2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim.gribim cok zorgeciyor kapmamak icin takla atiyorum resmen insallah sizinki hemencecik gecer gecmisler olsun

Bal yarim limon suyu biraz kararbiber iyi geliyor.meyanballi pastile izin verdi doktorum o da cok iyi geldi.ihlamur bide.
Limon bana yasak hamilelikten once de yasakti bayilip kaliyorum cünkü tansiyonum surekli düsük seyrediyor pastile alerjim var maalesef sadece bal zencefil karabiber karistirip yiyorum ve ihlamur ama astim hastasi oldugumdan cok zor geciyor en az 2 ay falan 39 derece atesler ilacsiz cok zor insallah kapmam

Oo zor Allah yardimcin olsun.
Benimde tansiyonum hep dusuktur.9 5 10 6.doktor yuksek olmasindan cok daha iyi diyor dogum icin.
Ama limonu hep yerim sigara ictigim icin.
Ilik suya bal karaabiber yapip bogazini yumusak tut en azindan.

Benimde tansiyonum hep dusuktur.9 5 10 6.doktor yuksek olmasindan cok daha iyi diyor dogum icin.
hala içiyomusunuz sigara

gittiniz mi doktora?

Benim 6 4 7 5 falan o civarlarda genelde limonuda cok severim bi ara ben surekli bayilinca orda burda doktora gittim orda ortaya cikti sigara bende iciyordum hemde ne icmek ama biraktim ogrendigim zaman simdi de zorlaniyorum evet ama agzima surmuyorum. Bal karabiberi de denicem mutlaka

İkili için mi soruyorsun canım

Senin cok daha dusukmus : ( bende sarimsak yedigimde bayilacak gibi oluyorum.yuksek tansiyon oldurur dusuk surundurur derler ya kesinlikle surunduruyor

Hic kotu ornek olmak istemiyorum burada : ((malesef kizimda da birakamadim simdide iciyorum.
günde kaç tane içiyosunuz? isterseniz size bi sigara önerebilirim nikotinsiz ve tadı çok kötü hiç içesiniz gelmez ben bi ara tiksinir gibi oldum sonra geçti şimdi o sigaradan aldım günde 3 tane bile zor içiyorum o sigaradan dolayı canım çekmiyor

Bende cok agir bir sigara iciyordum.baska sigara icemezdim.degistirdim simdi cok daha hafif birseye gectim.sonucta hic arayista olmamak gerek tabi birakmak lazim ama birakmak istemedim belkide bilmiyorum.ben hic guzel bir ornek degilim dedigim gibi kizimda 2 pakete yakin icmistim simdi cok cok daha az ama malesef yine iciyorum.

Karismak istemiyorum ama keske birakabilseniz ben 14 yasindan beri iciyorum ama biraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…