• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Geçmiş olsun gece bir sorun mu oldu, sancı çoksa doktora mı gitseniz. Bulantı için mandalinanız varsa o iyi geliyor diyordu arkadaşlar. Belki deneyebilirsiniz. InsaAllah daha uzun sürmez bu haliniz. Tekraren geçmiş olsun.
Yok canım Allaha şükür sancım yok .Sadece bulantılarım çok fena . Butun gece surdu . Uykumdan bile bulantıyla uyandım :110:

Doktorum bulantı çok normal bekledıgımız şeyler bunlar dedi :olamaz:

Teşekkür ederim canım allah razı olsun
, bugün bittii ... ayrıntılarw girmeyeyim arkadaşlar rahatsız olmasın
Zor geçmedi fiziksel olarak ...
Patolojiye yollandı ...
Rabbim sizin bebelerinize :anne:sağlık versin inşallah
Çok geçmiş olsun canım . Allah şifa versin inşallah istediğin zamanda sağlıklı bir bebeğin olur

Cok gecmis olsun canim. Benim 2 kere bulantim oldu. Onda bile ne yapacagimi sasirdim. Sen kimbilir kac katını yaşıyorsun
Insallah bir an once duzelirsin canim.
Amin Allah razı olsun . Benım gıbı olan arkadaşlarıma rabbım şifa versın :olamaz::dua:
Çok geçmiş olsun vala çok kötü bu mide bulantıları bende her wc ye kalktığımda felaket mide bulantım oluo Allah yardımcımız olsun
Aminn aminn en kısa surede geçer inşallah :dua::dua::dua:

Günaydın herkese bulantılar malesef bende de devam ediyor kusmadığım bi gün yok malesef .. çok şükür hep evdeyken oldu ama dışarda bunu yaşayacağım diye çok korkuyorum açıkçası :işsiz:

• Beğen
Reactions: H E
Doğmadan böyleysek dogunca ne olacagiz bilmem artik.
Hadi iyi haberler verelim insallah birbirimize canim. Daha once kalp atisini duymus muydun ?
Yok canım duymadım daha heycanla beklliyorum her gittiğimde yok geç döllenme yok keseyi göremedi yok kese war bebek yok en son gittiğimde ayrıntılı ultrasonla görebildik bebeği inş bu sefer kalp atışlarını duyarımmm

Bende 4 ve 5. Haftalarda küçük segirmeler gibi istemsiz kasılmalar oluyordu korkuyordum. Ama şimdi gün içinde iki ya da üç kez böyle rahimde bıçak batması gibi kısa süreli sancılara dönüştü. Meğer kese geliştikçe bizim rahmimizdeki o güçlü kaslar esnemeye başlıyormuş keseye yer açmak için . Ilk kez başımıza geldiği için Allah c.c korusun bisey olacak diye korkuyor insan. Özellikle 5. Haftamı kan geldi mi diye iç çamaşırına bakarak geçirdim desem... gerçekten tecrübesizlik cehalet çok kötü birşey boşu boşuna gerim gerim gerildim. Her hamilelik aynı değil tabii. Fikir olması açısından yazdım

InsaAllah sizin de bebeginiz büyüyüp geliştiği için olmuştur. Kesesi sağlıkla gelisip güzelce tutunur yavrucak Allah c.c nun izniyle:anneadayı:
Ben daha önce de gebelik geçirdim böyle bi ağrı Yok ama Allahım aklım çıktı uykudan uyandım desem yeridir hayırlısıyla cumartesi gelsede bi sorsam doktora teşekkür ederim amin inşallah öyledir

Doğmadan böyleysek dogunca ne olacagiz bilmem artik.
Hadi iyi haberler verelim insallah birbirimize canim. Daha once kalp atisini duymus muydun ?

Şüpheleniyoruz idrar testi yapıyoruz : | |
teste güvenmeyip kan testi yaptırıyoruz : +
Keseyi görelim, iki hafta sonra gel diyorlar gidiyorsun : kese var
Kese tamam, kalp atışını görmemiz lazım...

Zaten bir buçuk iki aylık hamile olmuş oluyorsun bunların sonunda :KK53: şöyle bir hale geldim sayılır. Çok heyecanlı çok taptatlı bir bekleyiş...

Inşaallah güzel sonuçlarımızı burada paylasicaz hep beraber :emir_bebek:

Böyle can yakacak kadar şiddetli ağrınız ? Çünkü gerçekten canım yandı o kadar şiddetliydi

Evet uyutmuyor uykudan kaldırıyor. Doktor bebek sağda solda da kist var dedi sağa yatamaz oldum... psikolojiktir diyorum ama cidden yatınca da ağrıyor. Kist bebise zarar verir diye sola yatmaya başladım. Hiç de sola yatabilen biri değilim geceler çok huzursuz oluyor uyuyamıyorum. Kocamı da kıskanmaya başladım :sopa: haberi yok tabii :KK22:Gündüz ev işinden sonra bir ara uyuykaliyorum bir yerlerde. Sizde de var mı bu uyku hali?

Agrilar yoklayip geciyorsa rahim buyuyor her 1 sey yer degistiriyor normal.uzun sureli oluyorsa kanama eslik ediyorsa tedirgin olun.
Ben dun cok disardaydin aksam yemeginde sancidan duramadim kalktim biraz soluma uzandim gecti.
Kanamam oldugu haftada sanci agri kesintisiz suruyordu mesela

Evet uyutmuyor uykudan kaldırıyor. Doktor bebek sağda solda da kist var dedi sağa yatamaz oldum... psikolojiktir diyorum ama cidden yatınca da ağrıyor. Kist bebise zarar verir diye sola yatmaya başladım. Hiç de sola yatabilen biri değilim geceler çok huzursuz oluyor uyuyamıyorum. Kocamı da kıskanmaya başladım :sopa: haberi yok tabii :KK22:Gündüz ev işinden sonra bir ara uyuykaliyorum bir yerlerde. Sizde de var mı bu uyku hali?
Çalışıyorum saat 2 3 gibi bi bastırıyor uyku sormayın kist hormon dengesini sağlamak için oluşmuş olabilir bendede vardı kayboldu o sıkıntı yaratmaz korku olmasa acıya razıyım kötü bişey olmasın yeter

Ben bennn gün içinde mutlaka 1 kere uyuya kalıyorum 1,2 saat

Ben daha önce de gebelik geçirdim böyle bi ağrı Yok ama Allahım aklım çıktı uykudan uyandım desem yeridir hayırlısıyla cumartesi gelsede bi sorsam doktora teşekkür ederim amin inşallah öyledir

canım kanama veya lekelenme var mı? çok şiddetli olması istemediğimiz birşey demişti benim doktorum.doktora erken mi gitsen acaba

Kızlar günaydın dün gece o kadar korktum ki anlatamam kasığıma adet olacakmış gibi çok şiddetli bi sancı girdi 2 dakika sürdü ve geçti ödüm koptu bunlar normal mi acaba ya ben böyle şiddetli bi ağrı görmedim

Günaydınn sancı girdiği zaman bende çok korkuyordum ama normalmiş canım bikaç gündür sancı girmedi o kadar şiddetli bünye alışıyor ufak ufak sanırım :)

Hayatımda fevri kararlar almamayı öğrendim canım. Şimdi burda snirle kavga etsem bu konu uzayıp gidecek ve inada binecek belkide düşününce doğru yolu bulacağı varsada bulmayacak. Bu arada ben bebeğimin heyecanını yaşamaya devam edeceğim ve sonun kararını kendisi verecek ya bu bebeği isteyecek yada ayrılacağız. Hee bu yazdıklarımdan yanlış anlamayın ayrılırsam ne yaparım gibi düşüncelerim yok Allaha şükür bir firmada müdürüm aylık 6 bin lira gelirim var. Her halükarda yeterim ben bebeğime ama burda ki derdim babasız bir çocuk büyütmektense onun doğru yolu bulmasını ve anne babasıyla çocuğumu büytmek istemem.
Umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer ama içini rahat tutmaya çalış bana kalırsa eşin anlık bir duygu karmaşasına girmiş sen sakin ol herşey yoluna girer

Allahım çok kötu bır gece ve sabah uyandım :bicak:
Sadece öğürüyorum .. Midemde hiçbirşey yok :KK43:
Herşeyden tiksiniyorum :olamaz:
Kokulara çok hassaslaştım . Sabah kremımın kokusu yuzunden kustum :110:

yaa geçmiş olsunn koku hassasiyeti bende de başladı midem bikaç gündür pek iyi deil ama kusmaktan çok korkuyorum :/

• Beğen
Reactions: H E
canım kanama veya lekelenme var mı? çok şiddetli olması istemediğimiz birşey demişti benim doktorum.doktora erken mi gitsen acaba
yok hayır kanama lekelenme yok çok şükür bana dediki karnın çok ağrır geçmezse düzenli ağrı girip çıkarsa o zaman gel tamam batmalar oluyodu ama bu aşırısıydı cumartesi kontrolüm var zaten kese için mecbur bekliyorum progestanda kullanıyorum Rabbime emanet

Back
X