2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende büyük doğum olnasibi hiç istemiyorum evet zubeyde hanim da ondan farklı değil ama doğum için mecburum gibi birşey tabi bu arada ben yine özel hastanede de devam edeceğim hatta medicana sevtap hanıma geçmeyi düşünüyorum kendi doktorum gaziye gittiği için bugün bana 3 doktor baktı 3 üde ayla hanımın dediklerini dedi gaziye gitmek bizim için biraz sıkıntı olacak o yüzden bırakmak zorundayım ayla hanımı sevtap hanıma gittin mi hiç nasıl bir doktor ? Bende çok hastane gezdim ama ilk 3 ayı doktorlar genelde riskli görüyor diye düşünüyordum meğer hemen hemen her hastanede varmış 10 12 hafta kurali inşallah başka arkadaşlar atlamaz bu detayı belkide ankara içindir gerçi onuda bilemeyiz

Ya bugün benim diş etlerim çok ağrıyo acıyo bulantım vardı ya 1 aydan beri doğru düzgün bişeyler yiyemedim süt yoğurt protein felan acaba bunları yiyemedim diye mi ağrıyo

Kızlar ikili tarama testi hakkında ne düşünüyorsunuz yaptırmıycak olanınız var mı aranızda. Bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum

Kızlar ikili tarama testi hakkında ne düşünüyorsunuz yaptırmıycak olanınız var mı aranızda. Bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum
Ben yaptırıcam tabı kı sonuc hıc bısey degıstırmeyecek ama sonucta bılınclı herseye hazırlıklı olmak gerekır. Ama dıgerını yaptırmam sadece bunu yaptırıcam

Ya bugün benim diş etlerim çok ağrıyo acıyo bulantım vardı ya 1 aydan beri doğru düzgün bişeyler yiyemedim süt yoğurt protein felan acaba bunları yiyemedim diye mi ağrıyo
Hamılelıkte yasanan bır konu malesef... ıkısınde de yasıyorum ıkısınde de dişlerimi düzenlı temızlettıgım halde kosa kosa dıscıme gıttım cok rahatladım tavsıye ederım. Gebelıkte olabılıyor mus kı ben booolll proteın alan ınsanım yıne de yasamıstım.

Ben yaptırdım canım sonuçları bekliyorum 1 haftaya çıkar dedi doktorum yani bu 2 li test gerçekten bütün tarama testlerinde en çok riski tespit edeni imiş diğerleri neyse ama bu biraz lazım bence yinede senin kararın tabi iyi değerlendir süre aralığı kısa çünkü birdaha yapılma ihtimali yok 14 haftadan sonra

Ben yaptırıcam tabı kı sonuc hıc bısey degıstırmeyecek ama sonucta bılınclı herseye hazırlıklı olmak gerekır. Ama dıgerını yaptırmam sadece bunu yaptırıcam
Haklısınız ne olursa olsun sonuç değişmiycek tabi benimde ilkim daha çok acemiyim nasip olursa ense kalınlığı ve ayrıntılı ultrasyona girmeyi düşünüyorum sizinde fikirlerinizi almak istedim bu konuda

Amin canim hepimize insallah.
Bende her sey iyi gidiyor derken 2 gündur yuksek tansiyonla ugrasiyorum. Korkuyorum bir sey olacak diye. Ne yaptiysamda dusmedi. Pazartesi doktora gidecegim tekrar.
9 ay sürprizlerle dolu gececek gibi
Çok geçmiş olsun canım. Haftasonu yine de tansiyonun çok yükselirse acile git bence için rahat eder hem. Gerçekten de 9 ay nasıl geçecek bilemedim beklemesi ne zormuş

Bi daha ki kontrolumde 13. Haftanın başında gidicem doktorum demişti 13 haftalıkken yatırırsın diye bilemedim inan ki

kızımda da yaptırdım Nasip olur dr gıttıgımde aksılık olmazsa gun belırlıcez. Herkesın kendı fıkrı tabı kı ama ben sonuc degısmeyecek olsada yaptırmak ıstıyorum.

Canim yarın benimde randevum var kalp atışı için bende çok endiseliyim inş güzel haberlerle geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…