• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu aralar tek yediğim makarna iştahım hiç yok kokan yiyecekleri yiyemiyorum ekmek ten tiksindim
Bende öyle yoğurtla makarnayı karıştırıyorum üstünede domates sos yapıyorum sarımsaklı onu yediğim gibi hiç bişiyi iştahlı yiyemiyorum :)

Aynıyız resmen :-) ben eskiden hiç tatlı aramazdım hamurcuydum şimdi tatlı canavarı oldum resmen ama bulantımda var çıka garip bi his:KK42: bugün ilk defa deli gibi bişey istedi canım resmen aşerdim gittim aldım yaptım yedim ohh dedim ama nasılsın midem bulanıyor anlatamam:KK43:
Ayy allah yardımcın olsun soda falan içsen geçmiyormu? Allahtan benm bulantım yokta mide yanmam oluyor yağlı ağır şeyler yediğim zaman dün 2ye kadar uyuyamadım mide yanmasından :/

Kızlar bu aralar canım yemek istemiyor akşamları canım ne istiyosa onu yapıp yiyorum. Mesela dün canınız çekmesin makarna salatası yaptım onu yedim bugünde mercimekli köfte canm çekti onu yapıp yedim sulu yemek yemiyorum bi kaç gündür yanlış mı yapıyorum acaba :/ Siz akşamları neler yiyosunuz genelde?

Kızarmış kuru ekmek ve peynir, taze sıkılmış meyve suyu harici birşey yiyemiyorum. Yemek yapamıyorum da yiyemiyorum da.. sabah akşam menu aynı..:KK12:
Yemek yemeyi özledim gerçekten..
kullandigimiz folik asit ve vitamin iş görüyordur muhakkak.
Benim bildiğim ilk 3 ay bebek annenin depolarindan kullanabiliyor 3 aydan sonrasi önemli olan..

Ayy allah yardımcın olsun soda falan içsen geçmiyormu? Allahtan benm bulantım yokta mide yanmam oluyor yağlı ağır şeyler yediğim zaman dün 2ye kadar uyuyamadım mide yanmasından :/
Böyle böyle geçecek işte bu günler Bebişler sağlıklı olsun da :anneadayı: en büyük korkum o yoksa biz herşeyin üstesinden geliriz:)

Canım sen kalp atışını duymuş muydun 4 gün var da aramızda merak ettim :anneadayı:
duydum canim ben 2kasimda kontrole gittim istanbula. 2embriyom transfer olmustu ama biri tutunmus. 6
+4 tum gittigimde doktorum 6+6 dedi. bak goruntusunude ekleyim sana..

Eklentiler

• IMG-20181101-WA0011.webp
    IMG-20181101-WA0011.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 57
Canım ben dün görüştüm liv ile bilgi verebilirim sana . Ben de şuan araştırıyorum

Aslında batıkentte oturuyorum sincan yakın sayılır bize o yüzden olabilir diye düşünmüştüm ama inatçı eşim bişey duydu ya hayatta ikna edemem onu artık..

Canım merakla bekliyoruz seni keşke gitaeydin ama dinlenmişsin o da iy olmuş dediğin gibi en azından ilerlemeden yaşadın bunu ve gerçekten bebek sağlıksızsa şimdiden böyle olması da iyi her şerde vardır bi hayır öyle düşün... yne de başka doktora mutlaka git

Benim de hep sol tarafım sızlıyor ilk öğrendiğimden beri ara ara sancı giriyor :anneadayı:
İyi akşamlar canım liv hospitalden paket aldım bugün.En içime sinen orası oldu.

duydum canim ben 2kasimda kontrole gittim istanbula. 2embriyom transfer olmustu ama biri tutunmus. 6
+4 tum gittigimde doktorum 6+6 dedi. bak goruntusunude ekleyim sana..
sen gittin mi canim kontrole ? ins. hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz inssss @HE de dahillll. nolur guzel haberleri gelsin.

Ben yaklaşık 8+1 im sat a göre. Halen kalp atışı duymadım yani doktorum dinletmedi :( çok küçük olmaz zararlı dedi kalp attımı var dedi burası küçük bi tıp merkeziydi 2d ultrasonla bakıyor, acaba sesi mi yok eski olduğu için... yani 5 sn dinlesem hiçbişi olmazdı bence. Neyseki asıl dr uma başlıcam bakalım inşallah duyarım.

Sabahta kahvaltıda ceviz yumurta kepekli ekmek yemekten tiksindim artık inanırmısın kahvaltı hazırlarken çok hevessiz hazırlıyorum canım patates kızartması, sosis, sucuk, börek vs değişik şeyler istiyor artık :KK43:
esim organik sucuk aldi canim benim istahim yok yiyemiyorum. ama gecen annem yapmis sucuklu yumurta baya guzeldi yedim. organigini deneyebilirsin. macrocenterdan almis.

Back
X