• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cok sevimliler ama bu pelus yumos seyler beni korkutuyor Allah korusun cocuk kapanir nefessiz kalir faln
Kuzum böyle uyumazlar zaten merak etme genelde süs olarak koyuyolar odasına ve fotoğraf çekimi olarak kullanıyolar zaten bebeğin sarılması için küçük uyku arkadaşları var onlarla uyuyolar genelde :)

Bana göre Bebek arabası tamamen bütçe ile ilgili bir durum.500 liradan başlayıp-10.000 liraya kadar çıkabiliyor.Ben şu ana kadar en çok içime sinen Bebek arabası Mamas Papas oldu.Umut ediyorum,fiyatının inmesini bekliyorum.Az da olsa inince direk o arabayı alırım.
Tercih nedenlerimi de size sıralarım:
Tek elle açılıp,kapanıyor
Bebek arabası 10 kg
Bebek içindeyken arabanın kendini kapatma olasılığı yüzde 0
Yeni doğan için puset ile kullanma özelliği sağlıyor
Yatak olarak kullanma özelliği var gibi liste uzayıp gidiyor:KK200:
Mamas papas e bebekte indirim deydi sanki bi bak istersen

Hangi model aldin canim paylasir misin
Allah saglicakla guzel günlerde kullanmayi nasip etsin:KK200:
Screenshot_20181111-192252.webp bunu aldım canım saol inşallah bakalım :)

Kızlar bende 5arti 4 hamileyim daha göremedim yavrumu siz gormussunuz neguzel napio bilmiyorum yasiyormu yaşamıyormu haftaya pazartesi randevum var inşallah rabbimin izni ile görürüm bende:110:
Görürsün insAllah canim icini ferah tut ben de daha ultrasonda goremedim sabirsizlikla bekliyorum

Kuzum böyle uyumazlar zaten merak etme genelde süs olarak koyuyolar odasına ve fotoğraf çekimi olarak kullanıyolar zaten bebeğin sarılması için küçük uyku arkadaşları var onlarla uyuyolar genelde :)
He iyi ozman bebegi sarilmis gorunce sasirmistim:)

Teşekkürler kuzm kamuda haftalık 40 saat kuralı var hiç bi hamile arkadaşımda da duymadım ama yine de araştıracağm yarım saat yarım saattir :)

Ya ben bugn pantolonum açık gezdim resmenn:)

Canım hayırlı olsn hiç acele etme ben 9. Haftamda gördüm bebeğimi şimdi gitsen sadece kese görünür ki geç döllenme flnsa kese bile gözükmeyebilir beklemekten başka çaren yok :)
Ayy inşallah bayanlar ya nasıl korku var içimde sizlerle konuşarak dua ederek rahatliyorum

Arkadaşlar burda devlet hastanesinde de kayıt açtıran olmuştu baya. Özelde gittiğim Doktorum ayda 1 gelmen yeterli demesi beni tatmin etmedi. Ben de şimdi fakülte hastanesinden randevu aldım. Kan tahlillerimin hepsine bakıldı şimdi tekrar kanım alınsın istemiyorum. Gebelik takibi için değil de akıntı vs öyle bi neden yüzünden mi geldim demeliyim ben sadece bebeğimi meraktan gidiyorum

Benim içimden de herşeyini yavaş yavaş almak geliyor içimden ama turuyorum kendimi ve kenara üç beş para koyuyorum biriktiriyorum biraz zaman geçince almaya başlarsam burda paylaşırım inşallah.

İki kayıbım var bu 3. Hamileliğim ama ilk çocuğum olacak inşallah bana dua edebilirmisiniz :KK200:

Bende kimseye söylemiyorum herşey yolunda olduğunu öğrenene kadar.
Benimde ailem birde yakın arkadaşlarım biliyor. Eşimin ailesine daha söylemedik çünkü onlar sır tutamıyor. Cinsiyeti öğrenince söylemeyi düşünüyorum zaten benimle ilgili değiller bebeğimlede olmalarına gerek yok :))

Teşekkürler kuzm kamuda haftalık 40 saat kuralı var hiç bi hamile arkadaşımda da duymadım ama yine de araştıracağm yarım saat yarım saattir :)

Ya ben bugn pantolonum açık gezdim resmenn:)

Canım hayırlı olsn hiç acele etme ben 9. Haftamda gördüm bebeğimi şimdi gitsen sadece kese görünür ki geç döllenme flnsa kese bile gözükmeyebilir beklemekten başka çaren yok :)
Bende hep tayt giyiyordum bugün kot giydim patladım akşama kadar :D hamile pantolonu aldım onunda penye kısmı belimi sarmıyor bol geliyor. 5 kilo aldım hepsi göbeğe gitmiş.

Benimde ailem birde yakın arkadaşlarım biliyor. Eşimin ailesine daha söylemedik çünkü onlar sır tutamıyor. Cinsiyeti öğrenince söylemeyi düşünüyorum zaten benimle ilgili değiller bebeğimlede olmalarına gerek yok :))
En güzeli . Seninle ilğili değiller miahh bu erkek Aileleri valla bende sonradan söylüycem çünkü 37 yaşındayım korkuyorum. Bir anomali olur diye herşey yolunda gitsin öyle söyleyeceğim. O neğatif insanlar duyup nazar etmesin ☹️

bende acayip cips meraklısıyım cipsi anneye kilo yapar yağ yapar diye diyorlar ama doğrudan bebeğe zararı yok diye okudum ki şu devirde yediğimiz sebze meyvede bile o kadar hormon ilaç var ki kimse %100 sağlıklı besleniyorm diyemez zaten :/
Bende oyle dusunuyorum tabiki asiriya kacmamak gerek ama bu kadar da ince eleyip sik dokumak ne bilim bana cok mantikli gelmiyor. Tabiki saglikli dedikleri herseyi bende yiyorum ama arada kacamak yapmak iyidir b3nce

Back
X