Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlette maalesef böyle canım.Günaydın Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun
Benim iki hafta once beta, 190 çıkmıştı. (Acilden gitmistim iki hafta sonra tekrar gel demislerdi)
Dün gittim >10.000 çıktıkadin doguma yonlendirdiler ultrasonla bakilsin diye ama doktor sadece alttan bakiyormus hemsiresi soyledi kabul ediyorsaniz iceri alicam diye boyle bi sacmalik olabilirmi ?
Ciktim bende baktirmadim ama icim icimi yiyor hic muayene ye girmedigim icin.
ben kızımda devlete gittim 9 ay boyunca hiç alttan bakılmamıştıDevlette maalesef böyle canım.
4. Aylık olana kadar karından bakmıyolarmıs ..
istersen uygun bir özel hastane bul ona git ..
Bende bu hafta devlete gidip sadece testlerimi yaptırxam. Baktırmıcam bebege zaten cuma gunu özelde randevum var
10 kasımSağolasın kuzum :) cuma günü randevum var senin randevun ne zaman :)
sehitlerimizin ruhları şad olsun . aminMerhaba kızcelerimCumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
Dün giremedim görümcemin babyshower partisi vardı, bende az da olsa gögüs hassasiyeti ve mide yanması dışında ne kasık ağrısı ne de bel ağrısı bir şey kalmadı.
Perşembe kontrolüm var, umarım kalp atışlarını duyarım![]()
iyi ki doğmuşş :)Bugün benim oğlumun doğum günüüüüü![]()
bende daha gidip görmedimBurda herkes keseyi bebegi hatta kalp atisini duydu ya heyecanla gitmistim de hevesim kursagimda kaldi oyuzden aslinda :)
Bi de dusuk riski olunca alttan bakmiyorlarmis demisti burdan bir kac arkadas o yuzden de girmedim :))
Sen normal bi doktora git öyle bi dayatma yapamaz sana yani hiç kalmasın hevesin kursaginda bizde bekledik yok kan değeri uymuyo yok kese var bebek yok en son artık herşey yoluna giriyo merak etme :)Burda herkes keseyi bebegi hatta kalp atisini duydu ya heyecanla gitmistim de hevesim kursagimda kaldi oyuzden aslinda :)
Bi de dusuk riski olunca alttan bakmiyorlarmis demisti burdan bir kac arkadas o yuzden de girmedim :))
Allah allah bana hiç bakmadilar devlette alttan ilginçmiş sanırım doktora göre değişiyorDevlette maalesef böyle canım.
Bende bu hafta devlete gidip sadece testlerimi yaptırxam. Baktırmıcam bebege zaten cuma gunu özelde randevum var
Aminsehitlerimizin ruhları şad olsun . amin
.
günden güne değişiyor belirtler
benim yarın kontrolum :)
bu gece rüyamda 2 kontrole girip çıktım bile :)))

Aaa her yerde mi aynidir benimde cuma gunu baska bi devlet hastanesinde randevum vardi onu beklim diyordum orasida mi sadece alttan bakiyordurki :/Devlette maalesef böyle canım.
Hangi sehirdeydin sen hangi hastane :))Ben de devlete gidiyorum 8 haftalık hamileyim 4 kez gittim doktoruma hiçbirinde alttan bakmadı.Arkadaşım 38 haftalık hamile,daha bu hafta ilk kez,çatı muayenesi için alttan bakılacak
Kızımı da , bu bebeğimi de Allah'ın izniyle devlette yapacağım.Aaa her yerde mi aynidir benimde cuma gunu baska bi devlet hastanesinde randevum vardi onu beklim diyordum orasida mi sadece alttan bakiyordurki :/
Devlet hastanesine gidip de ustten baktiran yok mu aramizda :))
Bana doktrla alakali gibi geldi cunku hemsiresi diger turlu tum devlet hastanelerinde boyle diyebilirdi biraz usteledimde :))ben kızımda devlete gittim 9 ay boyunca hiç alttan bakılmamıştı
uygulama mı değişti ki ?![]()
Ben Ankara’dayım,GATA’ya gidiyordum,hastane değişiklikliği yapıcam büyük ihtimalle,senin bulunduğun şehirde farklı bir hastaneye gitme şansın yok mu?Çünkü sen izin vermediğin sürece,alttan muayene yapamazHangi sehirdeydin sen hangi hastane :))