- 30 Mart 2017
- 12.789
- 19.863
- 298
Hangi model aldin canim paylasir misinKızlar bebek arabasını sipariş ettim az önce resmen inşallah iyi bir iş yapmışımdır![]()
Allah saglicakla guzel günlerde kullanmayi nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi model aldin canim paylasir misinKızlar bebek arabasını sipariş ettim az önce resmen inşallah iyi bir iş yapmışımdır![]()
Kuzum böyle uyumazlar zaten merak etme genelde süs olarak koyuyolar odasına ve fotoğraf çekimi olarak kullanıyolar zaten bebeğin sarılması için küçük uyku arkadaşları var onlarla uyuyolar genelde :)Cok sevimliler ama bu pelus yumos seyler beni korkutuyor Allah korusun cocuk kapanir nefessiz kalir faln
Mamas papas e bebekte indirim deydi sanki bi bak istersenBana göre Bebek arabası tamamen bütçe ile ilgili bir durum.500 liradan başlayıp-10.000 liraya kadar çıkabiliyor.Ben şu ana kadar en çok içime sinen Bebek arabası Mamas Papas oldu.Umut ediyorum,fiyatının inmesini bekliyorum.Az da olsa inince direk o arabayı alırım.
Tercih nedenlerimi de size sıralarım:
Tek elle açılıp,kapanıyor
Bebek arabası 10 kg
Bebek içindeyken arabanın kendini kapatma olasılığı yüzde 0
Yeni doğan için puset ile kullanma özelliği sağlıyor
Yatak olarak kullanma özelliği var gibi liste uzayıp gidiyor![]()
Görürsün insAllah canim icini ferah tut ben de daha ultrasonda goremedim sabirsizlikla bekliyorumKızlar bende 5arti 4 hamileyim daha göremedim yavrumu siz gormussunuz neguzel napio bilmiyorum yasiyormu yaşamıyormu haftaya pazartesi randevum var inşallah rabbimin izni ile görürüm bende![]()
He iyi ozman bebegi sarilmis gorunce sasirmistim:)Kuzum böyle uyumazlar zaten merak etme genelde süs olarak koyuyolar odasına ve fotoğraf çekimi olarak kullanıyolar zaten bebeğin sarılması için küçük uyku arkadaşları var onlarla uyuyolar genelde :)
Ayy inşallah bayanlar ya nasıl korku var içimde sizlerle konuşarak dua ederek rahatliyorumTeşekkürler kuzm kamuda haftalık 40 saat kuralı var hiç bi hamile arkadaşımda da duymadım ama yine de araştıracağm yarım saat yarım saattir :)
Ya ben bugn pantolonum açık gezdim resmenn:)
Canım hayırlı olsn hiç acele etme ben 9. Haftamda gördüm bebeğimi şimdi gitsen sadece kese görünür ki geç döllenme flnsa kese bile gözükmeyebilir beklemekten başka çaren yok :)
Guzelmis canim güle gule binsin minik:)Eki Görüntüle 2205029 bunu aldım canım saol inşallah bakalım :)
Benimde ailem birde yakın arkadaşlarım biliyor. Eşimin ailesine daha söylemedik çünkü onlar sır tutamıyor. Cinsiyeti öğrenince söylemeyi düşünüyorum zaten benimle ilgili değiller bebeğimlede olmalarına gerek yok :))Bende kimseye söylemiyorum herşey yolunda olduğunu öğrenene kadar.
Bende hep tayt giyiyordum bugün kot giydim patladım akşama kadarTeşekkürler kuzm kamuda haftalık 40 saat kuralı var hiç bi hamile arkadaşımda da duymadım ama yine de araştıracağm yarım saat yarım saattir :)
Ya ben bugn pantolonum açık gezdim resmenn:)
Canım hayırlı olsn hiç acele etme ben 9. Haftamda gördüm bebeğimi şimdi gitsen sadece kese görünür ki geç döllenme flnsa kese bile gözükmeyebilir beklemekten başka çaren yok :)
ins. canim icini fetah tut. seninde hayili haberlerini alitiz ins.Kızlar bende 5arti 4 hamileyim daha göremedim yavrumu siz gormussunuz neguzel napio bilmiyorum yasiyormu yaşamıyormu haftaya pazartesi randevum var inşallah rabbimin izni ile görürüm bende![]()
inşallah canımGuzelmis canim güle gule binsin minik:)
Görünür cnm ma bence iki hfta sonr git 7. Hafta daha iyiKızlar bende 5arti 4 hamileyim siz gördünüz yavrularinizi ne mutlu ben napio yasiyormu yasamiyormu bilmiyorum bile haftaya pazartesi bidahaki hafta inşallah kalp atışı ve kese tam görünüsun die bekbekliyorum
En güzeli . Seninle ilğili değiller miahh bu erkek Aileleri valla bende sonradan söylüycem çünkü 37 yaşındayım korkuyorum. Bir anomali olur diye herşey yolunda gitsin öyle söyleyeceğim. O neğatif insanlar duyup nazar etmesinBenimde ailem birde yakın arkadaşlarım biliyor. Eşimin ailesine daha söylemedik çünkü onlar sır tutamıyor. Cinsiyeti öğrenince söylemeyi düşünüyorum zaten benimle ilgili değiller bebeğimlede olmalarına gerek yok :))
10 haftada beş kilo mu aldınız çok almışsınız biraz dikkat edin . Sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza.Bende hep tayt giyiyordum bugün kot giydim patladım akşama kadarhamile pantolonu aldım onunda penye kısmı belimi sarmıyor bol geliyor. 5 kilo aldım hepsi göbeğe gitmiş.
Bende oyle dusunuyorum tabiki asiriya kacmamak gerek ama bu kadar da ince eleyip sik dokumak ne bilim bana cok mantikli gelmiyor. Tabiki saglikli dedikleri herseyi bende yiyorum ama arada kacamak yapmak iyidir b3ncebende acayip cips meraklısıyım cipsi anneye kilo yapar yağ yapar diye diyorlar ama doğrudan bebeğe zararı yok diye okudum ki şu devirde yediğimiz sebze meyvede bile o kadar hormon ilaç var ki kimse %100 sağlıklı besleniyorm diyemez zaten :/