- 18 Ekim 2018
- 877
- 1.052
- 28
- 36
İnşallah canım inşallahInşallah canim çok guzel şeyler söylesin doktorun sana. Sen de beni haberdar et günlerimiz de çok uzak değil ya bir sonraki aşama ne olacak merak ediyorum.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım inşallahInşallah canim çok guzel şeyler söylesin doktorun sana. Sen de beni haberdar et günlerimiz de çok uzak değil ya bir sonraki aşama ne olacak merak ediyorum.![]()
İyi yolculuklarrneyse canlar ben yatiyorum yarin istanbula ucuyorum. persembe ilk ultrasonum var daha hic baktirmadim. minnosumun ya da minnoslarimin fotosunu paylasicam doktorun onerileri tavsiyeleri olursa paylasirim burdan.. cumartesi ancak yazabilirim. kendinize iyi bakin. allaha emanet olun . sizinde hayirli haberlerinizi bekliyorum. minnoslara iyi bakin. saglicakla![]()
İnşallah canım inşallah :) cuma gidicem doktora aldım randevuyu umarım yine pişman olmam :) senin ne zamandı :)Evet canım gerçekten çok şanslıyız ne kadar şükretsek azdır. İnşallah bu konuda olduğu gibi tüm hamileliğimizde, doğumumuzda hatta bebeği büyütürkende hep böyle şanslı rahat oluruz :)
Inşallah hepsi nasip olurİnşallah canım inşallahtamam canım haberdar ederim. Günlerimiz ard arda o da güzelmiş
şöyle hayırlısıyla keseyi görüp kalp atışını duysaydım
![]()
biraz sabretmemiz lazim amaçocuğunu seç ve kapıyı gösterYaa kızlar benim bir derdim var ve çok mutsuzum biriyle konuşmazsam çatlayacamŞimdi şöyle bir durum var benim eşim daha önce evlenmiş ve boşanmış ve bir kızı var. Biz çıkmaya başladığımızda ben bir saha evlenmem diyordu ve çocuk yapmam diyordu. 9 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar benimde hiç aklımda çocuk yoktu ama korunmama rağmen nasıl olduysa ki o dönemde onun ailesinin istanbula taşınma planları vardı. Diyordu yakın yere taşının yatılı kadın var onlarda biz çocuk yapalım ben işe giderken onlara bırakayım çocuğu falan konuşuyordu. Şimdi ben hamileyim ve oda ilk başta ben kız olsun istiyorum iyi bak çocuğuma falan derken. Hemen ailesini arkadaşlarını arayıp baba olacam diye haber saldı heryere. Şimdi Hafta sonu ailesinin yanına şehirdışına gitti. Kayınvaliden ben biliyordum sizin çocuğunuz olacağını kızım yapacaktı gibi laf etmiş ve aslında çok istiyorlar ama benimki bugün bana dediki ben çocuk istemiyorum yaşım geçti bu yaştan sonra uğraşamam önümüzdede kriz var Türkiyenin ne olacağı belli değil biz salakmıyız çocuk yapıyoruz bu devirde ben istemiyorum yaa o ya ben diyor. 10. Hafta dolmadan aldıralım diyor. Kafayı yiyeceğim
![]()
Sabretmek bence esas zor olanInşallah hepsi nasip olurbiraz sabretmemiz lazim ama
![]()
Bende aynı problemi yaşıyorum . Bir de evin sorumluluklarıCanm valla ben de öğretmenm zor bi işim var çalşmak kolay bişeyndeğil zaten Allah bebeklerimizi korusun.Bugün okulda iki kere istifra ettim derste zor durdum çok zordu benm için evde yatarken istediğin gbi davranyosun
Ondan vazgeçmeyi düşünmüyorum ama yuvamı yıkmak istemiyorumçocuğunu seç ve kapıyı göster
Dr rapor vermişti 10 gün dinlendm ama btti ve iş başı yaptm mecburen bana kalrsa yarın ayrılrm ama sıkışğz biraz ayrılamam mecburen son 2 aya dek beklemem lazm bir de öğrendğim ücretli iznmi doğumdan önce kullanayö dedm dört ayı da maalesef yalnızca iki ay verluomş şu an için muamma yani bilemiyorum canm senn durumun nasılBende aynı problemi yaşıyorum . Bir de evin sorumluluklarıkaçıncı ayda izne çıkmayı düşünüyorsunuz
Aldırma bence. Senin başka çocuğun var mıYaa kızlar benim bir derdim var ve çok mutsuzum biriyle konuşmazsam çatlayacamŞimdi şöyle bir durum var benim eşim daha önce evlenmiş ve boşanmış ve bir kızı var. Biz çıkmaya başladığımızda ben bir saha evlenmem diyordu ve çocuk yapmam diyordu. 9 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar benimde hiç aklımda çocuk yoktu ama korunmama rağmen nasıl olduysa ki o dönemde onun ailesinin istanbula taşınma planları vardı. Diyordu yakın yere taşının yatılı kadın var onlarda biz çocuk yapalım ben işe giderken onlara bırakayım çocuğu falan konuşuyordu. Şimdi ben hamileyim ve oda ilk başta ben kız olsun istiyorum iyi bak çocuğuma falan derken. Hemen ailesini arkadaşlarını arayıp baba olacam diye haber saldı heryere. Şimdi Hafta sonu ailesinin yanına şehirdışına gitti. Kayınvaliden ben biliyordum sizin çocuğunuz olacağını kızım yapacaktı gibi laf etmiş ve aslında çok istiyorlar ama benimki bugün bana dediki ben çocuk istemiyorum yaşım geçti bu yaştan sonra uğraşamam önümüzdede kriz var Türkiyenin ne olacağı belli değil biz salakmıyız çocuk yapıyoruz bu devirde ben istemiyorum yaa o ya ben diyor. 10. Hafta dolmadan aldıralım diyor. Kafayı yiyeceğim
![]()
Canım eşin bebeğinizin kalp atışını duymamış mıydı? O minik kalbin atışını duyduktan sonra bunu söylemek için kriz var bu devirde çocuk büyütülmezden daha büyük bir bahanesi olmalıydı bana göre. Çok üzüldüm adına ama bence eşin yanlışını farkedecektir üzülme lütfenYaa kızlar benim bir derdim var ve çok mutsuzum biriyle konuşmazsam çatlayacamŞimdi şöyle bir durum var benim eşim daha önce evlenmiş ve boşanmış ve bir kızı var. Biz çıkmaya başladığımızda ben bir saha evlenmem diyordu ve çocuk yapmam diyordu. 9 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar benimde hiç aklımda çocuk yoktu ama korunmama rağmen nasıl olduysa ki o dönemde onun ailesinin istanbula taşınma planları vardı. Diyordu yakın yere taşının yatılı kadın var onlarda biz çocuk yapalım ben işe giderken onlara bırakayım çocuğu falan konuşuyordu. Şimdi ben hamileyim ve oda ilk başta ben kız olsun istiyorum iyi bak çocuğuma falan derken. Hemen ailesini arkadaşlarını arayıp baba olacam diye haber saldı heryere. Şimdi Hafta sonu ailesinin yanına şehirdışına gitti. Kayınvaliden ben biliyordum sizin çocuğunuz olacağını kızım yapacaktı gibi laf etmiş ve aslında çok istiyorlar ama benimki bugün bana dediki ben çocuk istemiyorum yaşım geçti bu yaştan sonra uğraşamam önümüzdede kriz var Türkiyenin ne olacağı belli değil biz salakmıyız çocuk yapıyoruz bu devirde ben istemiyorum yaa o ya ben diyor. 10. Hafta dolmadan aldıralım diyor. Kafayı yiyeceğim
![]()
Yol canım nasipse ilk olacak.Aldırma bence. Senin başka çocuğun var mı
Anladım canım. E onun çocuğu var o bu duyguyu tatmış ve baba olmaya devam edecek. Senin elinden anne olma hakkını alamaz. Aldırma kesinlikle. Bencillik onun yaptığı. Senin de bu duyguyu tatma hakkın varYol canım nasipse ilk olacak.
Bend esuyamadım malesef dr. Dinletmedi zararlı onun için dedi sadece pır pıt gördük. İnşallah farkına varır. Ama üzülmemek elde değil. Resmen hayatımın bundan sonrasının seçimini yapacakmışım gibi geliyor.Canım eşin bebeğinizin kalp atışını duymamış mıydı? O minik kalbin atışını duyduktan sonra bunu söylemek için kriz var bu devirde çocuk büyütülmezden daha büyük bir bahanesi olmalıydı bana göre. Çok üzüldüm adına ama bence eşin yanlışını farkedecektir üzülme lütfen![]()
Bende aynı fikirdeyim onada söyledim evet önceleri benimde yoktu ama şuanda ben bunu istiyorum dedim. Benim düşüncemin bir önemi yok mu diyor. Ee benim düşüncem ne oluyor bu durumdaAnladım canım. E onun çocuğu var o bu duyguyu tatmış ve baba olmaya devam edecek. Senin elinden anne olma hakkını alamaz. Aldırma kesinlikle. Bencillik onun yaptığı. Senin de bu duyguyu tatma hakkın var

Benimde cuma :)) saat kaçta?İnşallah canım inşallah :) cuma gidicem doktora aldım randevuyu umarım yine pişman olmam :) senin ne zamandı :)
Sen ona bakma canım o bunu yaşamış senin de hakkın. Sanırım tercih yapman gerekecek. Sen bilirsin ama bence bebeği seç. Kendi bencilliği için kürtaj zorlamaya devam edecekse gitsin zaten. Umarım o aklını başına alırBende aynı fikirdeyim onada söyledim evet önceleri benimde yoktu ama şuanda ben bunu istiyorum dedim. Benim düşüncemin bir önemi yok mu diyor. Ee benim düşüncem ne oluyor bu durumda![]()
Onun için yuva yıkmak bu kadar kolaysa sana bir canla kendini seçim olarak sunabilecek kadar karaktersizse, yuva yıkmak senin için de kolay olmalı. Ve ikisi arasında kalmana anlam veremedim bu kadar nasıl alttan alabildiniz?Yaa kızlar benim bir derdim var ve çok mutsuzum biriyle konuşmazsam çatlayacamŞimdi şöyle bir durum var benim eşim daha önce evlenmiş ve boşanmış ve bir kızı var. Biz çıkmaya başladığımızda ben bir saha evlenmem diyordu ve çocuk yapmam diyordu. 9 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar benimde hiç aklımda çocuk yoktu ama korunmama rağmen nasıl olduysa ki o dönemde onun ailesinin istanbula taşınma planları vardı. Diyordu yakın yere taşının yatılı kadın var onlarda biz çocuk yapalım ben işe giderken onlara bırakayım çocuğu falan konuşuyordu. Şimdi ben hamileyim ve oda ilk başta ben kız olsun istiyorum iyi bak çocuğuma falan derken. Hemen ailesini arkadaşlarını arayıp baba olacam diye haber saldı heryere. Şimdi Hafta sonu ailesinin yanına şehirdışına gitti. Kayınvaliden ben biliyordum sizin çocuğunuz olacağını kızım yapacaktı gibi laf etmiş ve aslında çok istiyorlar ama benimki bugün bana dediki ben çocuk istemiyorum yaşım geçti bu yaştan sonra uğraşamam önümüzdede kriz var Türkiyenin ne olacağı belli değil biz salakmıyız çocuk yapıyoruz bu devirde ben istemiyorum yaa o ya ben diyor. 10. Hafta dolmadan aldıralım diyor. Kafayı yiyeceğim
![]()
Ben şuan yorgunluktan çok stresli ortam ve gürültüyü kaldıramıyorum . Özel sektör olunca biraz daha sıkıntılı bu süreçler . Dediğin gibi canım bizde biraz maddi olarak sıkışık olduğumuz için çalışabildiğim kadar çalışırım diyorum ama belli ki zor olacakDr rapor vermişti 10 gün dinlendm ama btti ve iş başı yaptm mecburen bana kalrsa yarın ayrılrm ama sıkışğz biraz ayrılamam mecburen son 2 aya dek beklemem lazm bir de öğrendğim ücretli iznmi doğumdan önce kullanayö dedm dört ayı da maalesef yalnızca iki ay verluomş şu an için muamma yani bilemiyorum canm senn durumun nasıl