Seninle ben zaten ne zaman uyuyoruz kiBende de var ya saglı sollu bıcAk gırıyor sankıkalkınca hapsrnca cok fena...
UyumuyrzSeninle ben zaten ne zaman uyuyoruz ki
Evet aynen bicak saplaniyor gibi.
Benim.gribim cok zorgeciyor kapmamak icin takla atiyorum resmen insallah sizinki hemencecik gecer gecmisler olsunGünaydın ne çok konuşulmuş yine yetişemiyor insanalışveriş yapan arkadaşlar olmuş sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah ben 3-5 hafta daha bişey almam sanırım bilmiyorum da doktora gidecek olan arkadaşlar hayırlı haberlerle dönsünler inşallah
Çok fena grip oldum ben de yatamadım da işe gitmem gerekiyor :/
Bal yarim limon suyu biraz kararbiber iyi geliyor.meyanballi pastile izin verdi doktorum o da cok iyi geldi.ihlamur bide.Benim.gribim cok zorgeciyor kapmamak icin takla atiyorum resmen insallah sizinki hemencecik gecer gecmisler olsun
Limon bana yasak hamilelikten once de yasakti bayilip kaliyorum cünkü tansiyonum surekli düsük seyrediyor pastile alerjim var maalesef sadece bal zencefil karabiber karistirip yiyorum ve ihlamur ama astim hastasi oldugumdan cok zor geciyor en az 2 ay falan 39 derece atesler ilacsiz cok zor insallah kapmamBal yarim limon suyu biraz kararbiber iyi geliyor.meyanballi pastile izin verdi doktorum o da cok iyi geldi.ihlamur bide.
Oo zor Allah yardimcin olsun.Limon bana yasak hamilelikten once de yasakti bayilip kaliyorum cünkü tansiyonum surekli düsük seyrediyor pastile alerjim var maalesef sadece bal zencefil karabiber karistirip yiyorum ve ihlamur ama astim hastasi oldugumdan cok zor geciyor en az 2 ay falan 39 derece atesler ilacsiz cok zor insallah kapmam
hala içiyomusunuz sigaraOo zor Allah yardimcin olsun.
Benimde tansiyonum hep dusuktur.9 5 10 6.doktor yuksek olmasindan cok daha iyi diyor dogum icin.
Ama limonu hep yerim sigara ictigim icin.
Ilik suya bal karaabiber yapip bogazini yumusak tut en azindan.
gittiniz mi doktora?Limon bana yasak hamilelikten once de yasakti bayilip kaliyorum cünkü tansiyonum surekli düsük seyrediyor pastile alerjim var maalesef sadece bal zencefil karabiber karistirip yiyorum ve ihlamur ama astim hastasi oldugumdan cok zor geciyor en az 2 ay falan 39 derece atesler ilacsiz cok zor insallah kapmam
Benim 6 4 7 5 falan o civarlarda genelde limonuda cok severim bi ara ben surekli bayilinca orda burda doktora gittim orda ortaya cikti sigara bende iciyordum hemde ne icmek ama biraktim ogrendigim zaman simdi de zorlaniyorum evet ama agzima surmuyorum. Bal karabiberi de denicem mutlakaOo zor Allah yardimcin olsun.
Benimde tansiyonum hep dusuktur.9 5 10 6.doktor yuksek olmasindan cok daha iyi diyor dogum icin.
Ama limonu hep yerim sigara ictigim icin.
Ilik suya bal karaabiber yapip bogazini yumusak tut en azindan.
Randevum 3 te hazirlaniyorum birazdan cikacagim tabi kalbim durmaz isegittiniz mi doktora?
İkili için mi soruyorsun canımaynen kuzum sağlıklı olsunlarda,
zaman geçmiyor resmen bahane bulmaya çalışıyorum gitmek için 15 günüm var daha 10 haftalık olacak 15 gün sonra ikili test için gidicem unuttum ya önceden doktorumuzdan kağıt alcaz demi yoksa direkt devlete mi gidecez
hayırlı haberlerle gelRandevum 3 te hazirlaniyorum birazdan cikacagim tabi kalbim durmaz ise
Insallahhayırlı haberlerle gel
Hic kotu ornek olmak istemiyorum burada : ((malesef kizimda da birakamadim simdide iciyorum.hala içiyomusunuz sigara
Senin cok daha dusukmus : ( bende sarimsak yedigimde bayilacak gibi oluyorum.yuksek tansiyon oldurur dusuk surundurur derler ya kesinlikle surunduruyorBenim 6 4 7 5 falan o civarlarda genelde limonuda cok severim bi ara ben surekli bayilinca orda burda doktora gittim orda ortaya cikti sigara bende iciyordum hemde ne icmek ama biraktim ogrendigim zaman simdi de zorlaniyorum evet ama agzima surmuyorum. Bal karabiberi de denicem mutlaka
günde kaç tane içiyosunuz? isterseniz size bi sigara önerebilirim nikotinsiz ve tadı çok kötü hiç içesiniz gelmez ben bi ara tiksinir gibi oldum sonra geçti şimdi o sigaradan aldım günde 3 tane bile zor içiyorum o sigaradan dolayı canım çekmiyorHic kotu ornek olmak istemiyorum burada : ((malesef kizimda da birakamadim simdide iciyorum.
Kesinlikle katiliyorum uzun bir sure yerlerde surundum bu sebepten o yuzden cok dikkat ediyorum.Senin cok daha dusukmus : ( bende sarimsak yedigimde bayilacak gibi oluyorum.yuksek tansiyon oldurur dusuk surundurur derler ya kesinlikle surunduruyor
Bende cok agir bir sigara iciyordum.baska sigara icemezdim.degistirdim simdi cok daha hafif birseye gectim.sonucta hic arayista olmamak gerek tabi birakmak lazim ama birakmak istemedim belkide bilmiyorum.ben hic guzel bir ornek degilim dedigim gibi kizimda 2 pakete yakin icmistim simdi cok cok daha az ama malesef yine iciyorum.günde kaç tane içiyosunuz? isterseniz size bi sigara önerebilirim nikotinsiz ve tadı çok kötü hiç içesiniz gelmez ben bi ara tiksinir gibi oldum sonra geçti şimdi o sigaradan aldım günde 3 tane bile zor içiyorum o sigaradan dolayı canım çekmiyor
Karismak istemiyorum ama keske birakabilseniz ben 14 yasindan beri iciyorum ama biraktimgünde kaç tane içiyosunuz? isterseniz size bi sigara önerebilirim nikotinsiz ve tadı çok kötü hiç içesiniz gelmez ben bi ara tiksinir gibi oldum sonra geçti şimdi o sigaradan aldım günde 3 tane bile zor içiyorum o sigaradan dolayı canım çekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?