• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar bu AVM lerde o kapıda ki zimbirtidan geçiyor musunuz ?
Çalıştığım yerde var ben geçmiyorum. Gereksiz görüyorum.
Ama Dr. Banu hanım bunların zararsız olduğunu söyledi. Videoda izledim. Onlar sadece metal detektörüymüş.
Ben zırt zırt sesini sevmediğimden işyerindeyim geçmiyorum ama başka yerlerde geçerim. Videoda da hamile kadını ordan geçiriyor. Zararı yok diyor

Arkadaşlar bu AVM lerde o kapıda ki zimbirtidan geçiyor musunuz ?
Ben geçmiyorum canım çok şükür ayarsız bir güvenlik görevlisiyle de karşılaşmadım aksine ben yandan geçerken gülümsüyorlar falan :) doktor bana yapacaklarımı ve yapmayacaklarımı sayarken bunu da dahil etmişti geçme diye :KK66:

Kızlar merhaba.

Her 10 Kasımda o sireni duyduğumdan gözlerimdeki yaşları tutamam. Şimdi yazarken bile gözlerim doldu. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü tanımayı o kadar çok isterdimki nurlar içinde uyusun bazen içim okadar daralıyorki emanetine sahip çıkamıyoruz o kadar çok yobaz varki Allahım izin verirde bebeğimi kucağıma almayı nasip ederse Atatürkçü bir evlat yetiştireceğim içim kendimi gururlu hissediyorum. Herşeye rağmen asla unutmayacağız ve unutturmayağızEn Büyük TÜRKİYE

Kızlar merhaba.

Her 10 Kasımda o sireni duyduğumdan gözlerimdeki yaşları tutamam. Şimdi yazarken bile gözlerim doldu. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü tanımayı o kadar çok isterdimki nurlar içinde uyusun bazen içim okadar daralıyorki emanetine sahip çıkamıyoruz o kadar çok yobaz varki Allahım izin verirde bebeğimi kucağıma almayı nasip ederse Atatürkçü bir evlat yetiştireceğim içim kendimi gururlu hissediyorum. Herşeye rağmen asla unutmayacağız ve unutturmayağızEn Büyük TÜRKİYE

Güzel anne ♥️

Kızlar merhaba.

En Büyük TÜRKİYE
Bizde bugün Ankara'da Atamızın huzurunda olmak istedik ama olmadı. Insallah seneye yavrumuzla birlikte gideceğiz.
Bizim yavrularımız O'nun izinden gidecek inanıyorum.

Kızlar merhaba.

Evettt sirenlerde okadar kötü oluyorum kı kalbım sızlıyor.....:KK200: sevgımız sonsuzzzzzEn Büyük TÜRKİYE tesekkurler

En Büyük TÜRKİYE
Bizde bugün Ankara'da Atamızın huzurunda olmak istedik ama olmadı. Insallah seneye yavrumuzla birlikte gideceğiz.
Bizim yavrularımız O'nun izinden gidecek inanıyorum.
İnşallah canım. Ben dün eşime biraz çemkirdim Ankaraya niye gitmedik diye oda delimisin kızım Hamile halinle o kalabalıkta 2 sene sonra bebeğimiz büyüdüğünde gideriz inşallah dedi. :anne:

İnşallah canım. Ben dün eşime biraz çemkirdim Ankaraya niye gitmedik diye oda delimisin kızım Hamile halinle o kalabalıkta 2 sene sonra bebeğimiz büyüdüğünde gideriz inşallah dedi. :anne:
Ben gittim bebeğimiz Atamızla tanıştı.Biz dış mekan fotoğraf çekimizi Anıtkabir de yaptırdık.O kadar güzel oldu ki :KK200:

Back
X