Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy wihacımkorktum geçen hafta 1025 şimdi 1000 okuyunca hızlı hızlı kalanları okudum neyseki şükür öğrenmiş olduk sayendesağol canım benim geçirdiğim kalp krizi paha biçilemez![]()
Ben de çok geç gitmiştim 7+5 di gittiğimde doktorda 5+1 çıktı sasece keseyş görebildim iyi ki beklemişim dedim :) yoksa onu bile göremeyecektimBenim gibi daha doktora gitmeyen varmı sadece sağlık odağındaki betahcg sonucuyla duruyorum
BenBenim gibi daha doktora gitmeyen varmı sadece sağlık odağındaki betahcg sonucuyla duruyorum

haftaya git kalp atışlarını duyarsın :)Benim gibi daha doktora gitmeyen varmı sadece sağlık odağındaki betahcg sonucuyla duruyorum
valla canım cidden konu o kadar aktif ki arada takip ediyorum ama yetişemiyorm baya yeni hamişler gelmiş bide kanda virüs çıkmıştı benim hatırlarsan onla uğraştım baya testler mestler ta başka hastanelere gittim burda yapılmayınca şimdide sonuç bekliyorum o yüzden pek kafamda rahat olmayınca yazamadım :/Canım sizi merak ettim neden yazmıyosunuz? Halbuki sizlerle başlamıştık ilk baş :/ @angel_s3Mah-i nev @aysegul34 @Erolummm
Normal canım her gebelik bir değil benim 5 gün geçince 27 çıktı belli bir sınırı yok yaniArkadaşlar selamlar aldım sonucumu beta hcg 1880 normalde adetimi bi hafta geçti. Normal mi değerim ? Oğluma hamileyken 3. Gün kan vermiştim 1050 çıkmıştı, bu değer az gibi geldi
İçini ferah tut canım inşallah iyi sonuçlar alırsınvalla canım cidden konu o kadar aktif ki arada takip ediyorum ama yetişemiyorm baya yeni hamişler gelmiş bide kanda virüs çıkmıştı benim hatırlarsan onla uğraştım baya testler mestler ta başka hastanelere gittim burda yapılmayınca şimdide sonuç bekliyorum o yüzden pek kafamda rahat olmayınca yazamadım :/
bana niye yazmıyon len bir cevaptan sonra kayboluyonhaftaya git kalp atışlarını duyarsın :)
Aramızda az gün var .
Bende şuan kese artı + bebiş görüldü. Kalp atışı için haftaya gel dedi ..
ya korktum çünkü 1 hafta önce 1025di şu 3 ay elim yüreğimde dolaşacam anlaşıldıCanım o zaman ilgilenme o değerle ben iki kere beta hcg verdim ikisini de aynı yerde aynı saatte![]()
He ya benimde nasıl korktuğumu hayal edemezsin allah acılarını yaşatmasın çok kötü bi ttecrübe oldu benim içinAyy wihacımkorktum geçen hafta 1025 şimdi 1000 okuyunca hızlı hızlı kalanları okudum neyseki şükür öğrenmiş olduk sayende
saol canım p.tesi gidicem bakalımİçini ferah tut canım inşallah iyi sonuçlar alırsın
Merhaba hoşgeldiniz aramıza, bende Ankaradayım acaba hangi Hastaneye yada Doktora gidiyorsunuzHerkese Merabalar :)
Rabbim bütün anne adaylarının bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin :)
Bende bir 2019 Haziran annesi olarak aranıza katılayım istedim :)
Yaşım 25 ilk çocuğumuz son adet tarihim 15.09.2018
Doğum Tarihi: 23.06.2019 Yaşadığım il Ankara başlangıç kilom 58
Hoş geldin canım aramızaİyi akşamlar hanımlar :)
Modotör üyeliğimi onaylar onaylamaz koştum bu konu başlığınla :)
herkese hayırlı uğurlu olsun öncelikle sağ salim kucağımıza alırız inşallah :)
Adım Cansu yaşım 27 son adet tarihim 11.09.2018 Doğum tarihi :19.06.2019 2. çocuğum kilom 60 :)
ikinci çocuğum olsa bile bu heyacanı bilgilerimizi sizlerle paylaşmak çok güzel olacağını düşünüyorum bu arada Ankarada yaşıyorum
Hmm hafataya gitmeyi dusuyodumda herkes gidince kiskandim :haftaya git kalp atışlarını duyarsın :)
Aramızda az gün var .
Bende şuan kese artı + bebiş görüldü. Kalp atışı için haftaya gel dedi ..