• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim de öyle doktorun odasında elim ayağım buz kesti. Yollarda hep ağladım. Eşim işte avmye getirdi ama işte aklım hep orda. Perşembe yine ultrasonda görünmezse vajinal isticem çok korkuyorum. Çok zormuş bu zamanlar. Rabbim hepimize yardım etsin. İnşallah yarın güzel haberlerini alırız canımm
Neden vajinal bakmıyo ki ?

Kızlar moralim çok bozuk. Bi deniyim diye devlet hastanesine de gideyim demiştim. Şuan 6+1 im hala sadece kese görünüyor. Yalnız benim adetin ikinci günü beta 9 du sonra katlanarak gitmişti. Oradaki doktor boş gebelik olabilir dedi. Ben iyi değilim fenalaşıyorum. Eşim değişiklik olsun diye avmye getirdi ama ben kendimde değilim. Siz ultrasonda bebeği ne zaman görmüştünüz
Ben 7+1 de gördüm canım bazı doktorlar nedense çok önceden konuşuyorlar tabiiki böyle bir ihtimal var her gebelik için ama çok nadir olan şeyler bunlar.. Sen içini ferah tut kontolün ne zamansa kendi doktoruna git

Yaaa nasıl yani anlamadım ne gibi şeyler söyledi?
Çocuk çok iyi büyümüş onunla alakalı bir sorun yok ama devlet hastanelerine gitmen lazım doğumun riskli bi doğum olabilir miyomlar yüzünden dedi şu 12 hafta olayı yüzünden telaş yaptık malum 11. Hafta içindeyim çok büyümüş miyomlar :(

Çocuk çok iyi büyümüş onunla alakalı bir sorun yok ama devlet hastanelerine gitmen lazım doğumun riskli bi doğum olabilir miyomlar yüzünden dedi şu 12 hafta olayı yüzünden telaş yaptık malum 11. Hafta içindeyim çok büyümüş miyomlar :KK43:
Hadi ya çok üzüldüm kuzum benim kistim vardı 4 cm ama gittikçe küçüldü ve kayboldu. İkili tarama testi hakkında ne dedi?

Eklentiler

• IMG_20181102_182423.webp
    IMG_20181102_182423.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 126
Hadi ya çok üzüldüm kuzum benim kistim vardı 4 cm ama gittikçe küçüldü ve kayboldu. İkili tarama testi hakkında ne dedi?
Herşey iyi çok şükür kan sonuçları çıkınca daha kesin olacak tabi ama şimdilik sorun yok :) 5 cm olmus minnos 4 gün ilerde gidiyo maşallah :) birde cinsiyeti öğrendik :KK200:

Herşey iyi çok şükür kan sonuçları çıkınca daha kesin olacak tabi ama şimdilik sorun yok :) 5 cm olmus minnos 4 gün ilerde gidiyo maşallah :) birde cinsiyeti öğrendik :KK200:
Yaa neymiş söyle hemenn :)) Bide foto at yaa nasıl merak ettimm

Eklentiler

• E38DAFFF-1AF6-4453-B86B-633208B5103C.webp
    E38DAFFF-1AF6-4453-B86B-633208B5103C.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 99
Back
X