• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ben bata 4 gün kala öğrenmiştim beta 40'lı bişeydi. yani sizinki nerden baksan 1 hafta geç döllenme olmuş. o yüzden bebeği görememen normal. sabret biraz daha görürsün elbet.
zor biliyorum ama biraz sabır sadece.. ben 6+0'da görmüştüm. geç döllenme olmadığı halde.. var sen hesapla
Anladım canım bilgi için çok teşekkür ederim mesajları okudukça içim daha da rahatladı. Böyle bugün ultrasonda kese 1 cm bile değildi içinde bebeği görcek yer yoktu bile. İnşallah ben de bebişle kalp atışlarını görürüm içim iyice rahatlar

Ben 7+1 de gördüm canım bazı doktorlar nedense çok önceden konuşuyorlar tabiiki böyle bir ihtimal var her gebelik için ama çok nadir olan şeyler bunlar.. Sen içini ferah tut kontolün ne zamansa kendi doktoruna git
Yani evet boş ihtimali var kalp durabilir erken doğum olabilir tansiyon sorunu çıkabilir bin türlü olabilecek şey var. Ama hani bilen doktorun ağzından duymak çok yıkıcı oluyo. Bide benim geç gebelik ona rağmen 6+1 de neyi görcek dimi kese zaten minicik. Normalde kendi doktoruma gidiyorum canım da sadece 3 ay dolmadan nolur nolmaz diye devlet hastanesine kayıt açtırmaya diye gitmiştim

Kızlar selam 3 gündür okumakla geçiyor ne çok sayfa var bitmiyor. Dün randevum vardı devlette dr herşey yolunda dedi kalbi çok iyi yerleşimi ve suyu çok iyi dedi. Ben tabi sorularımı sormayı unuttum kalbi kaç atıyor ne kadar büyümüş vs vs:KK43: eee şapşik bana ultrason kağıdıda vermedi yolda aklıma gldi. Söylemesi ayıp beklerken çok sıkıştım bitsede tuvalate gittsem mdundaydım. Oda çok sıkışmışsın zor görüyorum dedio_O 28 kasım tarihine ikili test için randevu verdi. Bugün 9+5 olduk şükür. Haftaya özel doktoruma gideceğim nasipse:spor: bı arada boğazım yanıyor işten erken çıktım eve geldim ne içilir ne işe yarar tavsiyelerinizi alırım

Mide bulantısu insanı hayattan soğutuyor wallahi 2 gündür iyiyim yemek yemeyi özlemişim Allahım tez zamanda geçer inş bulantın çok çokk çokk zor

5. Haftadan itibaren çekiyorum bulantıyi ama ilk başladığı hafta bildiğiniz 1 hafta boyunca boğazımdan geçen şeyler bir tabağı doldurmazdi..
Şu an o kadar çok şeyden tiksindim ki umarım gecerde faydalı olan seyleride yiyebilirim.

Kızlar selam 3 gündür okumakla geçiyor ne çok sayfa var bitmiyor. Dün randevum vardı devlette dr herşey yolunda dedi kalbi çok iyi yerleşimi ve suyu çok iyi dedi. Ben tabi sorularımı sormayı unuttum kalbi kaç atıyor ne kadar büyümüş vs vs:KK43: eee şapşik bana ultrason kağıdıda vermedi yolda aklıma gldi. Söylemesi ayıp beklerken çok sıkıştım bitsede tuvalate gittsem mdundaydım. Oda çok sıkışmışsın zor görüyorum dedio_O 28 kasım tarihine ikili test için randevu verdi. Bugün 9+5 olduk şükür. Haftaya özel doktoruma gideceğim nasipse:spor: bı arada boğazım yanıyor işten erken çıktım eve geldim ne içilir ne işe yarar tavsiyelerinizi alırım
Boğaz ağrısı için ben sabah sıcak suya bal limon katıp içmiştim. Herşeyin yolunda olmasına sevindim canim :anne:

Yani evet boş ihtimali var kalp durabilir erken doğum olabilir tansiyon sorunu çıkabilir bin türlü olabilecek şey var. Ama hani bilen doktorun ağzından duymak çok yıkıcı oluyo. Bide benim geç gebelik ona rağmen 6+1 de neyi görcek dimi kese zaten minicik. Normalde kendi doktoruma gidiyorum canım da sadece 3 ay dolmadan nolur nolmaz diye devlet hastanesine kayıt açtırmaya diye gitmiştim
Canım hiç canını sıkma neden ağladın burda okadar diyorlar geç gidin görünmezse üzülüyorsunuz diye. Senin daha çok erken karından görmesi için Allahın izniyle haftaya görürsün sakın üzme bebişini gönlünü ferah tut:dua::KK200:

Canım hiç canını sıkma neden ağladın burda okadar diyorlar geç gidin görünmezse üzülüyorsunuz diye. Senin daha çok erken karından görmesi için Allahın izniyle haftaya görürsün sakın üzme bebişini gönlünü ferah tut:dua::KK200:
Canım esas randevum haftayaydı bugün sadece devlet hastanesine nolur nolmaz diye kayıt açtırmaya gitmiştim sadece. Ultrasona sokup boş gebelik diye yorum yapması süpriz oldu :) sağolasın canım benim inşallah:KK19:

Hani normal karından baktı ultrasonda kese zaten 1cm görünüyo içinde bebeği görcek yer bile yoktu. İlk gebelik mi evet dedim. Sonra şaka gibi görünmüyor boş gebelik olabilir hazırlan tarzı konuştu. Zaten bişey bilmiyorum yani neydi bu anlamadım. Bide diyo ki iki hafta sonra gel bakalım diyo bidaha kendisine asla gitmem yani. Sana da baya stres yaşatmışlar canım bişey olsaydı stresten günahları boyunlarına yani. Stres etkiliyo bizi böyle olmaz ki yani. Şimdi burda konuştuktan sonra daha rahatladım canım çok teşekkür ederim
Rica ederim canim yardimci olabildiysek ne ala kendine ve bebegine yok yere stres yasatma kuzu iyi dusun iyi olsun insallah

Rica ederim canim yardimci olabildiysek ne ala kendine ve bebegine yok yere stres yasatma kuzu iyi dusun iyi olsun insallah
Olsun canım rahatladım valla. İnsan bi yandan biliyo bi yandan doktor hazırlan diyosa vardır sebebi diyo çok kötü pozisyona soktu beni .inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi:anne::dua:

Kendini ihlamurla yika diyebilirim. Ihlamut limon elma kaynat ic cok cok iyi geliyor. Bogaz agrisina arti olarak zencefil bal karabiber karistir gunde sadece 1 kasik ye efsane iyi gelir ve oksuruk var ise keser son olarak bunu ben denemedim ama ayak tabanina viks tarzi bisey surup corabi giyip yatan varmis ama ben denemedim ve hamilelige uygun mu bilemedim

Olsun canım rahatladım valla. İnsan bi yandan biliyo bi yandan doktor hazırlan diyosa vardır sebebi diyo çok kötü pozisyona soktu beni .inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi:anne::dua:
Ayni seyi ben yasadigim icin seni cok iyi anliyorum ama benim yaptigim stresi yapma bebegi cok etkiler duzenli beslen gül eglen insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi:dua::nazar:

Benim icin sadece saglikli olmasi onemli cinsiyetini merak etmiyorum hic kuzum ama atarim neden olmasin:dua:
Tabı kııı canımmmm suan ılk haftalardasın ya ondan ama ınsan sonra cok merak edıyor benım ıcınde kız erkek hıc farketmez ama ısmıyle sevmek ıstıyorum mesela kızım gostermemıstı teeeeee ayrıntılı ultrsnda gordum sen dusun oyuzden ben cok merak etmıstım :D

kan aldirmadan igneden oyle korkuyodumki canim bende ama son 2 yildir surekli kan degerlerime baktira baktira kan vermeye alistim. eskiden bayiliyodum ama simdi en azindan bayilmiyorum. cabuk alin bitince bitti diyin falan diyorum :) kalcadanda en son ortaokuldaydim 18senedir filan yaptirmiyodum o gun kanamam olunca doktor kalcadan dedi eyvah dedim.onada alistim :halay::halay:

Bende kalçadan 6 yıl önce iğne vuruldum . Korkudan kusmuştum :olamaz:

Ben 2 haftadır karnımdan iğne oluyorum iğne fobim yoktu aslında eskiden ama sadece 2 hafta geçmesine rağmen kötü bir his bırakıyor bende tüm gebelik boyunca nasıl olur bilmiyorum :KK43:

Elma falan yersen aciktirir da muz kesiyo mesela onlara bende ozeniyorum hic sorma bi yandan olsun istiyorum bulansin bi yandan yok delimiyim ya niye bulansin diyorum
Aman sakın o bulantı o kadar kötü ki herkesten herseyden tiksintimoluyor. Gözlerin yuvasından çıkıyor. Çok şanslısınız bulantı yoksa

Kızlar moralim çok bozuk. Bi deniyim diye devlet hastanesine de gideyim demiştim. Şuan 6+1 im hala sadece kese görünüyor. Yalnız benim adetin ikinci günü beta 9 du sonra katlanarak gitmişti. Oradaki doktor boş gebelik olabilir dedi. Ben iyi değilim fenalaşıyorum. Eşim değişiklik olsun diye avmye getirdi ama ben kendimde değilim. Siz ultrasonda bebeği ne zaman görmüştünüz

Evet karından baktı. Kendini hazırla manasında konuştu. İnternette baktım dış gebelikte de bulantı kasık ağrısı oluyomuş bende var. İnşallah ben de görürüm çok korkuyorum şuan
Canım dur sakin ol
Ben bu drların bazılarını hiç anlamıyorum. Neden netleşmeden hemen kötüyü dillendiriyorlar ya :(
Canım dış gebelik değildir. Keseyi görmüşler. Yerinde görünmeseydi kese, hemen iğne falan yapıp düşük yapmanı sağlarlardı. Dış gebelik hemen belli oluyor. Boş gebelik ise ileri haftalarda netleşiyor. Ben geçen sene yaşadım canım. 10. Haftaya kadar bekledik. Sonra kürtaj olmak zorunda kaldım. Daha senin ki minnacık. Görünmemesi çok doğal. Hem de karından. Sen kötü düşünme canım. İyi olacak herşey ❤️

Back
X