- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 31
benm oğlum 11-12 haftalar net gösterdi hatta pipisinin ultrasonunu vermişti :)Oy maşallah yaa :)) Bende 11+1im ben gittiğimde belli olurmuki heycanlandım şimdi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benm oğlum 11-12 haftalar net gösterdi hatta pipisinin ultrasonunu vermişti :)Oy maşallah yaa :)) Bende 11+1im ben gittiğimde belli olurmuki heycanlandım şimdi :))
Şükür canım allah bağışlasın sağlıklı ol inşallah hepimiz kucağımıza sağlıkla alalımTaburcu oldum çok şükür duyuldu sabahda kalp atşı canım
Seve seve araniza katilirim kuzumAnaa hiçte söylemiyo bakk. O zaman senide burda görmek istiyoruz artıkkk. Aramıza hoşgeldin![]()
Iyi ki varlar iyi insanlar.ben dusunuyorum da esimin yaptiklarini yapmazdim mesela.Ne kadar iyi bir adama denk gelmissiniz masallah simdi o senden daha heyecanlidir sanirim uzerine titriyodur dunya gercekten boyle iyi insanlarin hatrina donuyor
Hadi gözün aydın bişi kalmamışşş yazalı yarım saat olmuş zaten çok heycanlıKaldı 1 saat![]()
Doktorumu beklıyorum şuan bayılmak üzerim Allahım nasıl bir süreç buHadi gözün aydın bişi kalmamışşş yazalı yarım saat olmuş zaten çok heycanlı

Benimde dün tansiyonum yükseldi. 13/9 oldu. Acile gittik. Doktor takip edelim duruma gore ilac kullanacaksin dedi.Şu an bile kafami kaldiramiyorum. Normalde hep duşüktur. Doktoruna bilgi ver istersen canim.kızlar tansıyonda oynama olan varmı? Uc gundur 9/6 benım kafam sersemlesıyo normalım 10/7 okadar fark edıyo kı progestan yuzunden mı acaba ya
Bende oyuzden yazıp takıp edıyorum dr a haber vericem. Cok geçmiş olsunnnBenimde dün tansiyonum yükseldi. 13/9 oldu. Acile gittik. Doktor takip edelim duruma gore ilac kullanacaksin dedi.Şu an bile kafami kaldiramiyorum. Normalde hep duşüktur. Doktoruna bilgi ver istersen canim.
Benim dun yukseldi. 13/9 oldu. Takip edecegiz simdilik. Tuzsuz yemek yaptim bende ama zorla yedim.Kızlar tansiyonu yüksek çıkan var mı?
Her randevuda tansiyonum ölçülüyor 157/88, 137/78 civarında çıkıyor tansiyonum şaşırıyorum bu duruma ve tuz yeme dedi hemşire
Tuzsuz yemek yaptım zor olacak benim için
Iyi yapmissin canim. Insallah normale döner. Sana da gecmis olsun.Bende oyuzden yazıp takıp edıyorum dr a haber vericem. Cok geçmiş olsunnn
İnsallah az düştüğü ıcın sersemlık yapıyor ama yukselınce daha fena bas donmesı yapar aman cok dıkkat et lütfen...Iyi yapmissin canim. Insallah normale döner. Sana da gecmis olsun.
Haber bekliyoruz canım dua ediyorum senin içinDoktorumu beklıyorum şuan bayılmak üzerim Allahım nasıl bir süreç bu
Dua edin nolur güzel haberlerle geleyim![]()
hayırlı olsun canım erkenden öğrenmişsin. çıkıntı kızda da olur erkekte de.. önemli olan çıkıntının açısıFeeling07 erkek olacakmış canım yani bir küçük çıkıntımiz var bakalım yanılmıyorsa doktor :) biraz erken malum :)
fotoğraf eklemişisn gerçi şimdi gördüm ama ben çıkıntıyı farkedemedim.. ayyy darısı bana inşallah yaa görürürüm ben de bu hallerini
Maşallah
Sagol canim sende dikkat et. Kontrolü elden birakmayalim. Bu ara limon tüketmemeye dikkat et. Biraz daha tuzu arttirabilirsin.İnsallah az düştüğü ıcın sersemlık yapıyor ama yukselınce daha fena bas donmesı yapar aman cok dıkkat et lütfen...