Amin cnm hayırlı Salih evlatlar olsunlar insallahDoğru olabilir çünkü burda bir arkadaş vardı 4 kızı varmış hepsi sağdaydı demişti Sağlıkla gelsinler inşallah benimde bir oğlum var sanki buda oğlan gibi hayırlısı az kaldı öğrenmeye
Bir yanim kiz istiyor benim kizkardesim yok kizimin olsun diye bir yanim erkek istiyor kiz olursa kizimin cok kiskanir evin prensesi konumunda suan: )Allah en iyisini bilir ne ise hayirlisi o olsun ins.Ah o teyzeler beni öldürüyor zatentuhaf ki onlarda erkek demişti :) allah gönlüne göre versi inşallah tatlım sen ne istiyorsan yani :) tabi sağlıkla doğsun önce :)
Ya bilmiyorumki ise yararlar mi o spreyler. 30 unda randevum var bi konusucam drla. O zamana kadar 13 haftalik olucaz. Belki izin verirAy benimde sarilarim çok çirkin oldu nasıl çiğ çiğ duruyo bi cila bari attırsak bari :) 22 haftadan sonra boyaniyormus aslında ama 3 ay erken gibispreylerden alsan mesela çok zararı olur mu ki :)
Ne yazikki yokmuş tatlım hatta normal doğumda benimkiler için en azından patlama riski varmışCanım benim çok geçmiş olsun;benim annem ameliyatla aldırmıştı.Kistler normal Doğum ile temizlenir diyorlar;miyomlar için öyle bir durum yok mu ?
Yani dedigin gibi allah en iyisini bilir :) hayırlı evlatlar nasip etsin allah :)Bir yanim kiz istiyor benim kizkardesim yok kizimin olsun diye bir yanim erkek istiyor kiz olursa kizimin cok kiskanir evin prensesi konumunda suan: )Allah en iyisini bilir ne ise hayirlisi o olsun ins.
Arkadaşımda yaradı rengini tutturursan gayet güzel oluyor ki rdngide hemen hemen uyumlu yazdığı renk aralığı ile :)Ya bilmiyorumki ise yararlar mi o spreyler. 30 unda randevum var bi konusucam drla. O zamana kadar 13 haftalik olucaz. Belki izin verir
Merhaba Allah izin verirse bende haziran annesiyim aranıza alirmisiniz
Troid hormonu hamile iken 2 olması isteniyor. Yüksekliği bebekte zeka geriliği ve cücelik yapıyor deniliyor. Dahiliye yerine endokrin kliniğine gitmen daha uygun olur bence. Benimde 4.4 çıktı dr 10un üstü sıkıntılı, 10a kadar herhangi bir sıkıntı olacağına dair bilimsel olarak kanıt yok dedi.Iyi akşamlar kızlar
Bend e bugün kan testi sonuçlarına baktirmaya gittim . Tiroid lerde sıkıntı var dahiliyeye git 1 ay sonraya randevu verdi o zaman dahiliye den aldigin sonuçları da getir dedi . Bu tiroid ne oluyor bebeğe zararı var mi . Bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim
Arkadaşımında tam böyle hatta daha sivri idi kızı oldu.Sanırım batıl ya bunlar bende çok merak ediyorum.Allah gönlüne göre versin inşallah :)10 haftaya göre bebiş kendini bayağı göstermiş, birde belin mi ağrıyor kasıkların mı 3 oğlu 1 kızı olan arkadaşım beli ağrıyınca oğlu, kasıklarında sürekli regl sancısı olduğunda kızı olduğunu söyledi.Kişiden kişiye bünyesel olarak değişir tabi ama napalım yahu merak ediyoruz :)İyi akşamlar kızlar bende oğlum olucak gibi hissediyorum. Bugün bir elbise demedim resmimi çektim şimdi bakıp bakıp duruyorum sanki karnım sivri gibi yükleyebilirsem aşağıya yüklicem bir bakın sivri mi bana mı öyle geliyor :))
Hadi ya bu da çürüdü o zamanBenimde sağımda ya bu çocukallahım herşeyi ters
Bende çok kız istiyorum ama sonradan düşünüyorum ikiside benim Canım :)) Sağlıklı olsunlar inşallah zaten en geç 1 ay sonra öğrenmiş olucaz.Arkadaşımında tam böyle hatta daha sivri idi kızı oldu.Sanırım batıl ya bunlar bende çok merak ediyorum.Allah gönlüne göre versin inşallah :)
Bende kızım olsun çok istiyorum :) Biz kadınlar olarak çoğunlukla kız seviyoruz yanımıza arkadaş, dost... Hayırlıca sağlıkla inşallah kucağımıza alırız.Bende çok kız istiyorum ama sonradan düşünüyorum ikiside benim Canım :)) Sağlıklı olsunlar inşallah zaten en geç 1 ay sonra öğrenmiş olucaz.
Troid hormonu hamile iken 2 olması isteniyor. Yüksekliği bebekte zeka geriliği ve cücelik yapıyor deniliyor. Dahiliye yerine endokrin kliniğine gitmen daha uygun olur bence. Benimde 4.4 çıktı dr 10un üstü sıkıntılı, 10a kadar herhangi bir sıkıntı olacağına dair bilimsel olarak kanıt yok dedi.
@Furha63 bende aksıne kızımı ilk solda hıssetmıstım:) bende sag erkek sol kız bılıyorumDoğru olabilir çünkü burda bir arkadaş vardı 4 kızı varmış hepsi sağdaydı demişti Sağlıkla gelsinler inşallah benimde bir oğlum var sanki buda oğlan gibi hayırlısı az kaldı öğrenmeye
Mutlaka alanında doktoruna başvur. Endokrinin alanı hormonlar ama dahiliyede bakar. Bende doktor değişikliği yaptım salı günü görüşeceğimKaç çıktığını sormadım hiç anlamadığım için stres oldum valla 1 ay nasıl durucam bilmiyorum
Amin canım inşallahBende kızım olsun çok istiyorum :) Biz kadınlar olarak çoğunlukla kız seviyoruz yanımıza arkadaş, dost... Hayırlıca sağlıkla inşallah kucağımıza alırız.
Benim 2 nin üzerinde ama doktorum bir şey demedi. İlaç kullanılıyor sanırım bununla alakalı çok çok stres yapma canım doktor kontrolünde olduktan sonra için rahat olsunKaç çıktığını sormadım hiç anlamadığım için stres oldum valla 1 ay nasıl durucam bilmiyorum
Herkes demek zaman zaman böyle düşünüyorSağlıklıdır ya kafana takma hoş bende taktım ama sen takmabelirti olmadan da oluyormuş yani hersey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?