Benim icin sadece saglikli olmasi onemli cinsiyetini merak etmiyorum hic kuzum ama atarim neden olmasin8. Hafta da ultrsn atarsın tahmın atarım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim icin sadece saglikli olmasi onemli cinsiyetini merak etmiyorum hic kuzum ama atarim neden olmasin8. Hafta da ultrsn atarsın tahmın atarım![]()

Neden vajinal bakmıyo ki ?Benim de öyle doktorun odasında elim ayağım buz kesti. Yollarda hep ağladım. Eşim işte avmye getirdi ama işte aklım hep orda. Perşembe yine ultrasonda görünmezse vajinal isticem çok korkuyorum. Çok zormuş bu zamanlar. Rabbim hepimize yardım etsin. İnşallah yarın güzel haberlerini alırız canımm
Benim son kontrolde 9-4 tü. Doktor sorun değil dedi.kızlar tansıyonda oynama olan varmı? Uc gundur 9/6 benım kafam sersemlesıyo normalım 10/7 okadar fark edıyo kı progestan yuzunden mı acaba ya
ne zaman gelmiş canımKızlar selam
A-101’e Bebek küveti gelmiş 25 liraya ben aldım,e-bebekte ki fiyatı 50 liraydı ,ihtiyacınız varsa bakın derim![]()
Ben 7+1 de gördüm canım bazı doktorlar nedense çok önceden konuşuyorlar tabiiki böyle bir ihtimal var her gebelik için ama çok nadir olan şeyler bunlar.. Sen içini ferah tut kontolün ne zamansa kendi doktoruna gitKızlar moralim çok bozuk. Bi deniyim diye devlet hastanesine de gideyim demiştim. Şuan 6+1 im hala sadece kese görünüyor. Yalnız benim adetin ikinci günü beta 9 du sonra katlanarak gitmişti. Oradaki doktor boş gebelik olabilir dedi. Ben iyi değilim fenalaşıyorum. Eşim değişiklik olsun diye avmye getirdi ama ben kendimde değilim. Siz ultrasonda bebeği ne zaman görmüştünüz
Yaaa nasıl yani anlamadım ne gibi şeyler söyledi?Ah işler çok karıştı canım sormadoktorum baya ciddi sorunlar söyledi doğumla ilgili onlarla uğraşıyorum akşama atabilirim ancak
![]()
Bugün geldi,ben aldım ,normal de e-bebekte 50 liraydı,ben 25 liraya aldımne zaman gelmiş canım
İnternette katalogta göremedim de o yüzden sordumBugün geldi,ben aldım ,normal de e-bebekte 50 liraydı,ben 25 liraya aldım
Çocuk çok iyi büyümüş onunla alakalı bir sorun yok ama devlet hastanelerine gitmen lazım doğumun riskli bi doğum olabilir miyomlar yüzünden dedi şu 12 hafta olayı yüzünden telaş yaptık malum 11. Hafta içindeyim çok büyümüş miyomlarYaaa nasıl yani anlamadım ne gibi şeyler söyledi?
Hadi ya çok üzüldüm kuzum benim kistim vardı 4 cm ama gittikçe küçüldü ve kayboldu. İkili tarama testi hakkında ne dedi?Çocuk çok iyi büyümüş onunla alakalı bir sorun yok ama devlet hastanelerine gitmen lazım doğumun riskli bi doğum olabilir miyomlar yüzünden dedi şu 12 hafta olayı yüzünden telaş yaptık malum 11. Hafta içindeyim çok büyümüş miyomlar![]()
8. Hafta da ultrsn atarsın tahmın atarım![]()
Herşey iyi çok şükür kan sonuçları çıkınca daha kesin olacak tabi ama şimdilik sorun yok :) 5 cm olmus minnos 4 gün ilerde gidiyo maşallah :) birde cinsiyeti öğrendikHadi ya çok üzüldüm kuzum benim kistim vardı 4 cm ama gittikçe küçüldü ve kayboldu. İkili tarama testi hakkında ne dedi?
Senin kızın olucak benceYa sen tahminde mi yapıyorsun bana da yap o zaman![]()
Bu kadar erken miHerşey iyi çok şükür kan sonuçları çıkınca daha kesin olacak tabi ama şimdilik sorun yok :) 5 cm olmus minnos 4 gün ilerde gidiyo maşallah :) birde cinsiyeti öğrendik![]()
Yaa neymiş söyle hemenn :)) Bide foto at yaa nasıl merak ettimmHerşey iyi çok şükür kan sonuçları çıkınca daha kesin olacak tabi ama şimdilik sorun yok :) 5 cm olmus minnos 4 gün ilerde gidiyo maşallah :) birde cinsiyeti öğrendik![]()
İnternette katalogta göremedim de o yüzden sordum
Bugün geldi,ben aldım ,normal de e-bebekte 50 liraydı,ben 25 liraya aldım
Bende saskinim gerçektenBu kadar erken mi![]()