aynen öyle ben pizzamıda yedm çipköftemide yedm cipsimide valla yoksa çatlar insan hatta hamilelikten önce daha bile sağlıklı beskeniyodum diyebilirimBende oyle dusunuyorum tabiki asiriya kacmamak gerek ama bu kadar da ince eleyip sik dokumak ne bilim bana cok mantikli gelmiyor. Tabiki saglikli dedikleri herseyi bende yiyorum ama arada kacamak yapmak iyidir b3nce
canım hepsiburada da var :)Canim bu arabanın linkini atar misin bi inceleyecektim e bebegi alt ust ettim bulamadim
Kesınlıkle avent kullanabılırsın. Anne memesıne en yakın o bızzat kullandım aventın emzıklerı bıberonları sulukları her zamanAynen canım ya.. Ben de hiç bilmiyorum emzik biberon alırken neye dikkat edilmeli. Neler alınmalı.. Kıyafet oda vs zevke göre alınır da böyle şeyleri hiç bilmiyorum
Zaten o yuzden bıberon uç kısımları aylarına göre ayrılır akıslarının hızı azalır veya cogalır. Iyı dusunmussunBen ilk emzik ve biberon aldım.Ben Philips Avent aldım.Anne memesine en yakın biberon Philips Aventteydi.Yeni doğan için damlalıklı şeklinde aldım.Birden çekince hepsi gelmiyor,damla damla geliyor.Böylece biberona da alışmıyor.Ben hastane çantama da koyucam,hastaneye de götürücem.En azından sütüm filan gelmezse,biberon ile veririm.
Ondandır o zaman ben hiç almadımÇok aktiftim hamile kalmadan önce şimdide genelde evdeyim hareketsizlik sebep oldu büyük ihtimal çünkü yeme düzenimde hiçbir şey değişmedi. 3 ay geçsin sabah ve akşam yürüyüşe çıkıcam enazından fazla fazla almam :)
Sağol canım amin hepimiz inşallahÇok haklısın sen nasıl rahat edeceksen öyle yap inşallah hiçbir sorun çıkmadan alırsın bebeğini kucağına
Kızlar tecrube mı aktarmak ısterım. Benım kızım sutum oldugu halde emmek ıstemedı baya bekledık hemsırelerle cok ugrastık yok yok yok kapmıyo cok az ılk gelen sarı sutumu verebıldım.Biberon verme derim canım ilk etapta sütün gelmese bile mamayı kaşıkla veya enjektörle vermeyi öneriyolar azda aksa ona alışıyor ve annenin memesini almayabiliyor. Arkadaşımın sütü gelmedi biberonla mama verdiler bi daha asla annesini emmedi kız o kadar çok uğraştıki annesinin memesini verdiğimiz anda çığırarak ağlıyordu ben su için alıp hastaneye götürmeyi düşünmüyorum es kaza onunla verilir falan diye.
Artıyor maalesef benimki bir haftada üç katına çıktı ben sonuçlara hasta takip numarasından bakıyorum.39 haftalık canim amin insallah
Şuan kaç bilmiyorum doktora sormayı unuttum yarın yada salı e devlet şifresi alıp e nabizdan bakıcam inşallah . Adetim 6 gün geçince sağlık ocağında test yapmıştım o zaman 2.16 çıkmış acaba arttı mi bilmiyorum . Haftaya da dahiliye de randevum var
Hangi marka arıyorsun bilmiyorum ama deneyim sahibi biri olarak Chicco liteway gözüm kapalı tavsiye edebilirim. Ben kızımı 3 yaşına kadar bildirdim , benden sonra ablam ikinci bebeği için kullanıyor şu an :) bir bak isterdrnAy bende şimdiden bebek arabası alıcam resmen 468 tl ye düşmüş baston puset çok kullanışlı oluyormuş öyle travel falan istemiyorm ağır oluyor sonra bebek az büyüyünce bastona geçiyorlar zaten dayanamıyorm çok erken ama alıcam sanırım bidaha bu fiyata bulamam
Valla bol zıbın takımındasın onlar çok gerekli kendinize pijama pet ayrıca göğüs pedi. Doğum sonrasında giyeceğiniz güzel pijama ve kıyafetler alın. Bebeğe zıbın bez bol inçe penye battaniye alın malum yaZ bebeği alt değiştirme bezi ayrıca ağız bezleri tabiki %100 pamuk olsun. Bir hastane çantasını 7 . Ayın başında hazır edin . Ben mesele 34 haftalık Doğum yaptım iki oğlumada. Doğum sonrası gaz İçin rezene çayınız haIr olsun . Ayrıca elma yapı gaz sancısına çok iyi bebeklerde ayağının altına sürüp masaj yapacaksınız. Şimdilik bu kadar güzel anne adayları sevğiyle kalın.Kiyafet falan sikinti degil alinir edilirde ben onemli alinmasi gereken seyleri merak ediyorum.
Yazan oldu mu bilmiyorum :) geriden okuyorum mesajları . Aynısı ve daha uygunu Ikea da var canım.Bakın ama alınmıcak gibilermii
Ben Birsey almıyorum. Ablam çok istedi bebek yapmamı şimdi o hazırlık yapıyor İnğiltereden gelicek herşeyin telsize varana kadar.iki oğlumda da sağolsun iğneden ipliğe geldi .ablam sağolsun abla candırYazan oldu mu bilmiyorum :) geriden okuyorum mesajları . Aynısı ve daha uygunu Ikea da var canım.
Bıberon emzık tavsıyelerı gormusundur zaten . Onun dısında mesela oda yapacak mısın? Ben yaptım ama ılerıye donuk buyuyen besık yanı genc kız odası olacak. Ayrıca ılk etapta yanımızda yatıcagı ıcın kucuk tahta besık yerıne tıny love almıstım. Supppeerrr bılıyosun bebeklerı saga sola ayakta sallamak cok sakıncalı bu ılerı gerı oluyordu zten sallamana gerek yok tıtrıyor bebıste uyuyo :) kızım onda bayaa yattı onun besıgı o oldu hareketlenınce de prkyatak aldım o sallanmıyor ama cok kalıtelı kızım odasına geçtı onuda kldırdık. (Semsıye gıbı toplanıyor)Artık kardesı kullanacak ınsallah. Aklıma geldıkxe yazarım fotoları bırakıyorum.Kiyafet falan sikinti degil alinir edilirde ben onemli alinmasi gereken seyleri merak ediyorum.
Anne yarısı teyze derler ama abladir o abla :))Ben Birsey almıyorum. Ablam çok istedi bebek yapmamı şimdi o hazırlık yapıyor İnğiltereden gelicek herşeyin telsize varana kadar.iki oğlumda da sağolsun iğneden ipliğe geldi .ablam sağolsun abla candır
Ben de bu markanın üstüne araba tanımıyorum , hem hafif ,hem kaliteli , hem kullanışlı ...Chicco lite way 2 arabalarida hem baston hem pusetli.bende hantal bir arabadansa daha pratik uzun vade dusunuyorum.kizimda da bu sekil pratik birsey kullanmistim
Canım bu normal bir korse olduğu için doğumdan sonra kullananların yorumu yok genelde ingilizce yorumlar ama puanı yüksek. Doğumdan 15 gün sonra takmayı öneriyolar genelde ve dikişlerin acısı o zamama geçiyormuş sanırım. Eğer doğumdan hemen sonra takamazsam eğer daha sonra kullanırım çünkü fiyatı 28 liraya geldi ve çok iyi bence.Kullananlar neler yazmıs daha once arastırmadım ve merak ettım. Acaba hemen dogumdan sonra karnı acıtırmı? Tavsıye etmıslermı? Bunlr benım ıcın cok onemlı cunku ben oyuzden cırtlı almıstım hemen taktım dogumun 3gununden sonra sezeryan yaptım ve gercekten cok faydasını gordum. Yıne alıcam oyuzden soruyorum nasılmıs dıye sezeryan olucagım ıcn ılk gunler dısımı karnımı acıtmamalı
Bizim evde eşimin masaj aleti var onunla masaj yaptırıyorum titreşimli o geçiriyodu canım eşime gidip gidip hadi masaj yap diyodum sürekli artıkEvet ole yaziyor
Doktorda agriyabilir dedi.ama bugun cok daha fazla.ilac almayayim diye direndim uyumaya calistim olmadi da.
Aaa bısey degılmıs yaa olmadı sonra bıle takarsın ıyımıs :))) boyle bısey lazım her eveCanım bu normal bir korse olduğu için doğumdan sonra kullananların yorumu yok genelde ingilizce yorumlar ama puanı yüksek. Doğumdan 15 gün sonra takmayı öneriyolar genelde ve dikişlerin acısı o zamama geçiyormuş sanırım. Eğer doğumdan hemen sonra takamazsam eğer daha sonra kullanırım çünkü fiyatı 28 liraya geldi ve çok iyi bence.
İşte bebekten bebeğe farklılık gösteriyo demekki kuzum. Bazı bebekler tembellik yapıp uğraşmak istemiyo bazılarıda karnı doysun diye mecbur uğraşıyor ben riske atmamak için kaşıkla veya enjektörle verme taraftarıyım arkadaşımın bebeğini gördümya korktum :)Kızlar tecrube mı aktarmak ısterım. Benım kızım sutum oldugu halde emmek ıstemedı baya bekledık hemsırelerle cok ugrastık yok yok yok kapmıyo cok az ılk gelen sarı sutumu verebıldım.
Emmek ıstemedı nasıl aglıyorum meme ucumda ozaman daha ufaktı...
neyse artık dedıler bıberonla vermek zorundayım zaten 200kaybettı avent bıberonuma mınnacık mama ve cıkana kadar hem azcık sutumden hem bıberondan mınık mama takvıyesıyle cıktık.
Eve geldım buyuk ugraslar sonucu kızım emdı:) bıdaha hıc bırakmadı
Yanı kızım o az mama takvıyesıyle sütü mü falan bırakmadı. Ayrıca benım memem yara oldugu zaman bı gogsumu dınlendırmek ıcın bır gun sagarak vermıstım dıgerını emzırerek. Yanı ıleride endıselenmeyın diye anlatmak ıstedım bence hıc alakası yok zaten aventın ucu anne memesı gıbı buda benım fıkrım tabı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?