• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Neden üüzlüyosunnnn çok normal ben kızımı yıne geç döllenme yuzunden 7.haftada duydum bu hamılelıkte yıne geç döllenme ve yıne 7. Haftada duydum lütfen canını sıkma...
Allaha şükür toparladım canım . İlk doktorum o kdr kesin duycaz dedi ki duymayınca yıkıldım sanırım .
Kendimde çok ümitliydim . Bundan sonra bu kadar yükseltmicem kendımı onu öğrendim

Kızlar doktora kalp atışlarını dinlemek zararlımı dıye sordum .
Kadınlar kulubune mı uyesın dedi :deli:
Evet dedim hemen üyelikten çıkıyosun dedi :KK70:
Zararlı olsa neden dinliyelim dedi . Vajınal usg zararlı olsa neden alttan muayene edelim falan dedi :deli:
Bana da doktorum lütfen internetten bir şey okuma böyle şeylerde yanlış etkileniyorsunuz diyor

Gittim canım 2 doktora ama maalesef kalbini duyamadık çok ufak dedi doktor . Sata göre 6+5 ama bebeğim daha 6+0 haftalıkmış :KK43:
Sabah gittiğim doktorum baya moralımı bozdu ama akşam gittiğim doktorum elhamdüllillah moralımı düzeltti . Haftaya tekrar randevu aldım
Canim haftaya duyarsin insAllah gec dollenmis demek ki minigin zaten onemli olan ultrasonda gormesi kalp atiisni

• Beğen
Reactions: H E
Allah razı olsun canım .
Tekrar doktora gittim . Doktor 6+0 haftalık geç döllenme büyük ihtimalle dedi . Duyulmaması çok nırmal dedi ekranda atan kalbı gösterdi . Baya da moral verdi Allah razı olsun .
Kuzum için rahat etti mi ? Bizim bebisler küçük daha , 1 hafta sonra net belli olurlar:KK19:

• Beğen
Zararlı olsa neden dinliyelim dedi . Vajınal usg zararlı olsa neden alttan muayene edelim falan dedi :deli:
Belki o da uyedir :D

Allaha şükür toparladım canım . İlk doktorum o kdr kesin duycaz dedi ki duymayınca yıkıldım sanırım .
Kendimde çok ümitliydim . Bundan sonra bu kadar yükseltmicem kendımı onu öğrendim
Lütfen diger hamılelerle aslaaa kıyaslama her hamılelık ve her bebegın gelısımı farklı ilerler... bunu bir anne olarak söylüyorum. Bu hamılelıgımde bazı olumsuzluklarla karsılastım hala devam edıyor yıne de karalar baglamıyorum olumlu dusunmeye calısıyorum. Sende öyle yap hep guzel düşün güzel olsunn çünkü senin suan üzülecegın hiiiiiç bir şey yok emin ol canım.

:KK70::KK70::KK70:
Valla biliyorlar hemen :confused:

• Beğen
Kizlar hayirli aksamlar. Daha oncede yazmistim.ozel hastaneye gttim doktor bakti rahminde bebek goremiyorum tuplerdede bi gerilme yok dedi. Ama dis gebelik demek icin cok erken dedi. Yarin bi kan ver ona gore bakalim simdi seni ayrintili ultrasyona yonlerdireyim orda ayrintili bakilsin her yerine dedi. Bende gittim. Hicbr yerde bebekle ilgili bisy goremedi.vajinama yakin bi yerde nohut buyuklugu kadr kan birikintisi var dedi. Onun dsinda gayet norml ve iyi dedi. Bugun sabh kn tahlili verdm en son betam 109.8 di iki gun sonra yani bugun 115 kusur flnmis. Doktor dediki plasenta parcasi klmis olabilir onu temizleylm dedi. Ve bu iki gundur tuvalte gttigimde henuz daha idrarim gelmden kan pihtisi akiyor ve sanki orasi açılmış yumusamis gibi hissedyrm ve kasiklrmda agriyor. Galiba dis geblk degl cunku bir yerde embry fln gozukmedi.bu arada kizlr resim atcam size ama gonderimiyorum

Allah razı olsun canım .
Tekrar doktora gittim . Doktor 6+0 haftalık geç döllenme büyük ihtimalle dedi . Duyulmaması çok nırmal dedi ekranda atan kalbı gösterdi . Baya da moral verdi Allah razı olsun .

Endise etme canim banada kalp atisi icin cok kucuk dedi ama attigini gosterdi 6+1 gibi dedi normalde 7 oldum diyince normaldir o yetisir dedi haftaya kan tahlillerimle tekrar gidicem kalp atisina ozmn bakariz dedi kismett saglikli olsunda :))

Sana ne icin vermisti acaba benim sadece 1 kez lekelenmem oldu diye verdi
Lekelenmem yok ama kese etrafında kanama alanları gördü. Düşük tehliken var dedi. Sancım var bi de :(
Kalp atisi görünmeyince ikinci bi doktora daha gittim orda da görünmedi yolk kesesi büyük dediler.
Kaç haftalık gebesiniz?
Tüm sayfalara herkesin ultrason fotoğrafına gözlerim dolu dolu baktım :anne: ben de bugün doktora gittim keseyi gördüm çok şükür:nazar: iki hafta sonra kalp atımı için çağırdı. Benim geç gebelik malum geriden takip ediyorum sizi :anneadayı: kızlar ben his olarak aşırı duygusal bişey oldum. Normalde hiçbisey umrumda olmaz herkese herseye alınır üzülür darılır darılır ağlar oldum. Kendimi duygusal olarak çok savunmasız hissediyorum:KK42:
Ahhh ahhh sen bi de lohusa olduğumuz zamanı gör :( şu anın misli misli olacağız.
Kizlar hayirli aksamlar. Daha oncede yazmistim.ozel hastaneye gttim doktor bakti rahminde bebek goremiyorum tuplerdede bi gerilme yok dedi. Ama dis gebelik demek icin cok erken dedi. Yarin bi kan ver ona gore bakalim simdi seni ayrintili ultrasyona yonlerdireyim orda ayrintili bakilsin her yerine dedi. Bende gittim. Hicbr yerde bebekle ilgili bisy goremedi.vajinama yakin bi yerde nohut buyuklugu kadr kan birikintisi var dedi. Onun dsinda gayet norml ve iyi dedi. Bugun sabh kn tahlili verdm en son betam 109.8 di iki gun sonra yani bugun 115 kusur flnmis. Doktor dediki plasenta parcasi klmis olabilir onu temizleylm dedi. Ve bu iki gundur tuvalte gttigimde henuz daha idrarim gelmden kan pihtisi akiyor ve sanki orasi açılmış yumusamis gibi hissedyrm ve kasiklrmda agriyor. Galiba dis geblk degl cunku bir yerde embry fln gozukmedi.bu arada kizlr resim atcam size ama gonderimiyorum
Geçmiş olsun canım. Dış gebelik olmaması iyi birşey. Tedavisi meşakkatli çünkü. Hakkında hayırlısı olsun. İnş en kısa zamanda bebeğine kavuşursun ❤️

Lekelenmem yok ama kese etrafında kanama alanları gördü. Düşük tehliken var dedi. Sancım var bi de :KK43:

Kaç haftalık gebesiniz?

Ahhh ahhh sen bi de lohusa olduğumuz zamanı gör :KK43: şu anın misli misli olacağız.

Geçmiş olsun canım. Dış gebelik olmaması iyi birşey. Tedavisi meşakkatli çünkü. Hakkında hayırlısı olsun. İnş en kısa zamanda bebeğine kavuşursun ❤️
Hormonal açıdan mı daha fena olacağız. Ben çok zorlanıyorum yalan değil. Durup durup ağlıyorum. Ortada kötü bişey de yok. Az önce google dan gebelik depresyonunu okuyordum. İnşallah öyle ağır olmam daha

Hormonal açıdan mı daha fena olacağız. Ben çok zorlanıyorum yalan değil. Durup durup ağlıyorum. Ortada kötü bişey de yok. Az önce google dan gebelik depresyonunu okuyordum. İnşallah öyle ağır olmam daha
Aynen canım :bicak: gerçi kişiden kişiye değişir ama ben oğlumda zor bir süreç geçirmiştim. Tabi başka sorunlarda üst üste gelince iyice sarpasarmıştım:olamaz:

Çok sagol canim allah razi olsun

Lekelenmem yok ama kese etrafında kanama alanları gördü. Düşük tehliken var dedi. Sancım var bi de :KK43:

Kaç haftalık gebesiniz?

Ahhh ahhh sen bi de lohusa olduğumuz zamanı gör :KK43: şu anın misli misli olacağız.

Aynen canım :bicak: gerçi kişiden kişiye değişir ama ben oğlumda zor bir süreç geçirmiştim. Tabi başka sorunlarda üst üste gelince iyice sarpasarmıştım:olamaz:
Ben hamile kalmayı çok istemiştim. Uzun süredir tedavi gördüğüm halde olmuyordu. Hem bende hem eşimde sorun var. Mucize oldu benim için kendiliğinden resmen. Çok mutlu oldum çok sevinçliydim. Yalnız hormonlara ayak uyduramıyorum ben. Bugün o kadar çok ağladım ki. Ortada bişey de yok. Bi yandan da ya çocuğa bişey olursa diye panikliyorum. Bi yandan da içimde bitmeyen hüzün var. Dediğim gibi ortada sebep de yok. Korkuyorum artık doğuma kadar böyle mi olcak diye.

Kaç haftalık gebesiniz?

Benim hem.bikere lekelenme oldu hemde belimde ve kasiklardahafif hafif agrilar vardi onun icin verdi seninde gunde 1 tane vajinal fitilmi tabletmi

Ben hamile kalmayı çok istemiştim. Uzun süredir tedavi gördüğüm halde olmuyordu. Hem bende hem eşimde sorun var. Mucize oldu benim için kendiliğinden resmen. Çok mutlu oldum çok sevinçliydim. Yalnız hormonlara ayak uyduramıyorum ben. Bugün o kadar çok ağladım ki. Ortada bişey de yok. Bi yandan da ya çocuğa bişey olursa diye panikliyorum. Bi yandan da içimde bitmeyen hüzün var. Dediğim gibi ortada sebep de yok. Korkuyorum artık doğuma kadar böyle mi olcak diye.
Bende sinir krizi gecirdim aglamaktan gecenlerde ki ben hic kolay kolay aglamam ama o depresif hal gecti cok sukur kotu olan beni etkileyecek hicbirseye bakmayip mutlu edecek seyleri yapmaya basladigimdan beri cok iyiyim sen de dene belki ise yarar

Back
X