• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok canım tahlillerde çıkmadı tabi sonradan oldutsa bilmiyırum ama enfeksiyon olsa yanma ağrı olması gerekmez mi
Bende var enfeksiyon, ağrı yok , sizi yok arada bir sanki bıçak saplanıyor kasıklarıma ...
Sende doktorundan bir daha tahlil isteyebilirsin

kizlar 3 gundur belim agriyor oturup kalkarken bugun igneye gittigimde sordum bebek yerlesiyodur buyuyordur dedi
Canım bel ağrısı bende de var eğilemiyorum bile
Kızlar bu çabuk yorulma normal mi ne yapsam nefes nefese kalıyorum çok basit işlerde bile
Aynen bende canım biraz yürüyeym nefes nefeseyim ki normalde çok yürüyen bi insanım

Ben 5.haftamda keseyi görmek için doktora gittiğimde doktor söyledi.Sol tarafta dedi,daha sonraki ultrasonlarımda da hep sol taraftan bakıldı.Ultrasyon aleti ile tek bir noktaya bastırınca,ordan anlayabilirsin ya da doktoruna sor hangi tarafta diye ya da mesela benim sol kasık tarafımda sertlik var öyle de hissedebiliyorum.Sen keseyi görmek için doktora gittin mi ?
Ben keseyi gördüm evet sormak aklima gelmedi ama

Bende öyle yapıyorum ama garip garip bakıyorlar hatta birisi zararı yok dedi ama yinede geçmedim.
Zararı var maalesef annem kanser tedavisi gördü doktorun uyardığı konular arasında bu xraylerde vardı. İstedikleri kadar baksınlar bebeklerimiz her şeyden önemli :))

Back
X