2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben yaptım uyku arkadaşı ,sıpa,emzik zinciri,çıngıraklar şimdi Bebek lifi yapıyorum
Bende bir patik gördüm ama erkek bebeğe olur ondan yapayım diyorum olmazsa hediye götürürüm :) Şimdiye kadar hep başkalarının bebeklerine hazırladım sıra benim minnoşumda :))

Bence de sonra yap cunku etek varya erkekse bahcıvan gıbı bısey yaparsın :) ya da sen yapıyorsan yap orta bebıs bos kalsın :) doldurursun
Malzemeleri alıp başlıcam hemen :)) bebek sona kalsın artık pano olarakta ikeada çerçeveler var onlardan alayım dedim hem cam olur önünde toz kapmaz.

Ağız kuruluğundan gece uyandığım oluyor kurudukça öksürmeye başlıyorum her gebelik ayrı Derler ben birebir aynını yaşıyorum
kızlar bu benim 5.gebeliğim 3de hep erkekti bakalım kızı yakalabilecekmiyim busefer oğlum dışındakileri servikal yetmezlikten kaybettim oğlumda anlaşıldı durum dikiş atılıp tamamladım gebeliğimi şimdide üç aylık olunca dikiş atılacak bu durumu yaşayan varmı

Malzemeleri alıp başlıcam hemen :)) bebek sona kalsın artık pano olarakta ikeada çerçeveler var onlardan alayım dedim hem cam olur önünde toz kapmaz.
Guzel fıkır hem zaman kaybı olmaz bebıs bellı olunca onu da eklersın oh misss :) bende abla oluyor tarzı bısey ıstıyorum daha bakmadım şu surecı bır asayımda... sana kolay gelsın :)

Allah yardımcın olsun canım, kayıpların için. Allah bu bebeğini de sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…