- 12 Ekim 2018
- 287
- 265
- 23
- 42
anladim canim. bulantilar gidip geliyo. ben dun zencefil aldim banamisin demedi bi iki yudum icmistim. bende cok yiyemiyorum ustunede nezle oldum. multivitamine basladim. mercimek corbasina talim gene:) saglik olsun. guzelce kahvalti yap suyunu ic. minigin ins. bu sefer mutlu edecek seni. hayirli haberlerle gel.Ya bulantım geçmişti . Dün akşam geri geldiler . Aslında mutlu oldum yalan yok
Bulantım geçince korkmustum bebegıme bıseymı oldu dıye
Şuan yıne bışey yıyemıyorum . Ama sabah zorlada olsa guzel bır kahvaltı yapıcam . Aç gitmekte etkiliyomus ultrasonu ve biraz sıkışık gitmem lazım mış
Benim doktorum 6. Haftada vajinal 8.haftada karindan duyabiliriz demisti. 6 haftada karindan duymamiz zor demisti arti benim gebeligim icin sirf degerlerim 2 katina cikmiyor diye dis gebelik dediler kesin dediler ama bunu dedikten 2 gun sonra keseyi gorduk o kadar agladim o kadar yiprandimki o surecte anlatamam doktordan da sikayetci oldum bende henuz kalp atisini duymadim ama olumlu düsün olumluyu cagir bir doktorun sozuyle de hareket etme ne gelirse Rabbimden boynumuz kıldan ince ama sen kesin bilmeden lutfen kendini yipratma umarim en kisa zamanda duyarsin canimKarından baktı. 9-50-157-370 bu şekildeydi değerler. Niye öyle dedi ben de anlamadım korktum baya göremicem heralde diye. Biraz kesin konuştu titredim kaldım. Yani benim 6+1 görünmesi gerekiyodu dedi. 8. Haftaysa niye korkuttu ki beni. Doktora perşembe gitcem yine görünmezse vajinal isteyeyim kesin olsun en azından. Bin pişman oldum gittiğime
İnşallah canım . Senın geç döllenme buyuk ıhtımalle ben adetım 2 gun geçtiğinde değerim 283 tü .Benim de öyle doktorun odasında elim ayağım buz kesti. Yollarda hep ağladım. Eşim işte avmye getirdi ama işte aklım hep orda. Perşembe yine ultrasonda görünmezse vajinal isticem çok korkuyorum. Çok zormuş bu zamanlar. Rabbim hepimize yardım etsin. İnşallah yarın güzel haberlerini alırız canımm
Mercımek mıanladim canim. bulantilar gidip geliyo. ben dun zencefil aldim banamisin demedi bi iki yudum icmistim. bende cok yiyemiyorum ustunede nezle oldum. multivitamine basladim. mercimek corbasina talim gene:) saglik olsun. guzelce kahvalti yap suyunu ic. minigin ins. bu sefer mutlu edecek seni. hayirli haberlerle gel.
canim ben 6+4deydim kontrole gittigimde vajinal bakti doktorum. vajinal daha garanti oyle iceri kadar girmiyo ucundan. ben cok sukur kendisini gordum kalbini duydum. darisi sizlere ins. hepinizi saglikli mutlu haberlerinizi bekliyoruz. ins.Benim de öyle doktorun odasında elim ayağım buz kesti. Yollarda hep ağladım. Eşim işte avmye getirdi ama işte aklım hep orda. Perşembe yine ultrasonda görünmezse vajinal isticem çok korkuyorum. Çok zormuş bu zamanlar. Rabbim hepimize yardım etsin. İnşallah yarın güzel haberlerini alırız canımm
Ya ben zayifim alsamda veririm gibi geliyor sporla falan ama o yuzden bazen buldugunu ye diyorum bazende ya veremezsem dikkatli besleneyim diyorum kafam karisikValla basarırım gıbı gelıyor ama ınsallahhhhhhh gozum korktuben daha almadım aman dıkkat et bıde abur cubur yeme zaten saglıksız bı tane tadına bak yeter cnm
Kuru meyve lar atabilirsin çok gğzel oluoBen normalde hic yogurt yemem.kizim icin evde surekli mayalanir ama.simdi hergun 1 kase yoz seker katip ancak yiyorum fakat fazla tatlida yemek istemiyorum meyve ve seker disinda ne ile tadi degisir bunun acaba
Ah işler çok karıştı canım sorma
Bu kadar iyi tarif edemezdim gercekten biz de boyleyiz ya ahahahhahaBende öyle sinirlendiğim zaman gözüm kimseyi görmez hatta burda yazmıştım sinirden eşimin tşörtümü yırttım diyeeşimde çok galesiz sakindir ama şöyleki beni delirtmeyi beceriyo. Hani bi köpek sinirden havlarda karşısında kedi sakince sinir bozucu şekilde otururya işte biz aynı öyleyiz hahaha
Ayla eser çok iyi bir doktor ama gaziye geçiş yapacakmış haberin olsun canımsevtap hanım ve ayla esere iyi dediler canım. ben de henüz karar vermedim daha gitmedim hiç.. bi de cerrahi tıp merkezinde ayşe ateşi önerdiler...
benim koku hassasiyetim cok olusmadi birde ben annemlerle kaliyorum canim . annem yapiyo genelde. ama yedigimin tadini alamiyorum. agzimda buruk bi tat var. ins. gececek bu gunler ne kaldi surda 9.haftaya girmemize sonra bi bakmisiz 10 bulantilar cekilmis. istah gelmis. cinsiyet ogrenme heyecani sarmis.... ayyyy icim kipir kipir oldu. hadi ins.Mercımek mı
Sadece yayla çorbası içebiliyorum . Diğer hersey çok kokuyo
Aminnnnnnnn Allahımmmmm
Hadi ya hic duymadim
Günlük süt bulunduğum yerde birturlu bulamadim normalde yogurdumu faan kendim yapardim buraya yeni tasindik insAllah denk gelir biryerden ya.[/Q
nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama hemen hemen her büyük markette oluyor günlü süt
bende Mehmet Hocaya gidiyorum ama Gazi'de doğum yaptırdığına emin misiniz, henüz hamileliğim yeni olduğu için doğum olaylarını konuşmadık siz görüştünüz mü doğum için
Geç döllenme olabilir değerleriniz düşük başlamış çünküKarından baktı. 9-50-157-370 bu şekildeydi değerler. Niye öyle dedi ben de anlamadım korktum baya göremicem heralde diye. Biraz kesin konuştu titredim kaldım. Yani benim 6+1 görünmesi gerekiyodu dedi. 8. Haftaysa niye korkuttu ki beni. Doktora perşembe gitcem yine görünmezse vajinal isteyeyim kesin olsun en azından. Bin pişman oldum gittiğime
Ay hadi inşallaahhhbenim koku hassasiyetim cok olusmadi birde ben annemlerle kaliyorum canim . annem yapiyo genelde. ama yedigimin tadini alamiyorum. agzimda buruk bi tat var. ins. gececek bu gunler ne kaldi surda 9.haftaya girmemize sonra bi bakmisiz 10 bulantilar cekilmis. istah gelmis. cinsiyet ogrenme heyecani sarmis.... ayyyy icim kipir kipir oldu. hadi ins.
bnm de bu cumartesi randevum var cnm:) 10 gün önce keseyi gördük bir sonraki randevuda kesenin büyümüş olması lazım dedi kalp atışından bahsetmedi vajinal bakmazsa duyulmaz belki 8. haftada duyanlar oluyor çok meraktayım yaaa:)Benim randevum bu cumartesi canim cok heyecanlıyım hatta doktora erken degil mi falan demistim israrla duyariz dedi. Vajinal bakacak ama haydi hayirlisi senin ki ne zaman ?
Vallaha canım yatışımı yaparken kan ve idrar aldılar sormadım hiç. Ama progeston ve proluton iğne vuruldum. Birde serum taktılar. Rabbim kimseyi düşürmesin hastaneye uyuyamadım sabaha kadar deli oldum.
Benimde cumartesi tam 10 gün olacak. Ben doktora israrla kalp atisi icin erken degilmi dedigimde cumartesi vajinal duyariz dedi kese ile ilgili birsey demedi. Insallah ikimizde cumartesi duyariz. O kadar heyecanliyim ki bi yandan da korku az kaldi ama sükür senin ki bakmayacak mi kalp atisina peki ?bnm de bu cumartesi randevum var cnm:) 10 gün önce keseyi gördük bir sonraki randevuda kesenin büyümüş olması lazım dedi kalp atışından bahsetmedi vajinal bakmazsa duyulmaz belki 8. haftada duyanlar oluyor çok meraktayım yaaa:)
Ben doğum için Tobb hastanesini istiyorum. Onunla ilgili görüştüm.
Kontrol için Ahmet hocanın muayenehanesinde sıra beklerken, yanımda oturan biriyle sohbet esnasında doğumunu özel hastanede değil de, Gazi hastanesinde yapacağını öğrendim. Demek ki yapılıyor diye düşündüm o yüzden. Siz böyle diyince emin olamadım şimdi. Sorun Mehmet hocaya bence
Evet normal beslen sen oo ben ne tatlıılarrr cıkolatalar yemiştim kızımdaYa ben zayifim alsamda veririm gibi geliyor sporla falan ama o yuzden bazen buldugunu ye diyorum bazende ya veremezsem dikkatli besleneyim diyorum kafam karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?