- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Orası hakkında eşim olumsuz şeyler duymuş canım düşünmüyoruz o yüzdenAnkara çok pahalısincan koruya baktın mı ?
Valla gittiğim doktorun cihazı 4 boyutluymuş inş gözükür acayip merak ediyorum:) ve bir şey sormak istiyorum canım benim,tatlı ya da ekşi aşerme ya da cinsiyeti belirleyen herhangi bir belirti var mıydı :)Balim eğer çocuk gösterirse cihaz iyiyse gorunuyo ama doktor tabiki haftası erken dedi banada :) umarım öğrenirsin :)
İnşallah dualarım sizinle hemen öğrenin hepiniz kardes kardeş büyüsünler :)tebrikler canimm bende merakla bekliyorum ins. bende erkenden ogrenebilirim. :)
Benim varya hiç belirtim yok :) anormal gidiyo şuan hele hiç yok :) göğüslerim filan son 2 haftadır acımıyor bile :) canım hiç birşey cekmiyo filan :) ete bayılırım mesela onu bile öyle canım cekmiyo :) bence alakası yok yani :)Valla gittiğim doktorun cihazı 4 boyutluymuş inş gözükür acayip merak ediyorum:) ve bir şey sormak istiyorum canım benim,tatlı ya da ekşi aşerme ya da cinsiyeti belirleyen herhangi bir belirti var mıydı :)
Pek bilgim yok bu konuda ama küçülme yada yer degistirme durumlari olmaz mi belki olur.Benim miyomlarim kötü yerleşimi sezeryan kesisin tam olacağı yerde öbürü de rahim ağzında ve bunlar birbirini sıkıştırıyor doktorum beni gönderdi riskli dogum olacak diye devlet hastaneleri bile bi kararsız kaliyo düşün :) allah yardımcımız olsun tabi ama pek iyi konuşmuyorlar :) normal doğum imkansiz da sezeryanda çok riskli
Doğrudur tatlım umarım bulabilirsin bütçene ve kafana uygun bir hastane ve doktor :)Orası hakkında eşim olumsuz şeyler duymuş canım düşünmüyoruz o yüzden
Kistlerim vardı onlar yok şuan ama hamile kaldığımdan beri 2.5 cm büyümüş ler tatlım küçülme değil de sadece büyümesi durabilir dedi doktor oda bi ihtimal yani şimdiki hali hile bu riskler için yeterli dedi çok kanamalı erken bir doğum olacak dedi bebek ağırlığı arttıkça kanama olacak dedi nasip inşallah olmaz bunlar dualarımız o yönde :)Pek bilgim yok bu konuda ama küçülme yada yer degistirme durumlari olmaz mi belki olur.
Sadece bir kuzenim dogum sirasinda aldirdi onlari o kadar biliyorum.
Sen icini ferah tut ins soylenenlerin aksine misler gibi kolay olur dogumun
Doğru olabilir çünkü burda bir arkadaş vardı 4 kızı varmış hepsi sağdaydı demişti Sağlıkla gelsinler inşallah benimde bir oğlum var sanki buda oğlan gibi hayırlısı az kaldı öğrenmeyeCnm ben yataktan kalkmadan önce karnıma bakıyorum öyle hissediyorum. Bebeğim benim solumda yani karnimin sol tarafında idrardan once bakınca idrar torbasını üzerine çıkıyor kese öylede bakabilirsin.
Hatta bu benim 3. Gebeliğim iki oğlum var Allahım bağışlasın ikiside sol tarafimda idi. Diyorum bu da mı oğlan acaba bu.
Daha önce bu şekilde duydunuz mu yoksa bu benim icadim mi.
Oo baya büyümüş olacak inşallah görünür bak benim elimde kızdı çocuğu 13. Haftada öğrenmiş geçen mevzusu olduda :) ozellerde hep söylüyorlar :)
Ins arkadasim hic 1 sey olmaz.umarim buyumeleri durur o zaman.Kistlerim vardı onlar yok şuan ama hamile kaldığımdan beri 2.5 cm büyümüş ler tatlım küçülme değil de sadece büyümesi durabilir dedi doktor oda bi ihtimal yani şimdiki hali hile bu riskler için yeterli dedi çok kanamalı erken bir doğum olacak dedi bebek ağırlığı arttıkça kanama olacak dedi nasip inşallah olmaz bunlar dualarımız o yönde :)
Benimde sağımda ya bu çocukDoğru olabilir çünkü burda bir arkadaş vardı 4 kızı varmış hepsi sağdaydı demişti Sağlıkla gelsinler inşallah benimde bir oğlum var sanki buda oğlan gibi hayırlısı az kaldı öğrenmeye
Hoşgeldin hayırlısı olsun canımKızlar selam, takvimimde temmuz doğum yazmakla beraber, ikiz annesi olacağım için haziranın ortası doğum yapacağım inş. Beni de aranıza katabilirsiniz kısaca:)
Benim de bir haftadır göğüs hassasiyetim azaldı korkmuştum bişey oldu diye inş sağlıklıdr hala benim minnoşummBenim varya hiç belirtim yok :) anormal gidiyo şuan hele hiç yok :) göğüslerim filan son 2 haftadır acımıyor bile :) canım hiç birşey cekmiyo filan :) ete bayılırım mesela onu bile öyle canım cekmiyo :) bence alakası yok yani :)
Napalim doğacak inşallah tek sağlıklı olsunda bi sekil toparlanıriz :) umarım durur tatlım :)Ins arkadasim hic 1 sey olmaz.umarim buyumeleri durur o zaman.
Sen hep iyi düşün.
Eee ne yapacaklar peki ne diyor doktorlar?Benim miyomlarim kötü yerleşimi sezeryan kesisin tam olacağı yerde öbürü de rahim ağzında ve bunlar birbirini sıkıştırıyor doktorum beni gönderdi riskli dogum olacak diye devlet hastaneleri bile bi kararsız kaliyo düşün :) allah yardımcımız olsun tabi ama pek iyi konuşmuyorlar :) normal doğum imkansiz da sezeryanda çok riskli
Evet 13 e yaklasmis olacagim.kizimi ne zaman ogrendim hic hatirlamiyorum.saglikli olsun oncelikle ama insan cok merak ediyor.bazen kizim diye seviyorum dil asinaligi sonra oglum diyorum.ve hic 1 sey hiseetmiyorum cinsiyet konusundaOo baya büyümüş olacak inşallah görünür bak benim elimde kızdı çocuğu 13. Haftada öğrenmiş geçen mevzusu olduda :) ozellerde hep söylüyorlar :)
Sağlıklıdır ya kafana takma hoş bende taktım ama sen takmaBenim de bir haftadır göğüs hassasiyetim azaldı korkmuştum bişey oldu diye inş sağlıklıdr hala benim minnoşumm
Valla henüz bu soruya bi cevap alamadım sezeryan olacak ama nasıl olacak bilmiyorum sanırım onlarda daha bilmiyo :)Eee ne yapacaklar peki ne diyor doktorlar?
Bende hissetmedim valla eşinin içine filan ne doğuyor :) bizimki erkek bence dedi erkek oldu :) ben hep kız ismi baktım hep kız kıyafeti baktım kızım diye sevdim çok zoruna gitmemiştir umarım minnosunEvet 13 e yaklasmis olacagim.kizimi ne zaman ogrendim hic hatirlamiyorum.saglikli olsun oncelikle ama insan cok merak ediyor.bazen kizim diye seviyorum dil asinaligi sonra oglum diyorum.ve hic 1 sey hiseetmiyorum cinsiyet konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?