Sata göre 7+5 ultrasona göre 1 hafta falan oynuyor sanirim 6+4falan olmali kesin haftasini bilmiyorum maalesef ya bu kontrolde soleyecekti.senın yarın tam 7 hafta mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sata göre 7+5 ultrasona göre 1 hafta falan oynuyor sanirim 6+4falan olmali kesin haftasini bilmiyorum maalesef ya bu kontrolde soleyecekti.senın yarın tam 7 hafta mı
Kuzum aslında bizim doğumlar mayıs sonu gözüküyo ama mayıs ortasında falan olur allah bilirya çünkü 38. Hafta mayıs ortasına geliyor ama haziran annelerine daha yakınız bence. Ben bu konuyu açtığımda daha 5 haftalıktım mayıs anneleri 9-10 haftalıktı mesela :)Ya ben aslında mayıs annelerine gidecektim baktımFeeling07 ile aramızda bir gün var konular birlesmeden önce yazıyordum sonra çok sevdim sizleri mayıs anneleri çok büyüktü başta :)
Bende dayanamadim aksama randevu aldim cok heyecanliyim..
Aynen bakalım o doktor ne diyecek;İnşallah söylemezAkşam gittiğin doktora birşey söyleme normal muayene olmaya gitmiş gibi git
Hayırlısı olsun canım hoşgeldinmerhaba kizlar bende haziran annesiyim tup bebek le mucizem geldi
hayırlı olsun.merhaba kizlar bende haziran annesiyim tup bebek le mucizem geldi
Hoş geldin canim. Benimde tedaviyle oldumerhaba kizlar bende haziran annesiyim tup bebek le mucizem geldi
Hmm benimde çarpıntım oluyo ama 2 gündür yatistayim hiç iş yapiyom doktor ilaç ve diğer uygularız dedi kiloluyumda ben etkisi oluyo galiba önceki gebeligimde hiç boyle bişey olmamistiCanim benimde dün 13/9 çıkti hiç dusmedi. Bugun 13,5/8,5 oldu. Az once 11/7 olmustu. Bende takipteyim. Pazartesi doktora gidecegim. Ensemden bir agri giriyor cok fena. Insallah duzene girer.
hayır canım kan sulandırıcı iğne insülin gibi bir şey öğrendiğimiz günden beri kullanıyoruz bugün 16. İğne oldu . Eşim sağlıkçı Allah'tan o yapıyor kendine yapmak çok zor :/progesteron mu canim? jeli falan varsa kullansan igneden daha rahat. ben tup bebek tedavisi icin 13 igne oldum yalniz 5ini kendim yapabildim oda ellerim titreye titreye. zor yaa igne acimasa bile psikolojiksi kotu.
Ben ikiliyi yaptırıp diğer hiç bi testi yaptırmayı düşünmüyorum canım doktorda yaşın genç sadece ikili tarama testi yeterli dedi.Kızlar ikili tarama testi hakkında ne düşünüyorsunuz yaptırmıycak olanınız var mı aranızda. Bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum
sagol cnmHayırlısı olsun canım hoşgeldin![]()
Bende evdeyim dinleniyorum.Hmm benimde çarpıntım oluyo ama 2 gündür yatistayim hiç iş yapiyom doktor ilaç ve diğer uygularız dedi kiloluyumda ben etkisi oluyo galiba önceki gebeligimde hiç boyle bişey olmamisti
aramizda 1.gun var cnm ben kalbini 6+2 duydum daha muayeneye gitmedim carsanba gunu muayenemHoş geldin canim. Benimde tedaviyle oldu![]()
Çok sağol canımMasaAllah gözünaydın![]()
Ayni gunde duymuşuz canim. Ben her hafta gittim. Sen gorunce sasiracaksin simdi. Kocaman gelecekaramizda 1.gun var cnm ben kalbini 6+2 duydum daha muayeneye gitmedim carsanba gunu muayenem
ilk kez mi göreceksin inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bekliyoruzz![]()
Valla onlar yapmazsa artik hamilelerden biri kontrol beklerken yapacakAslında yapmaları lazım ya böyle şeyleri artıkben sadece kel bir çocuk görüyorum onu emziriyorum filan çocukla ilgili tek gördüğüm kel olacağı
![]()
Bakalım deneyelim bende ekşi çok yiyorum ,hamile olmadan tatlıya dayanamayan biri olarak şimdi hiç istemiyorum bakalım cinsiyeti ne olacakBen eksi yiyorum durmadan ozaman benim ki senin teoriye gore erkek olacak![]()