- 12 Ekim 2018
- 287
- 265
- 23
- 42
gunluk sut iciyorum canim ben. icimin ve sek in tadi guzel geliyo bana. once pinarin organik olanindan almistim ama tadi cok kotu geldi icemedim. simdi icim ve sek aldim.Kizlar sütü hazir mi günlük mu tercih ediyorsunuz arada fark olur mu?
internette de görmüşsünüzdür uht sütlerin içine ne koyuyorlarsa ocağa koyunca patlıyor, ben günlük süt tercih ediyorum, en azından uzun ömürlüye göre daha az kimyasal işlem görmüş oluyorKizlar sütü hazir mi günlük mu tercih ediyorsunuz arada fark olur mu?
Ben cig yiyorum ki cok severim. Firinda olayini hic duymadim diyebilirim. Bazende cok aciktigimda ufacik parcalar yapip yogurda karistirip oyle yiyorumkizlar firinda pisirip mi yoksa cig mi yiyosunuz. iki turlude cok severim. :)
Ben içim günlük süt alıyorum .Kizlar sütü hazir mi günlük mu tercih ediyorsunuz arada fark olur mu?
Ben de ozele gidiyorum kalp atisini duyayim oyle giderim Allahin izniyle ozamanAynen canim kalp atışını duyunca gidersin 10 15 dklik iş ben özele gittigim için de kendim gidip bildirdim haberleri olmadi onlarin.
Zencefil zerdeçal kırmızı biber koy canım cips sosu gibi oluyor :) ya da tarçın ben öyle de seviyorumBen normalde hic yogurt yemem.kizim icin evde surekli mayalanir ama.simdi hergun 1 kase yoz seker katip ancak yiyorum fakat fazla tatlida yemek istemiyorum meyve ve seker disinda ne ile tadi degisir bunun acaba
benim bulantilar gidip geliyo. cok sukur cok kotu degilim kusmuyorum ogurmuyorum ama istahim yok. o yuzden decavite basladim. az az da yemeye calisiyorum. allah yardimcimiz olsun canim. saglikli olsunlarda kilo milo kolay :)Benim istahim cok acik ilk gunden beri 1 dilim ekmekle doyan insan simdi yarim ekmek yiyor düsün birde yemeyince acliktan boyle midem kaziniyor cok rahatsiz ediyor bildigin gibi degil bazen o acligi yogurt yada meyve ile gecirmeye calisiyorum.ama bazende ne bulursam yiyorum.
Hadi ya hic duymadiminternette de görmüşsünüzdür uht sütlerin içine ne koyuyorlarsa ocağa koyunca patlıyor, ben günlük süt tercih ediyorum, en azından uzun ömürlüye göre daha az kimyasal işlem görmüş oluyor
Bi farki yok o zaman günlük etiketiyle satilanllarin di miBen içim günlük süt alıyorum .
canim firinda da cok guzel olur dene. yumusacik eksimsi cok guzel bi tadi oluyo.Ben cig yiyorum ki cok severim. Firinda olayini hic duymadim diyebilirim. Bazende cok aciktigimda ufacik parcalar yapip yogurda karistirip oyle yiyorum
Tabiki canim saglikla geldinde kilo verilir iste sorun su ki fazla yesen bi dert az yesen bi dertbenim bulantilar gidip geliyo. cok sukur cok kotu degilim kusmuyorum ogurmuyorum ama istahim yok. o yuzden decavite basladim. az az da yemeye calisiyorum. allah yardimcimiz olsun canim. saglikli olsunlarda kilo milo kolay :)
Ben süt sevmedigim icin bu konulari pek bilmiyorum bulundugm yerde de günlük süt alabilecgim bir yer bulamadim o halde bende marketten günlük süt olarak satilanlardan alayim teşekkür ederim :)gunluk sut iciyorum canim ben. icimin ve sek in tadi guzel geliyo bana. once pinarin organik olanindan almistim ama tadi cok kotu geldi icemedim. simdi icim ve sek aldim.
Nasil yapıyorsun ki ?canim firinda da cok guzel olur dene. yumusacik eksimsi cok guzel bi tadi oluyo.
canim nasilsin bebis nasil? ben ayin 20sine randevu aldim ama catliyorum her sey yolunda miki diye. burdada ultrason bakan yer yok. ile gitmem lazim. haftaya bi gideyim diyorum. :) sen nasilsin?Ben içim günlük süt alıyorum .
Günlük süt yazanlar genellikle cam şişede oluyor canım .Bi farki yok o zaman günlük etiketiyle satilanllarin di mi
Canim hic hic kafana takma adetin 2. Gunu 9 ise gec dollenme olmus bu yuzden görülmemiştir ayrıca ultrasonla alakali da olabilir karindan mi baktiKızlar moralim çok bozuk. Bi deniyim diye devlet hastanesine de gideyim demiştim. Şuan 6+1 im hala sadece kese görünüyor. Yalnız benim adetin ikinci günü beta 9 du sonra katlanarak gitmişti. Oradaki doktor boş gebelik olabilir dedi. Ben iyi değilim fenalaşıyorum. Eşim değişiklik olsun diye avmye getirdi ama ben kendimde değilim. Siz ultrasonda bebeği ne zaman görmüştünüz
pastorize urunleri tercih edin diyolar. evde kaynatinca az kaynarsa mikrop cok kaynarsa iyi bakterilerde oluyomus. icimin ve sek in tadi guzel gunluk sutte. tavsiye ederim.Ben süt sevmedigim icin bu konulari pek bilmiyorum bulundugm yerde de günlük süt alabilecgim bir yer bulamadim o halde bende marketten günlük süt olarak satilanlardan alayim teşekkür ederim :)
Ah canımm ya sana tek tavsıyme kımseyle kendını kıyaslama kötü bir doktora denk gelmişssin.Kızlar moralim çok bozuk. Bi deniyim diye devlet hastanesine de gideyim demiştim. Şuan 6+1 im hala sadece kese görünüyor. Yalnız benim adetin ikinci günü beta 9 du sonra katlanarak gitmişti. Oradaki doktor boş gebelik olabilir dedi. Ben iyi değilim fenalaşıyorum. Eşim değişiklik olsun diye avmye getirdi ama ben kendimde değilim. Siz ultrasonda bebeği ne zaman görmüştünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?