• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnanılmaz asosyal oldum çıktım ne olacak bu halim bilmem :KK70:
Zorla götürülüyorum bir yerlere sürekli sadece arabayla bszen bir deniz havası almak iyi geliyor..
Tehlıkem geçsın sokaga atıcam kendımı. Ben evde duran ınsan degılım cıldırazam:confused: kızımla aktıvtelere esımle gezmelere gıdemıyorum butun gun yat mecbur:ruh: neyse az kaldı ınsallah devamı gelmez tehlıkem geçer.

Mıde bulantımı takmıyorum bugun gene fena ama dısarı cık evde durmaaa daha kötü :/

Kizlar merhaba dün bahsetmiştim ya doktorum devlete gitmemi önerdi diye kendide gaziye geçecekmiş yakın zamanda sevdimde kadını onunla devam etsem diye düşünüyorum ama gazı hastanesi hakkında bir fikrim yok sadece doc. Oldugu icin doktorum aylık ona para veriliyor cüzi bi miktar diye biliyorum sezeryan doğum ücretinı filan bilmiyorum ankarada oturan arkadaşlar bilen varsa bana yardımcı olurmusunuz acaba :)

Yorulmak neyse de böyle sürekli bir halsizlik bitkinlik halı var bir yere gidip gezmeye mecalim yok..
Enerjisi sıfır.
Sizde de oluyor mu bu ? Yoksa bir bende mi anormallikler :KK51:
Yalnız değilsin bende aynıyım halsiz yorgun isteksiz hasta gibiyim sürekli kendimden sıkıldım ,umarım geçer normale döneriz

Şuanda bebeğimin bu çorapların yarısı kadar bile olmadığını düşünürsek nasıl bir mucize içindeyiz yarabbim. :dua:Valla eşim kız istiyor ve bende aynı şekilde inşallah bıcır bıcır sarışın renkli gözlü bir kızım olur. Ama Allah bilir ve hayırlısını versin inşallah.:dua:
Eki Görüntüle 2204768
Amin canım :dua:
Allah gönlünden geçeni nasip etsin.
Evet mucizenin en iyi tanımı bence gebelik halı.
Allah bizlere bağışlasın yavrularımızı :nazar:

Kızlar bu aralar canım yemek istemiyor akşamları canım ne istiyosa onu yapıp yiyorum. Mesela dün canınız çekmesin makarna salatası yaptım onu yedim bugünde mercimekli köfte canm çekti onu yapıp yedim sulu yemek yemiyorum bi kaç gündür yanlış mı yapıyorum acaba :/ Siz akşamları neler yiyosunuz genelde?

Bence bu kişiye göre değişen bir kavram heralde :halay:Bana da dr aynısını söyledi ama herkes farklı birşey söylüyor :KK76:doktorun üstüne de herhangi bir yetkili merci yoktur heralde :KK49:
Bence de değişken ama çoğunluk bu teoriye uyuyor istisna olanlar diger teoriye uyanlar bakalim oglusum olursa altina imzami aticam:halay:

Kızlar bu aralar canım yemek istemiyor akşamları canım ne istiyosa onu yapıp yiyorum. Mesela dün canınız çekmesin makarna salatası yaptım onu yedim bugünde mercimekli köfte canm çekti onu yapıp yedim sulu yemek yemiyorum bi kaç gündür yanlış mı yapıyorum acaba :/ Siz akşamları neler yiyosunuz genelde?
Kuzum canın ne istiyorsa onu ye zaten , su tüketiyorsan sulu yemek yemesende olur . Ben biraz önce kıymalı bezelye yaptım, yoğurtla birlikte yedim. Makarna ve pilav türü şeyler yiyemiyorum nedense.

Sulu yemek bende de Yok canım hiçbirşey yemek istemiyor sadece kahvaltıyı iyi yapıyorum sanırım sonrası eh işte :işsiz:

Kuzum canın ne istiyorsa onu ye zaten , su tüketiyorsan sulu yemek yemesende olur . Ben biraz önce kıymalı bezelye yaptım, yoğurtla birlikte yedim. Makarna ve pilav türü şeyler yiyemiyorum nedense.
Afiyet olsun bende makarnaya sardım bu aralar mide yanmam çok oluyor yoğurtlu makarna mideme çok iyi geliyor ondan sanırım.

Sulu yemek bende de Yok canım hiçbirşey yemek istemiyor sadece kahvaltıyı iyi yapıyorum sanırım sonrası eh işte :işsiz:
Sabahta kahvaltıda ceviz yumurta kepekli ekmek yemekten tiksindim artık inanırmısın kahvaltı hazırlarken çok hevessiz hazırlıyorum canım patates kızartması, sosis, sucuk, börek vs değişik şeyler istiyor artık :(

Bu aralar tek yediğim makarna iştahım hiç yok kokan yiyecekleri yiyemiyorum ekmek ten tiksindim

Sabahta kahvaltıda ceviz yumurta kepekli ekmek yemekten tiksindim artık inanırmısın kahvaltı hazırlarken çok hevessiz hazırlıyorum canım patates kızartması, sosis, sucuk, börek vs değişik şeyler istiyor artık :KK43:
Aynıyız resmen :-) ben eskiden hiç tatlı aramazdım hamurcuydum şimdi tatlı canavarı oldum resmen ama bulantım da var çok garip bi his:KK42: bugün ilk defa deli gibi bişey istedi canım resmen aşerdim gittim aldım yaptım yedim ohh dedim ama nasıl midem bulanıyor anlatamam:KK43:

Back
X