• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Senin ki birden yukselmis umalimki benim de yukselsin insallah suan 520 adetten 14 gun gecti bekliyoruz merakla peki kese ne zaman goruluyor deger kac olmali
Canım değerlerin yükselmesi iyi görünüyor bence bu kadar takılma ultrasonda görünen seni en rahatlatacak şey ben ilk kan değerini görünce gittim kese ve bebek yoktu 5+5de gittim kese gorundu bir hafta sonrada 6+1 de bebek ve kalp atışını gördük dinletmedi ama gösterdi içim rahat etsin diye

Canım ya allah sabır versin senin haftan ileriydi bebek şeklini almıştır görmek ne kadar acıdır yaşayan bilir ama en azından senin gönlünden geçen olmuş kürtajdan kurtulmuşsun
İnş biran önce toparlanır sağlığına kavuşursun allah sana güç kuvvet dayanıklılık versin güzel kızlarınada uzun ömürler versin
Allah razi olsun canim hepimizin yavrularını korusun

Bende gerinmemeye çalışıyorum ama çok oluyor ya bazen farketmeden gerinmeye çalışıyorum maşallah siz büyümüş snuz baya kalp atışı duydunuz mu
Hayır yarın gidicez aslında sat a göre girdim burda tarihi gerçekte kaç haftalığım daha bilmiyorum yarın belli olur diye düşünüyorum

Merhabalar nasip olursa 2019 haziran annesi olacagim bende yalniz soyle bir durumum var adetten 10 gün gecince testte 181 cikti doktor degeri dusuk buldu iki gunde bir test yapilacak dedi suan 181 312 520 olarak devam etti tam ikiye katlamadi yani benim gibi olan varmi aranizda son test sali günu yapilacak sonra muayene olacagim tekrar kese vs gorulmedi bu arada yardimci olabilirmisiniz lütfen bakmadigim site kalmadi dogru duzgun birsey bulamadim
Merhabalar benim 3 yıl önce ilk gebeliğimde sizin değerlere yakın başladı daha sonra lekelenmem oldu ve değerlerim düşmeye başladı düşük yaptım maalesef inşallah siz sağlıkla kucağınıza alırsınız

Canım değerlerin yükselmesi iyi görünüyor bence bu kadar takılma ultrasonda görünen seni en rahatlatacak şey ben ilk kan değerini görünce gittim kese ve bebek yoktu 5+5de gittim kese gorundu bir hafta sonrada 6+1 de bebek ve kalp atışını gördük dinletmedi ama gösterdi içim rahat etsin diye
Beta hcg haftasina göre düsük falan dedi doktor icimizi rahatlatacak pek bisey solemedi sen de yeni hamilesin Allsh kucagina sag salim almayi nasip etsin agrilarin falan varmi bende bel ve bcak agrisi oluyor ozellikle geceleri insallah bende saglikla kucagima alirim

Merhabalar benim 3 yıl önce ilk gebeliğimde sizin değerlere yakın başladı daha sonra lekelenmem oldu ve değerlerim düşmeye başladı düşük yaptım maalesef inşallah siz sağlıkla kucağınıza alırsınız
degerleriniz kacti sizin hatirliyormusunuz umarim benim ki saglikli bir gebelik olur o durumdan cok korkuyorum lekelenmem henüz yok tahmini ne kadar zaman sonra olmustu hatirlatmak istemem ama benim.icin cok onemli umarim hersey iyi gider

degerleriniz kacti sizin hatirliyormusunuz umarim benim ki saglikli bir gebelik olur o durumdan cok korkuyorum lekelenmem henüz yok tahmini ne kadar zaman sonra olmustu hatirlatmak istemem ama benim.icin cok onemli umarim hersey iyi gider
Amin. Allah size bağışlasın inş benim 7. haftadayken düşük oldu 70 le başlamıştı değerim artışı tam değildi 140 olması gerekirken 100 küsurdu

Amin. Allah size bağışlasın inş benim 7. haftadayken düşük oldu 70 le başlamıştı değerim artışı tam değildi 140 olması gerekirken 100 küsurdu
Benim normalde 6 haftalik olmasi lazim suan ama degerlere gore 3 4 hafta gibi birde artisi az umarim sagliklidir baska birsey diyemiyorum artik uzgunum cok gercekten

Beta hcg haftasina göre düsük falan dedi doktor icimizi rahatlatacak pek bisey solemedi sen de yeni hamilesin Allsh kucagina sag salim almayi nasip etsin agrilarin falan varmi bende bel ve bcak agrisi oluyor ozellikle geceleri insallah bende saglikla kucagima alirim
Amiinn Rabbim sana da güzel haberler nasıp etsin inşallah ilk başta adet olacakmisim gibi agrilar vardi gebeligi ogrendikten sonra ikinci gün falan kanama oldu geçti çok şükür şu an pek bi sorun yok halsizlik disinda

Gunaydin.oksurdukce karnıma giren sancı disinda cok sukur agrilar sancilar gecti. Ins devamida kizimda ki gibi 0 sıkıntı ile gecer

Kızlar günaydın benim dün sabahtan beri başım çatlayacak gibi ağrıyor hamilelikle ilgisi var Mıdır bilemedim ilk defa böyle şiddetli ağrıyor . Baş ağrısı problemi yaşayanınız var mi :KK43:

Back
X