Ben evde çok sıkılıyorum,kendimi amigrumiye verdim canım ama eşe dosta hediye etmekten öteye gidemedi.İnstgramda satış sayfası açtım,ama bir tane bile satış yapamadım.Satış yapanlar nasıl yapıyor,onu da anlamadım.Ben de şimdi sunum sayfasına çevirdim.Sunum da daha çok takipçi geliyor
Hesap adresin ne , bakmak isterim yaptıklarına :) örgüden çok sıkılan biriyim . Kızımda denedim ama sıkılmamla bırakmam bir oldu :))
Bende kanaviçe işledim bol bol.
Ben normalde bayılırım çiğ köfteye 1 ay önce yemiştim akşamına hem ishal oldum hemde felaket bi şekilde midemde ne war ne yok çıkardım bidaha yemeğe korkuyorum
Banyo yapmak ne zor is geliyor.kizimi anliyorum anneee yine mi banyo ya demesinisirf ugrasmayayim diye gidip saclarimi kestirdim yok yine gozumde buyuyor.hamileler yikanmaktan muaf olsa
Hahah :) çiğköfteler çok hijyenik olmuyor ama bilginiz olsun. Benim bünyem çok hassastır dışarıda yemek yediğim zaman %90 hasta olurum bağırsaklarım mikrobu kabul etmiyor sanırım ne zaman çiğköfte yesem hasta olurum ordan biliyorum hijyenik olmadığını bilginiz olsun :)
Allah yardımcınız olsun benimde bulantım hiç yok ama mide yanmam var sarımsak dahi dokunuyor yoğurda koyup koymamakla kararsız kaldım ama çok azıcık koydum aroma versin diye umarım rahatsız etmez.
Slm anneler Sudan tiksinen varmı ilaçlarımı bile içemiyorum ilk hamileliğimdede olmuştu yine Sudan tiksindim şişede görünce bile fena oluyorum bulaşık yıkamak bile iğrendiriyor beni. Bu sabah rüyamda kalp atışını duydum henüz duyamayanlardanım bende perşembe randevum var bakalım inşallah hayırlısıyla duyabilirim bulantılar geçen hafta neredeyse yok gibiyken bu hafta bütün dünya bulanık görünüyor gözüme turşu ve yeşil zeytinle besleniyorum resmen sağlıklı olsunlarda artık hepsine razı olucaz
Canım seninle belirtilerimiz aynı :) sudan iğrenme bende de aşırı , sabah kalktığımda ağzım kurumuş oluyor bir yudum su icsem cikartiyorum resmen. Canım da turşu çekiyor sürekli , tükettiğim zaman yine susuyorum haliyle bir kısır döngü içerisindeyim.
Hahah :) çiğköfteler çok hijyenik olmuyor ama bilginiz olsun. Benim bünyem çok hassastır dışarıda yemek yediğim zaman %90 hasta olurum bağırsaklarım mikrobu kabul etmiyor sanırım ne zaman çiğköfte yesem hasta olurum ordan biliyorum hijyenik olmadığını bilginiz olsun :)
Ben ekşili olan ne varsa abartarak yiyorum aslında biliyorum dışardan alınanların hijyen sorununu ama şu tad alamama durumu varya baskın tadların iyi geldiğini düşünüp yedim zaten yarım saat kalmadı bende yeşil zeytine devam
Hesap adresin ne , bakmak isterim yaptıklarına :) örgüden çok sıkılan biriyim . Kızımda denedim ama sıkılmamla bırakmam bir oldu :))
Bende kanaviçe işledim bol bol.
ben doktora dedim sancım oluyo istersen gel uğra yanıma dedi kararsız kaldım acaba yarın gitsem mi 1 hafta daha mı beklesem yarın 2.ayımız bitiyo 3 ayın içine giriyoruz :)
Allah yardımcınız olsun benimde bulantım hiç yok ama mide yanmam var sarımsak dahi dokunuyor yoğurda koyup koymamakla kararsız kaldım ama çok azıcık koydum aroma versin diye umarım rahatsız etmez.
Amin canım çok sağ ol
İnşaallah bende bulantısız günlere tez zamanda kavuşurum
Ben kızımda çok tuketirdim sarımsak ve iç bulantim falan olmadı , sende ki gibi mide yanması yaşıyordum sadece