2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah benim de haftaya perşembe bakalım şöyle bebişi görüp kalp atışını duysam öyle içim rahatlayacak ki. Haklısın canım insan gerçekten endişeleniyor. Bide benim ilk gebelik bide uzun zamandır olmuyodu tedaviyle de olmadı. Hem eşimde hem bende sorunlar var. Kendiliğinden tuttu mucize gibi daha da böyle iyice hassaslaştım ben de anlıyorum seni canım

Dişçi yolu gözüktü desene ilk hamileliğimde öndişlerimin arasında açıklık oluşmuştı biraz şimdi daha iyiler ama tam kapanmadı bundada korkuyorum dişlerimi kaybedicem diye diş eti çekilmesi sorunumda war ben bi dişçiye gözükeyim ozaman saol canım

Hepimiz güzel haberlerle gelelim insallah kalp atisini duymadan rahat edemeyecegim resmen beni erken cagirdi doktorum ya onun icinde bi geriliyorum.

iyi aklima getirdin canim

Bunda hemenn kostum kotu olmadan. Ilkındee agla agla uyuyamadım dıslerımın etı cekılıyo hayatımda yasamadım aklıma dıscı gelmedı esım kolumdan ceke ceke zorla dişciye goturdu hemen temızleme yapıldı hatta asırı kanadı. Ayyyy nasıl rahatlamıstım ustumden kocaaaa bır yuk kalkmıstı sankı....rıca ederım bır faydası olur ınsallah

Kızlarrrr yardımmm!!!

10+4 haftalık hamileyim sarıya dönük kokulu akıntım var. Neden acaba? Öyle olan var mııı??

Ya bugün benim diş etlerim çok ağrıyo acıyo bulantım vardı ya 1 aydan beri doğru düzgün bişeyler yiyemedim süt yoğurt protein felan acaba bunları yiyemedim diye mi ağrıyo
multi vitamine basla hemen canim evet tukruk salgisi degistigi icin curuk olasiligi olan disler daha kolay curuyomus. agizda her sey degisiyor, ek takviye al daha kotuye gitmeden

Bi daha ki kontrolumde 13. Haftanın başında gidicem doktorum demişti 13 haftalıkken yatırırsın diye bilemedim inan ki
Bence yaptır bilincli olmak cook önemli bu konuda çocukta birşey varsa Allah korusun doğduğunda bilinçli bi ebebeyin olabilmek için yaptırdım ben şükür şu an birşey görünmüyor ama kan sonucuna göre yorumlanacak malum 3 lu tarama filan bu kadar yakalayamiyormus down sendromunu bu haftalardaki ultrason görüntüleri çok önemli

Kızlar tansıyonu benım gıbı dusenler ıcın;
Gebelikte bebeğe yeterli oksijen ve besin sağlamak için kan hacmindeki hızlı artış damarları genişletir bu da kan basıncının düşmesine neden olur. Yanı tansıyon dusermış.

Yanı benım anladıgım daha cok kan yapıcı seylerle beslenmelıyız buna bile sevınıyorum tehlıkem olması benı cok endıselendırıyor. Insan bundan da mutlu olurmu oluyormus!

Kızlarrrr yardımmm!!!

10+4 haftalık hamileyim sarıya dönük kokulu akıntım var. Neden acaba? Öyle olan var mııı??
Ben çok yoruldugumda oluyor ama kokulu değil benimki enfeksiyon olabilir diye konuşuldu bi ara burda istersen bi doktora git canım için rahat etsin çok yoruluyorsan biraz dinlenmeye çalış geçmezse doktora görün hamilelik malum nolur nolmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…