• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sunumlarını örgülerini çok beğendim canım takibe aldım seni doktor raporumu uzatırsa hemen yumaklarımı alıp bende girmek istiyorum örgü işlerine özelliklerde çıngıraklı oyuncaklardan yapmak isterim
Elimden geldiğince tarif konusunda yardımcı olurum,çünkü örgü bir terapi En Büyük KK

ayy kızlar alışverişe mi başladınız:KK73: valla ben de heyecanlandım sizin yerinize :KK69:
ben bekliyorum. 3. ayıma gireyim de yavaştan ben de başlayayım bari
annem ve kaynanam da alıyor yavaş yavaş cinsiyet belli olsun diye bekliyoruz kıyafet için. onun dışında oyuncak beşik ne alabiliyorsak unisex alıyoruz.

Ben ekşili olan ne varsa abartarak yiyorum aslında biliyorum dışardan alınanların hijyen sorununu ama şu tad alamama durumu varya baskın tadların iyi geldiğini düşünüp yedim zaten yarım saat kalmadı bende yeşil zeytine devam
Allah yardımcını olsun böyle duydukça çok üzülüyorum neye göre oluyor bulantı çok merak ediyorum. Benim midem çok hassastır hatta midem ve beynim arasında bi orantı var stres yaptığım zaman midemde bulanır otomatikman ama hamileliğimde bunu yaşamadım allaha bin şükür.

Amin canım çok sağ ol ❤️
İnşaallah bende bulantısız günlere tez zamanda kavuşurum :dua:
Ben kızımda çok tuketirdim sarımsak ve iç bulantim falan olmadı , sende ki gibi mide yanması yaşıyordum sadece :anneadayı:
Birinde olup birinde olmaması çok ilginç değilmi? Ben mesela bunda yaşamadım ikinci hamileliğimde yaşamam kesin diyorum ama yaşayabilirim öylemi?

Evet canım maalesef devam ediyor inşallah vallahi başka carem yok beklemekten gayri :KK43:
Şöyle düşün herkes bi sorun yaşıyor bu evrede. Hamileliği rahat geçenin bebeği huysuz oluyor atıyorum. Veya bebek uslu oluyor ama emmiyor. Veya hamilelik ağır geçiyor ama doğum çok kolay geçiyor falan filan. Allah senin diğer konularda yüzünü güldürsün inşallah gelip geçici bu nasılsa bebeğin seni hiç üzmez inşallah :KK200:

Birinde olup birinde olmaması çok ilginç değilmi? Ben mesela bunda yaşamadım ikinci hamileliğimde yaşamam kesin diyorum ama yaşayabilirim öylemi?
Gerçekten ilginç , evet yaşayabiliyorsun canım. Bir çok kişi önceki hamilelikleriyle, sonrakiler arasında deli fark olduğunu söylerdi . Haklılarmış.

Allah yardımcını olsun böyle duydukça çok üzülüyorum neye göre oluyor bulantı çok merak ediyorum. Benim midem çok hassastır hatta midem ve beynim arasında bi orantı var stres yaptığım zaman midemde bulanır otomatikman ama hamileliğimde bunu yaşamadım allaha bin şükür.
Sağol canım geçen hafta çok azken bu hafta çılgınlar gibi şiddetlendi hormonlar yükseldikçe oluyor diye biliyorum yada kişiden kişiye değişiyor aman olmasın gerçekten ayağa kalkmak bile istemiyorum

kızlar kilo almadım ama göbeğim var birazcık pantalonumun önü açık geziyorum her pantalonun önü açık da gezilmiyor yüksek bel anca onunla idare ediyorum. hamile pantalonu için erken olur diyorum ama böyle gezmek de acaip geliyor. siz ne yapıyorsunuz?

Back
X