• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Onun için yuva yıkmak bu kadar kolaysa sana bir canla kendini seçim olarak sunabilecek kadar karaktersizse, yuva yıkmak senin için de kolay olmalı. Ve ikisi arasında kalmana anlam veremedim bu kadar nasıl alttan alabildiniz?
Ne olursa olsun o benim hala eşim ve neden korktuğunu anlamaya çalışıyorum. Kızmadım mı evet hem çok kızdım ne olursa olsun bebeğimi seçerim o ayrı konu ama bu işi yuva mı yıkarak yapmak istemiyorum:KK43: umarım doğru yolu bulur.

Ne olursa olsun o benim hala eşim ve neden korktuğunu anlamaya çalışıyorum. Kızmadım mı evet hem çok kızdım ne olursa olsun bebeğimi seçerim o ayrı konu ama bu işi yuva mı yıkarak yapmak istemiyorum:KK43: umarım doğru yolu bulur.
Çok iyimser geldiniz bana.

Bunu bilmiyordum. Şimdiye kadar aşırı nar yedim. İnşallah kötü bişey olmaz :KK43:
Yok canım telaşlanma bişey olmaz artık azaltırsın dikkat edersin :) Allaha emanet yavrularımız
Yaa kızlar benim bir derdim var ve çok mutsuzum biriyle konuşmazsam çatlayacam:KK43: Şimdi şöyle bir durum var benim eşim daha önce evlenmiş ve boşanmış ve bir kızı var. Biz çıkmaya başladığımızda ben bir saha evlenmem diyordu ve çocuk yapmam diyordu. 9 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar benimde hiç aklımda çocuk yoktu ama korunmama rağmen nasıl olduysa ki o dönemde onun ailesinin istanbula taşınma planları vardı. Diyordu yakın yere taşının yatılı kadın var onlarda biz çocuk yapalım ben işe giderken onlara bırakayım çocuğu falan konuşuyordu. Şimdi ben hamileyim ve oda ilk başta ben kız olsun istiyorum iyi bak çocuğuma falan derken. Hemen ailesini arkadaşlarını arayıp baba olacam diye haber saldı heryere. Şimdi Hafta sonu ailesinin yanına şehirdışına gitti. Kayınvaliden ben biliyordum sizin çocuğunuz olacağını kızım yapacaktı gibi laf etmiş ve aslında çok istiyorlar ama benimki bugün bana dediki ben çocuk istemiyorum yaşım geçti bu yaştan sonra uğraşamam önümüzdede kriz var Türkiyenin ne olacağı belli değil biz salakmıyız çocuk yapıyoruz bu devirde ben istemiyorum yaa o ya ben diyor. 10. Hafta dolmadan aldıralım diyor. Kafayı yiyeceğim:KK43:
Canım çok üzüldüm içinde bulunduğun ikilem durumuna. Ama eşin zaten babalığı tatmış senin anne olma hakkını elinden alamaz . Ama şöyle bişey var bunu zaten evlenmeden konuşup çözmüş olmanız gerekir zaten öyle de olmuş. Bence eşin kalp atışını duyunca yumuşar hem aileniz tamamlanır hem onun çocuğu da yalnız kalmamış olur hem de sizin bi çocuğunuz olur inşalllah eşin anlayış gösterir zamanla

Kızlar ben de çalışıyorum ve bu durum beni çok zorluyor masa başı çalışmama rağmen napıcan bilmiyorm bgn izin yazıp erken çıktım belki bu haftayı raporla kapatırım ama bulantılar çok bastırdı bişeyde yiyemiyorum doğru dürüst çok zor valla Allah yardım etsin hepimize. Özellikle ayakta çalışmak zorunda olanlara

Çok iyimser geldiniz bana.
Hayatımda fevri kararlar almamayı öğrendim canım. Şimdi burda snirle kavga etsem bu konu uzayıp gidecek ve inada binecek belkide düşününce doğru yolu bulacağı varsada bulmayacak. Bu arada ben bebeğimin heyecanını yaşamaya devam edeceğim ve sonun kararını kendisi verecek ya bu bebeği isteyecek yada ayrılacağız. Hee bu yazdıklarımdan yanlış anlamayın ayrılırsam ne yaparım gibi düşüncelerim yok Allaha şükür bir firmada müdürüm aylık 6 bin lira gelirim var. Her halükarda yeterim ben bebeğime ama burda ki derdim babasız bir çocuk büyütmektense onun doğru yolu bulmasını ve anne babasıyla çocuğumu büytmek istemem.

Dr rapor vermişti 10 gün dinlendm ama btti ve iş başı yaptm mecburen bana kalrsa yarın ayrılrm ama sıkışğz biraz ayrılamam mecburen son 2 aya dek beklemem lazm bir de öğrendğim ücretli iznmi doğumdan önce kullanayö dedm dört ayı da maalesef yalnızca iki ay verluomş şu an için muamma yani bilemiyorum canm senn durumun nasıl
Ben de dört ayı önceden kullanmak istiyordum olmuyomuş sanırım. Son iki aya kadar beklemek gerekiyor. O da çok uzun. Gebeliğe bağlı ücretsiz izin hakkımız var mı. Gerçi biz de sıkışığız ben de ayrılamam

Ben şuan yorgunluktan çok stresli ortam ve gürültüyü kaldıramıyorum . Özel sektör olunca biraz daha sıkıntılı bu süreçler . Dediğin gibi canım bizde biraz maddi olarak sıkışık olduğumuz için çalışabildiğim kadar çalışırım diyorum ama belli ki zor olacak
Kolaylıklar diliyorum sana canm anne olmak ne zormuş valla bebekler iyi olsun da katlanabşdiğimz kadar katlancağız artık

Yok canım telaşlanma bişey olmaz artık azaltırsın dikkat edersin :) Allaha emanet yavrularımız

Canım çok üzüldüm içinde bulunduğun ikilem durumuna. Ama eşin zaten babalığı tatmış senin anne olma hakkını elinden alamaz . Ama şöyle bişey var bunu zaten evlenmeden konuşup çözmüş olmanız gerekir zaten öyle de olmuş. Bence eşin kalp atışını duyunca yumuşar hem aileniz tamamlanır hem onun çocuğu da yalnız kalmamış olur hem de sizin bi çocuğunuz olur inşalllah eşin anlayış gösterir zamanla
Umarım canım benim isteğimde doğru yolu bulması ama nasip sanırım yaşayıp göreceğiz.

Ben de dört ayı önceden kullanmak istiyordum olmuyomuş sanırım. Son iki aya kadar beklemek gerekiyor. O da çok uzun. Gebeliğe bağlı ücretsiz izin hakkımız var mı. Gerçi biz de sıkışığız ben de ayrılamam
Ücretsiz izin doğum sonrası kadrolu öğretmenler için tabi 2 yılmş öncesi ücretsiz şekilde doktor raporun varsa kullanablrsn canm

Yaa kızlar benim bir derdim var ve çok mutsuzum biriyle konuşmazsam çatlayacam:KK43: Şimdi şöyle bir durum var benim eşim daha önce evlenmiş ve boşanmış ve bir kızı var. Biz çıkmaya başladığımızda ben bir saha evlenmem diyordu ve çocuk yapmam diyordu. 9 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar benimde hiç aklımda çocuk yoktu ama korunmama rağmen nasıl olduysa ki o dönemde onun ailesinin istanbula taşınma planları vardı. Diyordu yakın yere taşının yatılı kadın var onlarda biz çocuk yapalım ben işe giderken onlara bırakayım çocuğu falan konuşuyordu. Şimdi ben hamileyim ve oda ilk başta ben kız olsun istiyorum iyi bak çocuğuma falan derken. Hemen ailesini arkadaşlarını arayıp baba olacam diye haber saldı heryere. Şimdi Hafta sonu ailesinin yanına şehirdışına gitti. Kayınvaliden ben biliyordum sizin çocuğunuz olacağını kızım yapacaktı gibi laf etmiş ve aslında çok istiyorlar ama benimki bugün bana dediki ben çocuk istemiyorum yaşım geçti bu yaştan sonra uğraşamam önümüzdede kriz var Türkiyenin ne olacağı belli değil biz salakmıyız çocuk yapıyoruz bu devirde ben istemiyorum yaa o ya ben diyor. 10. Hafta dolmadan aldıralım diyor. Kafayı yiyeceğim:KK43:
Eşin ekonomiyi bahane Edip bence kendi sorumluğundan kaçmaya çalışıyor . Kaç yaş var aranızda ?

Pardon da bana üslup dersi mi vereceksin? Sana mı soracağım özür dileyip dilemeyeceğimi. Yetişkin kendini bilen biriyim. Karşında öğrencin yok. Sabahtan beri Esenyurt devlet hastanesini arıyorum, meşgule veriyorlar. Eğer evet anestezi vermeden canlı canlı kürtaj yapıyoruz derlerse özür dileyeceğimi de yazdım.
Bana düşmanca yazıyorsun saldırıyorsun diyorsun ama sende bana düşmanca yazıp saldırıyorsun. Üstelik seninle herhangi bir konu üzerine konuşmamız bile okumamışken. İnan çok gerildim ve karnım sancılanmaya başladı. Sana daha fazla cevap vermeyeceğim bu konu da.
Hadi sağlıcakla...
Kalp kırmaya değmez:KK66:
Bencede daha da cevap verme artık:KK66:

Eşin ekonomiyi bahane Edip bence kendi sorumluğundan kaçmaya çalışıyor . Kaç yaş var aranızda ?
17 canım 50 yaşında şuanda ben 33 yaşındayım. Bencede ekonomi işin bahanesi aylık 6000 lira benim gelirim var zaten. O korkuyor şuanda büyük ihtimal yaşından dolayı. Normalde çok çok iyi biridir 9 yıldır bugüne kadar kavga diyeceğimiz birşey yaşamadık bakalım nasıl aşacağız bu durumu.

Canım erkekler bebeği kucaklarına alana kadar babalığı hissedemiyorlar bence. Üstelik ilk başta isteyip sonradan böyle demesi, bir anlık duygu karmaşası yaşadığını düşündürttü bana. Bence inatlaşma eşinle, zamanla alışacak tekrar baba olmaya. Bebeğinden şakın vazgeçme canım.
Teşekkür ederim canım allah razı olsun
, bugün bittii ... ayrıntılarw girmeyeyim arkadaşlar rahatsız olmasın
Zor geçmedi fiziksel olarak ...
Patolojiye yollandı ...
Rabbim sizin bebelerinize :anne:sağlık versin inşallah
Çok geçmiş olsun canım. İnş çabucak toparlanırsın. Tekrar bu heyecanı yaşarsın.

Back
X