2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ah o teyzeler beni öldürüyor zaten tuhaf ki onlarda erkek demişti :) allah gönlüne göre versi inşallah tatlım sen ne istiyorsan yani :) tabi sağlıkla doğsun önce :)
Bir yanim kiz istiyor benim kizkardesim yok kizimin olsun diye bir yanim erkek istiyor kiz olursa kizimin cok kiskanir evin prensesi konumunda suan: )Allah en iyisini bilir ne ise hayirlisi o olsun ins.

Ay benimde sarilarim çok çirkin oldu nasıl çiğ çiğ duruyo bi cila bari attırsak bari :) 22 haftadan sonra boyaniyormus aslında ama 3 ay erken gibi spreylerden alsan mesela çok zararı olur mu ki :)
Ya bilmiyorumki ise yararlar mi o spreyler. 30 unda randevum var bi konusucam drla. O zamana kadar 13 haftalik olucaz. Belki izin verir

Bir yanim kiz istiyor benim kizkardesim yok kizimin olsun diye bir yanim erkek istiyor kiz olursa kizimin cok kiskanir evin prensesi konumunda suan: )Allah en iyisini bilir ne ise hayirlisi o olsun ins.
Yani dedigin gibi allah en iyisini bilir :) hayırlı evlatlar nasip etsin allah :)

Ya bilmiyorumki ise yararlar mi o spreyler. 30 unda randevum var bi konusucam drla. O zamana kadar 13 haftalik olucaz. Belki izin verir
Arkadaşımda yaradı rengini tutturursan gayet güzel oluyor ki rdngide hemen hemen uyumlu yazdığı renk aralığı ile :)

Iyi akşamlar kızlar

Bend e bugün kan testi sonuçlarına baktirmaya gittim . Tiroid lerde sıkıntı var dahiliyeye git 1 ay sonraya randevu verdi o zaman dahiliye den aldigin sonuçları da getir dedi . Bu tiroid ne oluyor bebeğe zararı var mi . Bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim

Troid hormonu hamile iken 2 olması isteniyor. Yüksekliği bebekte zeka geriliği ve cücelik yapıyor deniliyor. Dahiliye yerine endokrin kliniğine gitmen daha uygun olur bence. Benimde 4.4 çıktı dr 10un üstü sıkıntılı, 10a kadar herhangi bir sıkıntı olacağına dair bilimsel olarak kanıt yok dedi.

İyi akşamlar kızlar bende oğlum olucak gibi hissediyorum. Bugün bir elbise demedim resmimi çektim şimdi bakıp bakıp duruyorum sanki karnım sivri gibi yükleyebilirsem aşağıya yüklicem bir bakın sivri mi bana mı öyle geliyor :))

Eklentiler

• 46558EFE-18F7-45E3-A0DB-D5F02BDB18D2.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 142
Arkadaşımında tam böyle hatta daha sivri idi kızı oldu.Sanırım batıl ya bunlar bende çok merak ediyorum.Allah gönlüne göre versin inşallah :)10 haftaya göre bebiş kendini bayağı göstermiş, birde belin mi ağrıyor kasıkların mı 3 oğlu 1 kızı olan arkadaşım beli ağrıyınca oğlu, kasıklarında sürekli regl sancısı olduğunda kızı olduğunu söyledi.Kişiden kişiye bünyesel olarak değişir tabi ama napalım yahu merak ediyoruz :)

Arkadaşımında tam böyle hatta daha sivri idi kızı oldu.Sanırım batıl ya bunlar bende çok merak ediyorum.Allah gönlüne göre versin inşallah :)
Bende çok kız istiyorum ama sonradan düşünüyorum ikiside benim Canım :)) Sağlıklı olsunlar inşallah zaten en geç 1 ay sonra öğrenmiş olucaz.

Bende çok kız istiyorum ama sonradan düşünüyorum ikiside benim Canım :)) Sağlıklı olsunlar inşallah zaten en geç 1 ay sonra öğrenmiş olucaz.
Bende kızım olsun çok istiyorum :) Biz kadınlar olarak çoğunlukla kız seviyoruz yanımıza arkadaş, dost... Hayırlıca sağlıkla inşallah kucağımıza alırız.

Kaç çıktığını sormadım hiç anlamadığım için stres oldum valla 1 ay nasıl durucam bilmiyorum

@Furha63 bende aksıne kızımı ilk solda hıssetmıstım:) bende sag erkek sol kız bılıyorum

Kaç çıktığını sormadım hiç anlamadığım için stres oldum valla 1 ay nasıl durucam bilmiyorum
Benim 2 nin üzerinde ama doktorum bir şey demedi. İlaç kullanılıyor sanırım bununla alakalı çok çok stres yapma canım doktor kontrolünde olduktan sonra için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…