Bende cok sevindim bide gumbur gumbur duysaydimEvetttt kuuck daha annesı guclenecekkkk ohh sevındım merak ettımmmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cok sevindim bide gumbur gumbur duysaydimEvetttt kuuck daha annesı guclenecekkkk ohh sevındım merak ettımmmmm![]()
Sunumlarını örgülerini çok beğendim canım takibe aldım seni doktor raporumu uzatırsa hemen yumaklarımı alıp bende girmek istiyorum örgü işlerine özelliklerde çıngıraklı oyuncaklardan yapmak isterimİKEA’nın kasa çerçevesini kullanabilirsin
Oda olucak ınsallah ıcın rahatlamıstır hıc olmazsaBende cok sevindim bide gumbur gumbur duysaydim![]()
Elimden geldiğince tarif konusunda yardımcı olurum,çünkü örgü bir terapiSunumlarını örgülerini çok beğendim canım takibe aldım seni doktor raporumu uzatırsa hemen yumaklarımı alıp bende girmek istiyorum örgü işlerine özelliklerde çıngıraklı oyuncaklardan yapmak isterim
Gözün aydın okadarcık duyamayanlarda var mesela benBende cok sevindim bide gumbur gumbur duysaydim![]()
annem ve kaynanam da alıyor yavaş yavaş cinsiyet belli olsun diye bekliyoruz kıyafet için. onun dışında oyuncak beşik ne alabiliyorsak unisex alıyoruz.ayy kızlar alışverişe mi başladınızvalla ben de heyecanlandım sizin yerinize
ben bekliyorum. 3. ayıma gireyim de yavaştan ben de başlayayım bari
Senin sayfaya bakabilmem.icin cok tok olmam lazim canim bi bakayim dedim de masallahpembeliyumak canım adresim ,kanaviçeyi de çok severim ,salon takımım kanaviçe
Randevun ne zaman canim ? Sende duyarsin Allahin izniyleGözün aydın okadarcık duyamayanlarda var mesela benhatta okadar bilinç altıma yer etmiş bu gece rüyamda doktora gidip dinledim
Baya da gerçekliğine inanmışım rüyanın
Allah yardımcını olsun böyle duydukça çok üzülüyorum neye göre oluyor bulantı çok merak ediyorum. Benim midem çok hassastır hatta midem ve beynim arasında bi orantı var stres yaptığım zaman midemde bulanır otomatikman ama hamileliğimde bunu yaşamadım allaha bin şükür.Ben ekşili olan ne varsa abartarak yiyorum aslında biliyorum dışardan alınanların hijyen sorununu ama şu tad alamama durumu varya baskın tadların iyi geldiğini düşünüp yedim zaten yarım saat kalmadı bende yeşil zeytine devam
Cok cok rahatladim valla ne yalan soyliyim darisi duyamayan herkesin basina insallahOda olucak ınsallah ıcın rahatlamıstır hıc olmazsa
Birinde olup birinde olmaması çok ilginç değilmi? Ben mesela bunda yaşamadım ikinci hamileliğimde yaşamam kesin diyorum ama yaşayabilirim öylemi?Amin canım çok sağ ol
İnşaallah bende bulantısız günlere tez zamanda kavuşurum
Ben kızımda çok tuketirdim sarımsak ve iç bulantim falan olmadı , sende ki gibi mide yanması yaşıyordum sadece![]()
Şöyle düşün herkes bi sorun yaşıyor bu evrede. Hamileliği rahat geçenin bebeği huysuz oluyor atıyorum. Veya bebek uslu oluyor ama emmiyor. Veya hamilelik ağır geçiyor ama doğum çok kolay geçiyor falan filan. Allah senin diğer konularda yüzünü güldürsün inşallah gelip geçici bu nasılsa bebeğin seni hiç üzmez inşallahEvet canım maalesef devam ediyor inşallah vallahi başka carem yok beklemekten gayri![]()
Gerçekten ilginç , evet yaşayabiliyorsun canım. Bir çok kişi önceki hamilelikleriyle, sonrakiler arasında deli fark olduğunu söylerdi . Haklılarmış.Birinde olup birinde olmaması çok ilginç değilmi? Ben mesela bunda yaşamadım ikinci hamileliğimde yaşamam kesin diyorum ama yaşayabilirim öylemi?
Elimden geldiğince tarif konusunda yardımcı olurum,çünkü örgü bir terapi![]()
Perşembe günü nasipse sabırsızlıkla bekliyorumRandevun ne zaman canim ? Sende duyarsin Allahin izniyle
Sağol canım geçen hafta çok azken bu hafta çılgınlar gibi şiddetlendi hormonlar yükseldikçe oluyor diye biliyorum yada kişiden kişiye değişiyor aman olmasın gerçekten ayağa kalkmak bile istemiyorumAllah yardımcını olsun böyle duydukça çok üzülüyorum neye göre oluyor bulantı çok merak ediyorum. Benim midem çok hassastır hatta midem ve beynim arasında bi orantı var stres yaptığım zaman midemde bulanır otomatikman ama hamileliğimde bunu yaşamadım allaha bin şükür.
Az kalmis Allahin izniyle duyarsin insallah canim 3 guncük sık disiniPerşembe günü nasipse sabırsızlıkla bekliyorum
Canım bende kabul ettim seni bak orda benimde ördüğüm bi yelek var kırk yılda bir olan bişi![]()
doktorum dinletmedi ama kalp atışları var dedi yarın benimde randevum war doktorumu değiştirdim bakalım dinletirmi bilmemiyorum.inş sende duyarsın miniğinin pıt pıtlarınıkalp sesini duydunuz mu kızlar benim ilk randuvum minnoşumla 2 gün sonra![]()