• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
S.aleykum hanımlar
H E H E cnm çok geçmiş olsun. Bu senin için daha hayirliymis öyle düşün. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Ya ben aslında mayıs annelerine gidecektim baktım Feeling07 Feeling07 ile aramızda bir gün var konular birlesmeden önce yazıyordum sonra çok sevdim sizleri mayıs anneleri çok büyüktü başta :)
Kuzum aslında bizim doğumlar mayıs sonu gözüküyo ama mayıs ortasında falan olur allah bilirya çünkü 38. Hafta mayıs ortasına geliyor ama haziran annelerine daha yakınız bence. Ben bu konuyu açtığımda daha 5 haftalıktım mayıs anneleri 9-10 haftalıktı mesela :)

Canim benimde dün 13/9 çıkti hiç dusmedi. Bugun 13,5/8,5 oldu. Az once 11/7 olmustu. Bende takipteyim. Pazartesi doktora gidecegim. Ensemden bir agri giriyor cok fena. Insallah duzene girer.
Hmm benimde çarpıntım oluyo ama 2 gündür yatistayim hiç iş yapiyom doktor ilaç ve diğer uygularız dedi kiloluyumda ben etkisi oluyo galiba önceki gebeligimde hiç boyle bişey olmamisti

progesteron mu canim? jeli falan varsa kullansan igneden daha rahat. ben tup bebek tedavisi icin 13 igne oldum yalniz 5ini kendim yapabildim oda ellerim titreye titreye. zor yaa igne acimasa bile psikolojiksi kotu.
hayır canım kan sulandırıcı iğne insülin gibi bir şey öğrendiğimiz günden beri kullanıyoruz bugün 16. İğne oldu . Eşim sağlıkçı Allah'tan o yapıyor kendine yapmak çok zor :/

Kızlar ikili tarama testi hakkında ne düşünüyorsunuz yaptırmıycak olanınız var mı aranızda. Bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum
Ben ikiliyi yaptırıp diğer hiç bi testi yaptırmayı düşünmüyorum canım doktorda yaşın genç sadece ikili tarama testi yeterli dedi.

Hmm benimde çarpıntım oluyo ama 2 gündür yatistayim hiç iş yapiyom doktor ilaç ve diğer uygularız dedi kiloluyumda ben etkisi oluyo galiba önceki gebeligimde hiç boyle bişey olmamisti
Bende evdeyim dinleniyorum.
Yaşım 35 o yuzden olmus olabilir benim. Kiloda etkiler belkide. Yuksek devam ederse bende ilac kullanacakmisim.

aramizda 1.gun var cnm ben kalbini 6+2 duydum daha muayeneye gitmedim carsanba gunu muayenem
Ayni gunde duymuşuz canim. Ben her hafta gittim. Sen gorunce sasiracaksin simdi. Kocaman gelecek ;)
Pazartesi gunune tekrar randevu aldim. Biraz tansiyon sıkıntım var.

ilk kez mi göreceksin inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bekliyoruzz:anneadayı:

Yaklasik iki hafta oncede gordum canim.. Kalp atislari vardi ama son gunler icim rahat degil. Belirtilerim yok oldu denecek kadar azaldi ve dun tum gun karin agrisi cektim.. Haftaya aslinda randevum vardi ama bekleyemedim. Yurt disindayim burda ucretli yerler var sadece bebegi gorebilmek icin. Hemen randevu verdiler.. Gecen sefer 9 hafta olmadan kalbi durmustu bebegimin. Ondan galiba dayanamadim..

Aslında yapmaları lazım ya böyle şeyleri artık :KK70: ben sadece kel bir çocuk görüyorum onu emziriyorum filan çocukla ilgili tek gördüğüm kel olacağı :KK70:
Valla onlar yapmazsa artik hamilelerden biri kontrol beklerken yapacak :D meraktan catliyoruz yahu niye anlamiyorlar:D arada ben de goruyorum bir bebek ama siması hic hatirimda kalmiyor:)

Back
X