Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar zorlanıyorum ki tüm gece vajina sızlamasından uykularım bölündü hala da var o sızlama birşey olursa vebalim günahım onların boynuna olsun bir daha görürler yardım edermiyimöyle canım kızlarını koruyup kolluyorlar ama bize sıra gelince o yapar oluyor,biz insan evladı değiliz sanki,benim annem kendi gelininden bişey görmedi,beklemez de zaten.anneme ben koşuyorum,kayınvalideye ben.üzüldüm sana yalan yok,taşınma işi çok zor,bizde ev almak istiyoruz eğer hamileliğime denk gelirse belki bende taşınabilirim
Oğlumda hamileliğimi ilk öğrendiğimde erkek hissetmiştim oylede oldu. Şimdi ilk ogrendigimden beri kız hissediyorum bakalım ne olacakya kızlar bi fikrim var acaba şey mi yapsak herkes hissettiği cinsiyetleri yazsa ilk sayfadaki tabloya yeni bir sütun ekleyip koysakbakalım hislerimiz ne kadar doğru çıkacak ? ne dersiniz?
Feeling07

İlk hamileliğimde erkek hissediyırum en başından beri erkek oldu şimdi kız hissediyorum inş doğrudurBilmem siz bilirsiniz :) Ama ben hiç bişey hissedemiyorum yaa.
Allahım çok kötu bır gece ve sabah uyandım
Sadece öğürüyorum .. Midemde hiçbirşey yok
Herşeyden tiksiniyorum
Kokulara çok hassaslaştım . Sabah kremımın kokusu yuzunden kustum![]()
Inşallah olmaz yatistayim zatencanım ayağının altına bir yastık koy ve yat sakın kalkıp da iş falan yapma inşallah bir sıkıntı olmaz ben öyle atlattım.
Kızlar listeye ekleme yaptım bilginiz olsun. Son yazanlar ismini kontrol etsin ismi olmayanlar beni etiketleyerek yazsın bilgilerini.![]()
ıhlamur hiç sevmiyorum canım yaıhlamur bal yapıp iç hamilelikte soguk algınlıgı için en iyi ilaç ve en dikkat etmemiz gereken zaman..
Hatta hemen akabinde çamaşırıma bakıyorum o kadar şiddetli oluyo kuvvetli bi adet ağrısıBöyle can yakacak kadar şiddetli ağrınız ? Çünkü gerçekten canım yandı o kadar şiddetliydi
bunu deneyim canım teşekkürlerBal bir kac damla limon karabiber karistirip yedim ben atlattim gribi
evet ya valla bende öyle sandım çok şükür inşallah büyüyodur bebeğim ondandırHatta hemen akabinde çamaşırıma bakıyorum o kadar şiddetli oluyo kuvvetli bi adet ağrısı
Hissetmiyor da bi tuhaf oldu ama![]()
aa beni atlamışsınızz ErkekFeeling07
valla o zaman kendini zorlayıp hissetcen canım
ayy çok pardon düzelttim mesajı![]()
2 gündür yatak döşeğim dün 2 fincan ıhlamur içtim ama korktum onu da yapmam bugün gece yattıktan sonra 3 kez uyandım burun tıkanıklığından tuzlu su da kar etmiyo çok zor çok allah hepinizi korusun enfeksiyondanbende şuan grip nezle hepsi var. sürekli hapşırıyorum. hapşırdıkça kasık ağrısı oluyor. çok korkutucu. Allahtan çok şiddetli değil
Allah kolaylık versin yorma kendini yavaş yavaş yap en azındanSağol canım çok düşüncesizler hem eşim hem ailesi hamile olduğumu bile bile yardıma kimse gelmedi ama kaynanam bi yemeği kıymaz kızına yaptırmaya ısıtır yollar evine. Allaha havale ediyorum herkes ettiğini bulsun inşallah