Hadı sana ayva muz ısmarlıyorum gıt bı guzel yee
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallahBana sans dileyin yarinda benim randevum var umarim gorebilirim. Su aklima takilanlari da sorarim su siralar en ufak seyi takar oldum canim kusura bakma hormonlarim benle oynuyor saniyorum. Dusun ki olumsuz bir sey gormemek icin haber bile izlemiyorum
Senin kac haftalik canim ?Canim yarın benimde randevum var kalp atışı için bende çok endiseliyim inş güzel haberlerle geliriz
Dişçi yolu gözüktü desene ilk hamileliğimde öndişlerimin arasında açıklık oluşmuştı biraz şimdi daha iyiler ama tam kapanmadı bundada korkuyorum dişlerimi kaybedicem diye diş eti çekilmesi sorunumda war ben bi dişçiye gözükeyim ozaman saol canımHamılelıkte yasanan bır konu malesef... ıkısınde de yasıyorum ıkısınde de dişlerimi düzenlı temızlettıgım halde kosa kosa dıscıme gıttım cok rahatladım tavsıye ederım. Gebelıkte olabılıyor mus kı ben booolll proteın alan ınsanım yıne de yasamıstım.
Hepimiz güzel haberlerle gelelim insallah kalp atisini duymadan rahat edemeyecegim resmen beni erken cagirdi doktorum ya onun icinde bi geriliyorum.Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallahbenim de haftaya perşembe bakalım şöyle bebişi görüp kalp atışını duysam öyle içim rahatlayacak ki. Haklısın canım insan gerçekten endişeleniyor. Bide benim ilk gebelik bide uzun zamandır olmuyodu tedaviyle de olmadı. Hem eşimde hem bende sorunlar var. Kendiliğinden tuttu mucize gibi daha da böyle iyice hassaslaştım ben de anlıyorum seni canım
Sata göre 8+1 canım senin ne kadarSenin kac haftalik canim ?
iyi aklima getirdin canim
Bunda hemenn kostum kotu olmadan. Ilkındee agla agla uyuyamadım dıslerımın etı cekılıyo hayatımda yasamadım aklıma dıscı gelmedı esım kolumdan ceke ceke zorla dişciye goturdu hemen temızleme yapıldı hatta asırı kanadı. Ayyyy nasıl rahatlamıstım ustumden kocaaaa bır yuk kalkmıstı sankı....rıca ederım bır faydası olur ınsallahDişçi yolu gözüktü desene ilk hamileliğimde öndişlerimin arasında açıklık oluşmuştı biraz şimdi daha iyiler ama tam kapanmadı bundada korkuyorum dişlerimi kaybedicem diye diş eti çekilmesi sorunumda war ben bi dişçiye gözükeyim ozaman saol canım
Yani canım doktorun iyiyse araya zaman koymadan yine çağırır seni. Erken olması daha iyi bence hep takibinde olursunHepimiz güzel haberlerle gelelim insallah kalp atisini duymadan rahat edemeyecegim resmen beni erken cagirdi doktorum ya onun icinde bi geriliyorum.
Sata göre 7.5 satla uyumlu degil ama 6+2 falan sanirim kesin haftasini kalp atisindan sonra soylicem dedi cünkü senin baya olmus niye daha once dinlemedin canimSata göre 8+1 canım senin ne kadar
rica ederim canim daha ayrintili bir sey bulursam yollarim yine :)kitabı okudum bitirdimteşekkürler canım
Ben ona dedimki gelipte ogrenmeden duymadan donersem cok uzulurum zamaninda geleyim oda duyariz mutlaka dedi bilmiyorum insallah duyarim insallahYani canım doktorun iyiyse araya zaman koymadan yine çağırır seni. Erken olması daha iyi bence hep takibinde olursun
Canım kokuyorsa enfeksiyon olabilir bi doktora görün istersenKızlarrrr yardımmm!!!
10+4 haftalık hamileyim sarıya dönük kokulu akıntım var. Neden acaba? Öyle olan var mııı??
multi vitamine basla hemen canim evet tukruk salgisi degistigi icin curuk olasiligi olan disler daha kolay curuyomus. agizda her sey degisiyor, ek takviye al daha kotuye gitmedenYa bugün benim diş etlerim çok ağrıyo acıyo bulantım vardı ya 1 aydan beri doğru düzgün bişeyler yiyemedim süt yoğurt protein felan acaba bunları yiyemedim diye mi ağrıyo
Acaba kullandığımız kan sulandırıcılar yüksek tansiyon yapar mı bilgin var mı? Benim hiç yüksek olmazdıBenim dun yukseldi. 13/9 oldu. Takip edecegiz simdilik. Tuzsuz yemek yaptim bende ama zorla yedim.
Bence yaptır bilincli olmak cook önemli bu konuda çocukta birşey varsa Allah korusun doğduğunda bilinçli bi ebebeyin olabilmek için yaptırdım ben şükür şu an birşey görünmüyor ama kan sonucuna göre yorumlanacak malum 3 lu tarama filan bu kadar yakalayamiyormus down sendromunu bu haftalardaki ultrason görüntüleri çok önemliBi daha ki kontrolumde 13. Haftanın başında gidicem doktorum demişti 13 haftalıkken yatırırsın diye bilemedim inan ki
Ben çok yoruldugumda oluyor ama kokulu değil benimki enfeksiyon olabilir diye konuşuldu bi ara burda istersen bi doktora git canım için rahat etsin çok yoruluyorsan biraz dinlenmeye çalış geçmezse doktora görün hamilelik malum nolur nolmaz :)Kızlarrrr yardımmm!!!
10+4 haftalık hamileyim sarıya dönük kokulu akıntım var. Neden acaba? Öyle olan var mııı??
Bu hafta kontrolüm var canım doktoruma söylicem inş çürümezmulti vitamine basla hemen canim evet tukruk salgisi degistigi icin curuk olasiligi olan disler daha kolay curuyomus. agizda her sey degisiyor, ek takviye al daha kotuye gitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?