• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Isteeee bende bayılıyorummmm kızımda hemen sekıllere gırıyo ızlerken :KK70: anne bak bak bak ayyy anne yaaa bakrmısın bende böyle yapcam :KK70:

Sen sımdı bebek cok ozlemıssındırr ohh miss ev bebek kokacakk bızım 3,5 yıl oldugu halde cok ozledk
Biyolojik saatim gelmis gibiydi ama kizim baski yapiyordu abla olacagim diye esim istemezsen yapma ama kizimiz kardessiz kalmasin diyordu (esimin oz cocugu yok ama kizima dunyanin en harika babasi oldu ).ben biraz dusuneyim diyordum.bakmisim hamileyim

Biyolojik saatim gelmis gibiydi ama kizim baski yapiyordu abla olacagim diye esim istemezsen yapma ama kizimiz kardessiz kalmasin diyordu (esimin oz cocugu yok ama kizima dunyanin en harika babasi oldu ).ben biraz dusuneyim diyordum.bakmisim hamileyim
Ne guzelll mutluysan eger hem esın de o guzelliği yasamıs olacak:nazar:

Ben ped krem alırım baska bısey dusunmedım daha erken nedense sorun yasamıcakmısım gıbı gelıyo
Ben bir arkadasima hediye edecektim o sebeple 2 tane soyledim.yoksa ben 7.aya kadar bebege hic bir sey almam.kizimdan once o aylarda kaybim oldu.
En guzeli ole dusunmen.dusuncelerin gucu cok önemli bu dönemlerde

Bılıyorum :KK70: esıme de oyle dıyorum buyur odasına cekılır :KK70: bızde yaptık :KK70:
Bende cok konusurmusum annem dıyor aynı ben sarııı cıvcıv ayhh evlat baskaaaa yaa Allah herkese nasip etsınnnnnnnn hep dua edıyorummmm
Benim yaptiklarimi yaparsa fena cok cilgin bir genclik yasadim: ))
Aminn herkes tatsin bu essiz duyguyu

Evet su gumus kaplardan sipariş ettim ise yarar umuduyla bakalim.acemilik valla yine var aradan gecmis zaman hic 1 sey hatirlamiyorum ki:KK43:
Arkadasim kullandi onlardan hamileoldugumu duyar duymaz mesaj atmis hemen bundan aliosun baska bisey almiyosun diye anlamamistim tabi ozaman arastirinca anladim

Ne kadar iyi bir adama denk gelmissiniz masallah simdi o senden daha heyecanlidir sanirim uzerine titriyodur dunya gercekten boyle iyi insanlarin hatrina donuyor

İki gündür akşamları başım ağrıyor baya zor uykuya dalıyorum sizde varmı baş ağrıları kızlar? Hap içmiyorum eşime masaj falan yaptırıyorum zaten normaldede hap içmeyi hiç sevmem o yüzden kendiliğinden geçmesini bekliyorum :(

Vayy koçum diyesim geldi:nazar:masallah bebek olmus bu ama cok guzel

Oy çok tatlı maşalalh

sağlıklaa alın kucağınıza

Masallah:emir_bebek: ay bellı mı oldu cınsıyetı erkekler hemen gosterıyor galıba

Ne kadar büyümüş :) esniyor mu orda :) hissediyor musun bebeği şu anda belirtilerin ne alemde :)
Kızlar çok teşekkürler sizinkilerde hemen gösterir umarım :)
C cilekreceli_ keşke video yukeleyebilsem bi gorsen neler yapıyo :) sadece cok sıkışık olduğum zaman genelde sabahları karnımda minik bir karınca yürüyor gini oluyo yani belki o değildir ama bilmiyorum kayinvalidem de bende öyle hissettim hep erkeklerde dedi ama bilemiyorum :)

İki gündür akşamları başım ağrıyor baya zor uykuya dalıyorum sizde varmı baş ağrıları kızlar? Hap içmiyorum eşime masaj falan yaptırıyorum zaten normaldede hap içmeyi hiç sevmem o yüzden kendiliğinden geçmesini bekliyorum :KK43:
Benim sabahları oluyor yemek filan yiyince düzeliyor ama bilemedim tatlım içme ilaç boşver duşa gir yatmadan ensene soğuk pres yap filan iyi geliyor genelde birde bol bol su iç :)

Canım bana biraz yardımcı olurmuş randevu alamadım bugün ve onumuzdeki hafta içi gitmem imkansız bu dosya işi 12 hafta oncesimiynis öncelikle onu sorayım mesela randevu alamadım ya gitsem bakarlar mi birde dediğin doktora mi gittin yani özgür beye mi muayene ücreti ne kadar beni bi aydinlatirsan sevinirim :)
Benim arkadaşım Özgür Özyüncü’nün hastasıydı.Kontrole gittiğinde ben de onunla birlikte gittim.Arkadaşım “Hocam arkadaşım da 9 haftalık hamile,sizin hastanız olmak istiyor “kabul edermisiniz “dedi.Özgür hoca’da Son adet tarihimi sordu,en son ne zaman ultrasyona girdiğimi,kan tahlillerimi filan sordu,ben de Bilgi verdim.Bana randevu tarihimi verdi,ben de sekreterlikten o tarihe randevumu aldım.Vezneye 122 lira ücretimi yatırdım.Kuzum zaten Özgür hoca dışarıdan hasta kabul etmiyor(1500 tane hastası var )Benim kardeşim tıbbı mümessil,arkadaşım onun hastası olduğu için ben torpille kabul edildim.Kuzenimi bile yararlandırmadım düşün.Hocanın haberi olmadan randevu filan alamazsın zaten,mümkün değil.Bulabilirsen tanıdık bul,torpil bul

Benim arkadaşım Özgür Özyüncü’nün hastasıydı.Kontrole gittiğinde ben de onunla birlikte gittim.Arkadaşım “Hocam arkadaşım da 9 haftalık hamile,sizin hastanız olmak istiyor “kabul edermisiniz “dedi.Özgür hoca’da Son adet tarihimi sordu,en son ne zaman ultrasyona girdiğimi,kan tahlillerimi filan sordu,ben de Bilgi verdim.Bana randevu tarihimi verdi,ben de sekreterlikten o tarihe randevumu aldım.Vezneye 122 lira ücretimi yatırdım.Kuzum zaten Özgür hoca dışarıdan hasta kabul etmiyor(1500 tane hastası var )Benim kardeşim tıbbı mümessil,arkadaşım onun hastası olduğu için ben torpille kabul edildim.Kuzenimi bile yararlandırmadım düşün.Hocanın haberi olmadan randevu filan alamazsın zaten,mümkün değil.Bulabilirsen tanıdık bul,torpil bul
Anladım tatlım çok teşekkürler yani konuşmadan hoca kabul etmeden gidemiyoruz bir bakalım yinede bir dosya açtirayim sonra bir hoca seçerim olmadı çok teşekkürler :)

Benim sabahları oluyor yemek filan yiyince düzeliyor ama bilemedim tatlım içme ilaç boşver duşa gir yatmadan ensene soğuk pres yap filan iyi geliyor genelde birde bol bol su iç :)
İçiyorum canım ama genede oluyor, şimdi happy mom uygulamasındaki yazıları okudum bu haftanın belirtileri göğüste acıma baş ağrısı baş dönmesi ve canlı rüyalarmış. Baş dönmesi haricinde bütün belirtileri yaşıyorum :)

Anladım tatlım çok teşekkürler yani konuşmadan hoca kabul etmeden gidemiyoruz bir bakalım yinede bir dosya açtirayim sonra bir hoca seçerim olmadı çok teşekkürler :)
Sen dosyanı açtır ,bu hastane Üniversite hastanesi olduğu için 12 hafta kuralını uyguluyor maelesef.182 ya da Mhrs sisteminden randevu alamıyorsun.Hacettepe hastanesinin kendi sayfasından randevu alıyorsun.Doç.dr Murat Güntekin hocayı da tavsiye ederim

Back
X