2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bana göre 6 ay çok erken kendi düşüncem tabi 1 yaşında ayırdım oğlumun odasını hiçte zorluk çekmedim

Cocuk olunca hic etkilememiştir seni desene
Dogumdan sonra sureklı gaz emzırmek falan uykusuz kalınca ınsan tabı cok bıtkın oluyor. Ama bazem 4saat uykuyla geceye kadar hıc gozumu kırpmadan yasıyorum. Uyku delısı degılım galıba :) kızımda aynııııııı beeeen malesef

Ohhh sevındım o ınsanı cok strese sokuyor. Cok sukur benımde bıtmıstı zaten... suan tek derdım bır sonrakı randevunda gelısmıs ve yasıyor olması. Insallah bı haftam kldı gun sayıyorum
Ay valla öyle canm ben de korkyodm lekelenmeden bitti şükür inş sen de görrsn bebişi o kadar hızlı büyüyolar ki kafası eli bacağğı gözlerim doldı benm

Ay valla öyle canm ben de korkyodm lekelenmeden bitti şükür inş sen de görrsn bebişi o kadar hızlı büyüyolar ki kafası eli bacağğı gözlerim doldı benm
Ne zaman gıttın ben 8.haftada gordum ozamanda zaten bebek seklındeydı kafasını hareket ettırdı ınsallah kocaman olmustrrr kuzuşum

Bu gebelik hiç ilkine benzemiyor
Allah'ın gucune gitmesin , bebisler sağlıklı olsun da çekelim ama çok zorlayıcı
aynen kuzum sağlıklı olsunlarda,
zaman geçmiyor resmen bahane bulmaya çalışıyorum gitmek için 15 günüm var daha 10 haftalık olacak 15 gün sonra ikili test için gidicem unuttum ya önceden doktorumuzdan kağıt alcaz demi yoksa direkt devlete mi gidecez

Günaydın kızlar ilk defa bir indirim dönemini kendimi sıka sıka geçirdim ama bitti çok şükür tasarimcibayan göbek konusuna katılıyorum henüz hiç kilo almadım ama dışardan bi bak zannedersin 5 aylık hamileyim bilmiyorlar ki hep bagirsaklar yüzünden alışveriş yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyip boynumu bukuyorum şimdilik tecrübeli annelerimize teşekkürler fikirleri için birde son olarak 9 10 haftalık hamile olup bebeği hissedenler bende hissetmiştim bence bebekti en azından :) ama benimki karınca yürüyor gibi bi histi kısa süreli :)

Ben de bir yerlerde okumustum. Bu haftalarda bebek hareketi hissetmek mumkun degilmis. O kipirtilar segirmeler rahimdeki hareketlilik ve segirmelermis. O da bebekle birlikte büyüdüğü icin ve yukari tirmandigi icin oluyormus boyle. Ultrason fotolarina bakarsaniz bebek henuz kese sinirlarina bile degmiyor. O yuzden hissetmemek bana da normal geldi. Belki bir ay sonra falan hissederiz kimbilir

canım ben tuvalete çıkıyorum bi sorun yok kilomda 55 di 55.3 olmuş ama farkı bi görsen şoktaym pantolonlarım kapanmıyor dün hamile pantolonu aldık artık

canım ben tuvalete çıkıyorum bi sorun yok kilomda 55 di 55.3 olmuş ama farkı bi görsen şoktaym pantolonlarım kapanmıyor dün hamile pantolonu aldık artık
Ben de artik pantolonlarima sigmiyorum. Çalışınca da ust bas cidden sorun oluyor. Evde olsam esofmanla falan gecistiricem. Ben de2 pantolon 2 tayt alirsam yeterli olur diye düşünüyorum. Nerden alisveris yaptınız. Önerebileceğiniz yerler var mi?

Ben de 50 kg ile hamile kaldım,kg hala aynı,almadım.Ama kotlarım kapanmıyor.Uzun süre giyersem,sıkıyor.Hamile pantolonu almadım henüz çünkü üst kısmı düşer dediler.Ben elbise ve tayt ile geçiriyorum.Tayt daha rahat oluyor

aynen canım kazakları fln bi süre idare ederimde pantolon sıkıntı tayt gibi bi seçeneğimde olmuyor devlet kurumundaym canım gebe ye baktım ama fiyatlar baya yüksek bütçeni bilemiyorm bi bak istersen . lcv defacto ya da baktım defactoda pantolonların boyları kısa oldu bana lcv da bulabildim en uygununu. başka bildiğin yer var mı senin ben de öneriye açığım

Randevuma gidince dogum fiyatlarini ogrenecektim dayanamadim cagri merkezinden ogrendim.
Ocak ayinda fiyatlar degisecek tabi dedi bakalim gidince israr edersek bu senin fiyatlarinda alirsak guzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…