• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ay maşallah.. Bana da geç döllenme dedi doktor yarın yeniden kontrolüm var inşallah benimki de yakalar haftasını :)
ben dedim belki görmez bile hani en son keseyi gördüm ya şükürler olsun ki canlı bebek dedi havalara uçtum tekrar dedim kalbini gördünüz mü evet dedi :KK68:

ya nasıl desem afedersin rahmim sızlıyor bildiğin.
hayır maalesef bırakamadım azalttım içmemeye ççalışıyorum
Sigara konusunda aynıyız sanırım:kızgın: Bugün bir arkadaşımın kuzenine günde 8 tane izin vermiş benim hemşire 3 tane demişti. Ben elektronik aldırdım bugün eşime bakalım onunla bırakmayı deneyeceğim.

Kızlar ben hava kararmasından korkmaya başladım. Gebelikten beridir gece uykuya dalamıyorum. Kalp çarpıntım hızlı eve gelince dinlenirken daha net farkediyorum kendimi otururken inanılmaz kötü hissediyorum. Uyumaya çalışırken kasık ağrısı da vuruyo bi yandan. Sabah iş güç derken anlamıyorum ama gece baya fenalaşıyorum. Gece olunca çok mutsuzum :KK43:
Valla canım benimde tam tersi akşam olsada eve gidip ayaklarımı uzatsam diye bakıyorum bütün işteyken:21: Uykuya dalıyorum ama sabah 6 dedimi gözlerim açılıyor. Normalde 8:30 10 tane alarmla sürünerek kalkardım yataktan.

wiha02 wiha02 hayırlı olsun canım. Benimde çok şiddetli kasık ağrım var. Acaba rahmimiz bebeğin hızlı gelişmesine adapte mi olamıyor?

Ins raabim hayirlisini versin uzuldum cok uzuldum en cok oglum icin uzuldum cok istiyo kardesi olsun seninde kan degerlerin yuksekmiydi peki kime soylesem oyle kan degerimi olir cok yuksekdiyolar
Hayır canım, kan değerime keseyi gördükten sonra hiç bakmadılar. Oğlun kaç yaşında? Benimde 3 yaşında bir oğlum var. Allah onları bağışlasın bizlere. Acılarını göstermesin.

Valla canım benimde tam tersi akşam olsada eve gidip ayaklarımı uzatsam diye bakıyorum bütün işteyken:21: Uykuya dalıyorum ama sabah 6 dedimi gözlerim açılıyor. Normalde 8:30 10 tane alarmla sürünerek kalkardım yataktan.
Ben de niye böyle olduğumu hiç anlamadım ki. Az önce dayanamadım bi posta ağladım sinirden. Sabahları ben de işe gidiyorum çok yoruluyorum ama akşam çok çok kötü geçiyo benim. Uyku tutmuyo normal dinlenirken kalp hızı arttığı için kendimi kötü hissediyorum. Kasık ağrısı mide ağrısı baş ağrısı herşeyi geçtim kalp durumu beni en çok zorlayan şey. Sabah aktif hayatta anlamıyorum ama gece niye anlamadım beni kötü etkiliyor

Ay kızlar 3 ü 5 i varmı bu sigara işinin ya allah korusun 3-5 diyende de hata direk bırakılması lazım bence bende zamanında çok sigara içtim ama şimdi eşim içiyor yanımda içirtmiyorm camın kenarında içiyor evde balkon yok o bile geliyor dumanı kaçacak yer arıyorm

Bence gelişmesiyle alakalı değildir canım önemli olan beta değerleri. Bi sıkıntı olsa doktor derdi. Bana da benim durum yanlışmış gibi geliyo şimdiden bu kadar şişmesi değişik. Cuma günü doktora gidicem bakalım ne dicek
artık betaya bakılmıyor benim ilk başta 2 kere yapıldı sonrasında ultrasondan takip ediliyor bence senin gazda olabilir ya endişelenme karın yapısıyla da alakalı

doktora ilk gittiğimde bana 1 hafta geç döllenme demişti ama az önce sancı şikayetiyle gittim 6+1 canlı bebek dedi nasıl oldu o 1 hafta nereye gitti resmen şok haliyle sevinemedim doktor da değişkti niye sancı var düşük tehlkesi mi diyorum ne bilim allah bilir bugün ne yarın ne belli mi ama şuan ben canlı bir bebek gördüm hadi güle güle dedi üsluba bak ya:işsiz:
Gözün aydın canım. Bebiş arayı kapatmis ne guzel. Saglikla buyusun ❤

Ben de niye böyle olduğumu hiç anlamadım ki. Az önce dayanamadım bi posta ağladım sinirden. Sabahları ben de işe gidiyorum çok yoruluyorum ama akşam çok çok kötü geçiyo benim. Uyku tutmuyo normal dinlenirken kalp hızı arttığı için kendimi kötü hissediyorum. Kasık ağrısı mide ağrısı baş ağrısı herşeyi geçtim kalp durumu beni en çok zorlayan şey. Sabah aktif hayatta anlamıyorum ama gece niye anlamadım beni kötü etkiliyor
Peki canım bu kalp ile ilgili doktorunla görüştün mü? Aşırı bir şeyler varsa önlemini almakta önemli.

Hayır canım, kan değerime keseyi gördükten sonra hiç bakmadılar. Oğlun kaç yaşında? Benimde 3 yaşında bir oğlum var. Allah onları bağışlasın bizlere. Acılarını göstermesin.
Amin insallah 4 yasinda oglum en cokda onun beklentisinin olmasi uziyo beni rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin insallah

Ben hiç birşey hissedemiyorum ama rüyamda bi kaç kez kız gördüm

Benim ikisinde de erkek çıktı ama önemli olan sağlıklı olması ilk gebeliğim düşük olduğundan korkuyorum hala bişey olacak diye

Umarım yoluna girer herşey eşin kabullenmiş gibi çok sevindim inşallah bu bebekle mutluluğunuz katlanarak artar
Allah bu bebeğini sana bağışlasın :KK200::nazar:

Kızlar bugün doktoruma lazer epilasyona devam edip edemeyeceğimi sordum. 3 hafta sonra devam edebilirsin dedi. Şaşırdım baya. Ben yapılmıyor sanıyordum. Doktoruna bu konuda danışan var mı?
Ben bunu 2 farklı doktora sordum ikisi de lazere devam etmemem gerektiğini net bir şekilde söylediler. Kanıtlanmış bir zararı yok ama güvenli bölgede kalmak mantıklı bence ☺️

İnanılmaz bir migren ağrım var kızlar neler yapabilirim..
Resmen beynim yerinden çıkacak gibi :(

Peki canım bu kalp ile ilgili doktorunla görüştün mü? Aşırı bir şeyler varsa önlemini almakta önemli.
Cuma günü bunu kesinlikle söylicem canım. İnternette baktım gebeyken bebek için daha çok kan pompalarmış. Beni bu kadar kötü etkilemesine ben de şaşırdım

Back
X