İkeada fiyatı ne kadar ben daha fazla diye biliyorum ama.Yazan oldu mu bilmiyorum :) geriden okuyorum mesajları . Aynısı ve daha uygunu Ikea da var canım.
Evet özellikle normal doğumda hemen takılabilir demi?Aaa bısey degılmıs yaa olmadı sonra bıle takarsın ıyımıs :))) boyle bısey lazım her eve
Ben hemen takmıstım cok rahatlamıstım oyuzden soruyorum takın mutlaka sarkmazsınız
Olabılır canım tabı ama pes etseydım bıberondan degıl zTen kızımın emmeye nıyetı yoktu kılo kaybettı bende senın gıbı dusunuyodum ama öecbur kaldım mesela sonra mama falan vermedım zaten mama bıle 6aydan sonra gerek yok ek gıdaya gecıyosun.İşte bebekten bebeğe farklılık gösteriyo demekki kuzum. Bazı bebekler tembellik yapıp uğraşmak istemiyo bazılarıda karnı doysun diye mecbur uğraşıyor ben riske atmamak için kaşıkla veya enjektörle verme taraftarıyım arkadaşımın bebeğini gördümya korktum :)
Bence takılır ben sezeryanda bıle takdıysam kı dıkıs sonucta kasıkta :) takarsın bence deEvet özellikle normal doğumda hemen takılabilir demi?
Yarın gidicem canım öğlede..güzel haberlerle gelirim bende inşallah..henüz kimseye de demedik,kalp atışını alırsak nasipse söylemeyi düşünüyoruzCnm bugün gittim bebegi ve kalp atisini duyduk az da olsa daha yeniymis 6+5 cikti ultrasyonda karindan normalde 7+4 dü bugün doktor fazla bastirmadan ölçüyorum bikac hafta sonra gününü yakalar normal küçük oldugu icin dedi sen nezaman gidicen
Ben alalı en az 4 yıl oldu canim , şimdi ki fiyatını bilmiyorum. Nette de yok. Diğer sitelerde 75 falan . Hafta içi gidecehim ikeaya bakarım söylerim fiyatini.İkeada fiyatı ne kadar ben daha fazla diye biliyorum ama.
Bende anneme yaptirdim bugun : )Bizim evde eşimin masaj aleti var onunla masaj yaptırıyorum titreşimli o geçiriyodu canım eşime gidip gidip hadi masaj yap diyodum sürekli artık
Parol kesiyor ağrıyıBende anneme yaptirdim bugun : )
Agri kesici parol bas agrisinda ise yariyor mu bilgin var mi.agriyi kesmezse bosa icmeyeyim
Ben tasinacagim icin simdilik oda yapmayacagim gectigimiz evde kendi odasi olacak insallah yani bizimle ayni odada kalicak bir sure bu sebepten cok gerekli olanlari almak niyetim ? Bu tiny love dedigin yeni dogan icinmi ileriki zamanlar icin mi park yatak ayni odada gereklimi tiny love n3 kadar sure kullaniliyor birdeEki Görüntüle 2205070 Eki Görüntüle 2205071 Eki Görüntüle 2205072
Bıberon emzık tavsıyelerı gormusundur zaten . Onun dısında mesela oda yapacak mısın? Ben yaptım ama ılerıye donuk buyuyen besık yanı genc kız odası olacak. Ayrıca ılk etapta yanımızda yatıcagı ıcın kucuk tahta besık yerıne tıny love almıstım. Supppeerrr bılıyosun bebeklerı saga sola ayakta sallamak cok sakıncalı bu ılerı gerı oluyordu zten sallamana gerek yok tıtrıyor bebıste uyuyo :) kızım onda bayaa yattı onun besıgı o oldu hareketlenınce de prkyatak aldım o sallanmıyor ama cok kalıtelı kızım odasına geçtı onuda kldırdık. (Semsıye gıbı toplanıyor)Artık kardesı kullanacak ınsallah. Aklıma geldıkxe yazarım fotoları bırakıyorum.
Hiç bilmiyorum ama işe yarar diye düşünüyorum canım migren ağrısını geçirmiyomuş ama baş ağırsını geçirir bence.Bende anneme yaptirdim bugun : )
Agri kesici parol bas agrisinda ise yariyor mu bilgin var mi.agriyi kesmezse bosa icmeyeyim
Bunlarin icinde agiz bezini hic duymadjm ne ise yariyor. Rezene emzirirken iciliyormu o ayri bir seyin konusu ama hastane cantasina neler konuluyor kisaca bilgi alsakValla bol zıbın takımındasın onlar çok gerekli kendinize pijama pet ayrıca göğüs pedi. Doğum sonrasında giyeceğiniz güzel pijama ve kıyafetler alın. Bebeğe zıbın bez bol inçe penye battaniye alın malum yaZ bebeği alt değiştirme bezi ayrıca ağız bezleri tabiki %100 pamuk olsun. Bir hastane çantasını 7 . Ayın başında hazır edin . Ben mesele 34 haftalık Doğum yaptım iki oğlumada. Doğum sonrası gaz İçin rezene çayınız haIr olsun . Ayrıca elma yapı gaz sancısına çok iyi bebeklerde ayağının altına sürüp masaj yapacaksınız. Şimdilik bu kadar güzel anne adayları sevğiyle kalın.
Yanı tıny love kızım en az 6 ay yattı kendılıgınden kalkana kadar yatabılır. Hem ıcerı tasıyodum hem yatak odama hem mutfaga cok rahat ettım :) anneme bıle getırıyodum :)Ben tasinacagim icin simdilik oda yapmayacagim gectigimiz evde kendi odasi olacak insallah yani bizimle ayni odada kalicak bir sure bu sebepten cok gerekli olanlari almak niyetim ? Bu tiny love dedigin yeni dogan icinmi ileriki zamanlar icin mi park yatak ayni odada gereklimi tiny love n3 kadar sure kullaniliyor birde
Bende cok canim ceken birsey olursa asiriya kacmamak kaydiyla yiyorum. Yasak demeseler onu bile yemicem belki ama yasak dedikleri hersey bana cekici geliyoraynen öyle ben pizzamıda yedm çipköftemide yedm cipsimide valla yoksa çatlar insan hatta hamilelikten önce daha bile sağlıklı beskeniyodum diyebilirim
canım hepsiburada da var :)
https://www.hepsiburada.com/beneto-...MI3vGoq4vN3gIVDqmaCh0yIw4YEAQYAiABEgKrsfD_BwE
1 yada 2 yasinda oldugunda geceriz buyuk ihtimal hem ben hemde o biraz toparlanmis olur diye tasinmayi ozaman dusunuyoruz o zaman hem ilk etap icin tiny love sonraki zaman icinde park yatak iyi olur sanirim degilmiYanı tıny love kızım en az 6 ay yattı kendılıgınden kalkana kadar yatabılır. Hem ıcerı tasıyodum hem yatak odama hem mutfaga cok rahat ettım :) anneme bıle getırıyodum :)
Yanı ben ılk cocugum oldugu ıcın aldım ıkıncıde kullanır dıye oylede olacak.
Şöyle sorayım cocugu ayrı odaya ne zaman alcaksın? Bız bu yaz ayırdık bızım yatagımızda yatmadıgı ıcın aynı odada olmamızda sakınca gormedık. Buyudu prk yatagı hoop kapladık kaldırdık kendı odasına geçtı :)
Genelde ufak tahta besık aldıklarında buyudugunde onda yatamıyo malesef onu dusunerek alırsan ıyı olur.
Mesela park yatagı dusun yanı kızım 3yasını bıraz geçene kadar kullandı.
Yanı ben oyle yaptım bu tıny love bılmıyorm ama cıdden cok ıyı tıtrıyo fln bebıs uyuyo ohhh :)) muzıgıde var bakıp bakıp sırıtıyoduu :))) ben onu en cok bı ıs yaprken vs yanımda tasıyayım dıye almıstım baktım cok guzel uyuyo guzel besık gıbı uyuttum :))1 yada 2 yasinda oldugunda geceriz buyuk ihtimal hem ben hemde o biraz toparlanmis olur diye tasinmayi ozaman dusunuyoruz o zaman hem ilk etap icin tiny love sonraki zaman icinde park yatak iyi olur sanirim degilmi
Başımın ağrısını sadece Arveles,Majezik geçirirdi.Hamile olduktan sonra Parol içmeye başladım.Çok şükür geçirdi.Bu haftalarda normalmiş.İnternette de sıcak,soğuk kompress yapın yazıyordu.Ben de alnıma tülbenti ıslatıp,ıslatıp koydum.(babaannem usulü )Bende anneme yaptirdim bugun : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?