2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hesap adresin ne , bakmak isterim yaptıklarına :) örgüden çok sıkılan biriyim . Kızımda denedim ama sıkılmamla bırakmam bir oldu :))
Bende kanaviçe işledim bol bol.

Banyo yapmak ne zor is geliyor.kizimi anliyorum anneee yine mi banyo ya demesinisirf ugrasmayayim diye gidip saclarimi kestirdim yok yine gozumde buyuyor.hamileler yikanmaktan muaf olsa
Papunzel olmama az kaldı
Saçlarım hem çok dokukiyod, hem çok çabuk uzunuyor . Kestirmek için 3. Ayı doldurmayı bekliyorum

Hayır ben akşam çiğ köfte yedim bebek hiç beğenmedi
Hahah :) çiğköfteler çok hijyenik olmuyor ama bilginiz olsun. Benim bünyem çok hassastır dışarıda yemek yediğim zaman %90 hasta olurum bağırsaklarım mikrobu kabul etmiyor sanırım ne zaman çiğköfte yesem hasta olurum ordan biliyorum hijyenik olmadığını bilginiz olsun :)

Afiyet, olsun yarasın bebişine
Ben bulantı yüzünden pek birşey yiyemiyorum şu an zorluyorum kendimi yoğurt ekmek yiyorum
Allah yardımcınız olsun benimde bulantım hiç yok ama mide yanmam var sarımsak dahi dokunuyor yoğurda koyup koymamakla kararsız kaldım ama çok azıcık koydum aroma versin diye umarım rahatsız etmez.

Canım seninle belirtilerimiz aynı :) sudan iğrenme bende de aşırı , sabah kalktığımda ağzım kurumuş oluyor bir yudum su icsem cikartiyorum resmen. Canım da turşu çekiyor sürekli , tükettiğim zaman yine susuyorum haliyle bir kısır döngü içerisindeyim.

Ben ekşili olan ne varsa abartarak yiyorum aslında biliyorum dışardan alınanların hijyen sorununu ama şu tad alamama durumu varya baskın tadların iyi geldiğini düşünüp yedim zaten yarım saat kalmadı bende yeşil zeytine devam

ben doktora dedim sancım oluyo istersen gel uğra yanıma dedi kararsız kaldım acaba yarın gitsem mi 1 hafta daha mı beklesem yarın 2.ayımız bitiyo 3 ayın içine giriyoruz :)
İçin rahat etsin diye gidebilirsin. Ama bence problem yok canım sen kötü bir şey düşünme bendede oldu adet dönemi geçince bitti gitti :)

Allah yardımcınız olsun benimde bulantım hiç yok ama mide yanmam var sarımsak dahi dokunuyor yoğurda koyup koymamakla kararsız kaldım ama çok azıcık koydum aroma versin diye umarım rahatsız etmez.
Amin canım çok sağ ol
İnşaallah bende bulantısız günlere tez zamanda kavuşurum
Ben kızımda çok tuketirdim sarımsak ve iç bulantim falan olmadı , sende ki gibi mide yanması yaşıyordum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…