Bana da ikiye katlamasi gerekiyor dedi ama benim gibi olupta saglikli hamilelik geciren varmi acaba onu merak ediyorum bir umutdoktorun muhakkak söyleyecektir sana
2 günde bir 2 ye katlanmasını bekliyorlar
hakkında hayırlısı olsun inşAllah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da ikiye katlamasi gerekiyor dedi ama benim gibi olupta saglikli hamilelik geciren varmi acaba onu merak ediyorum bir umutdoktorun muhakkak söyleyecektir sana
2 günde bir 2 ye katlanmasını bekliyorlar
hakkında hayırlısı olsun inşAllah canım
Kalbini duydm evet yani işte ne bileyim kmi doktor ultrasona sık girmeyi doğru blnyor kimi sakınca görmyor arada kaldm bence sen de büyük bi problem yoksa biraz geç git canmKalbını duydun herhalde degıl mı?
Benımde doktor kanama bıtınce gel dedı cunku hem ıgne hem fıtıl elımden bısey gelmez dedı. Ama ben en son geçen hafta gırdım, bu hafta da gıtsem bır gorsem ıyımı dıye dusunuyorum
Benim doktorum beta en az %50 yükselmeli demişti. Senin değerler %50 nin biraz üzerinde. Bence iki günde bi kan vermeye devam etMerhabalar nasip olursa 2019 haziran annesi olacagim bende yalniz soyle bir durumum var adetten 10 gün gecince testte 181 cikti doktor degeri dusuk buldu iki gunde bir test yapilacak dedi suan 181 312 520 olarak devam etti tam ikiye katlamadi yani benim gibi olan varmi aranizda son test sali günu yapilacak sonra muayene olacagim tekrar kese vs gorulmedi bu arada yardimci olabilirmisiniz lütfen bakmadigim site kalmadi dogru duzgun birsey bulamadim
ben karşılaşmadım hiç böyle durumda birisiyle canımBana da ikiye katlamasi gerekiyor dedi ama benim gibi olupta saglikli hamilelik geciren varmi acaba onu merak ediyorum bir umut
ticaret kafasıyla baktın olaya :)Evet ya iki mağazada var. Onlarda da küçücük bi bölüm. Ülkede hamile çok sadece hamileler için mağaza açılsa yığılma olur oraya. Aslında butik açılsa sadece gebelik üzerine nasıl satış olur ya :))
Canım allah sabırlar versin gerçekten üzüldüm nasip diyelim vardır Rabbimin bir bildiği lütfen kendini suçlama senin şartların bunları gerektiriyordu çünkü minik çocukların var onlarında ilgiye ihtiyacı var inşallah Rabbim istediğin zamanda sağlıklı bebekler nasip ederValla suçlu yorum çünkü kanama olduğum ilk gün çok yorulmustum Allah beni afetsin
Benim de 3.5 yaşında oğlum var haziranda doğarsa minigim hayırlısıyla 2 ay sonra da oğlumun doğum günü oluyo3,5 tam eger nasip olurda kardesıyle bulusursa tam 4yas olacak aralarında...
Bana da ikiye katlamasi gerekiyor dedi ama benim gibi olupta saglikli hamilelik geciren varmi acaba onu merak ediyorum bir umut
Tatlım hoşgeldin bana 1.5 2 kat arası demislerdi hemşire tanıdıklarım eğer 1.5 dan bakarsak iyi gidiyosun denilebilir bazısının hızlı artıyor bazısının daha yavaş benimde 6 binlerde çıkar diye hesap yaptığımızda 10000 in üstü çıkmıştı mesela içini ferah tut doktorun en iyisini bilir :)Merhabalar nasip olursa 2019 haziran annesi olacagim bende yalniz soyle bir durumum var adetten 10 gün gecince testte 181 cikti doktor degeri dusuk buldu iki gunde bir test yapilacak dedi suan 181 312 520 olarak devam etti tam ikiye katlamadi yani benim gibi olan varmi aranizda son test sali günu yapilacak sonra muayene olacagim tekrar kese vs gorulmedi bu arada yardimci olabilirmisiniz lütfen bakmadigim site kalmadi dogru duzgun birsey bulamadim
Ben dün yaşadım kalbim de hafif batma oldu ama nedenini bilemiyorum tabiKızlar nefes darlığı ile kalp çarpıntısı yaşayan var mı . Şu 3 gündür kalp çarpıntım var![]()
Aynen biri bunu acilen yapsın :)) kasık ağrısı çok yaşıyo musun. Bana arada ağrı batma giriyo bebek orayı hazırlıyo diye düşünüyodum umursamıyodum. Az önce okudum bazısının doktoru ağrı varsa progesteron vermiş. Bilemedimticaret kafasıyla baktın olaya :)
evet bence de işlek bir yerde hamile üzerine butik :) vuhuu
Benim de hiç bitmedi lekelenmem..Sılınce komple pembe lekeyle basladı hemen dr gıttım tabı 10gun oldu kahve lekeye devam edıyor malesef...
Öyle tabii ama dıger doktor bana pazar gel demıstı gıtsem bakardı yanı... bıraz bekleyelım bakalmKalbini duydm evet yani işte ne bileyim kmi doktor ultrasona sık girmeyi doğru blnyor kimi sakınca görmyor arada kaldm bence sen de büyük bi problem yoksa biraz geç git canm
Masallah allah bagıslasınBenim de 3.5 yaşında oğlum var haziranda doğarsa minigim hayırlısıyla 2 ay sonra da oğlumun doğum günü oluyo
senın ne zamandır var? Ilac alıyormusun?Benim de hiç bitmedi lekelenmem..
Canım benim 4 gün falan geçti adetim 17 çıktı 2 gün sonra 54 iki günü baya geçmişti 949 çıktı geç döllenme olduysa kafana takma değerlerin yükseliyor sonuçta hayırlı olsun insallahMerhabalar nasip olursa 2019 haziran annesi olacagim bende yalniz soyle bir durumum var adetten 10 gün gecince testte 181 cikti doktor degeri dusuk buldu iki gunde bir test yapilacak dedi suan 181 312 520 olarak devam etti tam ikiye katlamadi yani benim gibi olan varmi aranizda son test sali günu yapilacak sonra muayene olacagim tekrar kese vs gorulmedi bu arada yardimci olabilirmisiniz lütfen bakmadigim site kalmadi dogru duzgun birsey bulamadim
Öyle tabii ama dıger doktor bana pazar gel demıstı gıtsem bakardı yanı... bıraz bekleyelım bakalm
Masallah allah bagıslasın
senın ne zamandır var? Ilac alıyormusun?
Benimde kasık ağrım varAynen biri bunu acilen yapsın :)) kasık ağrısı çok yaşıyo musun. Bana arada ağrı batma giriyo bebek orayı hazırlıyo diye düşünüyodum umursamıyodum. Az önce okudum bazısının doktoru ağrı varsa progesteron vermiş. Bilemedim
orası öyle diğer 3 kizimda da kanama oldum onlar tutundu kiz bebekler daha çok tutunuyor demekki bu belli değildi amaAma canım hep yoruluyoruz. Mecburen işe gidenler de var burda. Hepimiz tüm gün evde kalamıyoruz ki. Olacağı varmış gerçekten canım tutunsa tutunurdu. Gerçekten kendini suçlama
Amin inşallah bu sayfada da diğer sayfalarda da hic kimse adini sildirmez listedenCanım allah sabırlar versin gerçekten üzüldüm nasip diyelim vardır Rabbimin bir bildiği lütfen kendini suçlama senin şartların bunları gerektiriyordu çünkü minik çocukların var onlarında ilgiye ihtiyacı var inşallah Rabbim istediğin zamanda sağlıklı bebekler nasip eder

Benim degerler yuzde 66 falan olarak yukseliyor agrim kanamam yok ama doktor cok umit verici konusmadi sevinemedim bile hala b3n hamile kalmak zor saniyorsum suanki durumum daha zor en azindan durumumu buraya yazayimki benim gibi olanlar varsa fikir alisverisi yapalimda ben en azindan gunde bikac saat uyayabileyimBenim doktorum beta en az %50 yükselmeli demişti. Senin değerler %50 nin biraz üzerinde. Bence iki günde bi kan vermeye devam et