• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim benim insallah hepimiz o günleri görürüz hayırlısı ile..O kadar güzel bir his ki insana bunlar bile çok çekilebilir geliyor ♥️
Evet canım gerçekten öyle insanlar bu bulantıyı çekmek için bile can atıyor evlat hasretiyle yananlar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için :KK200:Mide bulantısı yaşayan arkadaşlar az daha sabredin,çok az kaldı :bicak:ben de çok kötü bulantılar yaşadım.10.haftamdayım,yemek yapabiliyorum,bulantılarım günde bir sefere düştü.Ben meyveyi çok severim,benim çocuk da meyveyi hiç sevmiyor.Ama ben ısrarla yemeye devam ediyorum:anneadayı:

kızlar kilo almadım ama göbeğim var birazcık pantalonumun önü açık geziyorum her pantalonun önü açık da gezilmiyor yüksek bel anca onunla idare ediyorum. hamile pantalonu için erken olur diyorum ama böyle gezmek de acaip geliyor. siz ne yapıyorsunuz?
ben de öyleym canım aynen hiç kg almadım göbek baya belli etti kendini :) erkektir diyor herkes hatta erkekte böyle olurmuşo_O:KK48: ben dün artık aldım pantolon daha giymedim ama 2 tane aldım
Yok canım devletteki ni bıraktım zaten gitmicem ona ilk doğumumdaki doktoruma gidicem özelde yarın randevum war yüksek ihtimal dinletir 10 .haftadayım zaten
canım duyarsın 10 hafta olmuş özelde dinletir mutlaka. :KK49:

Kız kardeşime sordum;9.haftadan itibaren ben de hissettim dedi.Bebeğin hıçkırıkları oluyormuş.
Bir de internette şöyle bir açıklama okudum;7.haftadan itibaren ultrasyon ile görülebilecek düzeyde hareketler olurmuş.El,ayak çarpması ya da esneme gibi hareketler.Bir de anne çalıştığı ya da hareketli olduğu zamanlarda o da anne karnında sallanıyormuş.Anne istihrat ettiği dönemde 21-01:00 saatleri arasında hareketleri daha rahat hissedilirmiş.(kızlar yazdıklarım internetten alıntıdır,benim de ilk defa başıma geldi.Eşimle ben çok şaşırdık,tecrübeli anneler daha iyi bilir ):KK200:
Hareketleri su an hissetmeniz biraz zor 15 yada 16 haftadan sonra daha rahat hissedersiniz ama dediğiniz gibi seyirme olayı bende bi defa oldu ikinci gebeligim benimde

Devlete gidiyorum doktorumla baya bi sorun yaşadım başka doktora gittim aynı hastanede oda dinletmedi sonra sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gitmiştim kalp atışlarını sordu dinletmediler ama olduğunu söyledi dedim evet burda ki devletteki doktorlar dinletmiyor dedi. Bazı doktorlarda küçük ken dinletmiyor kalp atışını dinlemek için bebeğe ısı gönderiyorlarmış oda bebeğe zararlı deniyor doğrumu bilmiyorum ama burda bi kaç arkadaşa da dinletmemiş doktor bu sebepten
ben hemşire arkadaşıma sordum alakası yok riskli olan bişey olsa hiç bir doktor dinletmez demişti

kızlar kilo almadım ama göbeğim var birazcık pantalonumun önü açık geziyorum her pantalonun önü açık da gezilmiyor yüksek bel anca onunla idare ediyorum. hamile pantalonu için erken olur diyorum ama böyle gezmek de acaip geliyor. siz ne yapıyorsunuz?
Hamile pantolonlarının kalıbı çok büyük bende aldım ama bacakları falan çok bol geliyor o penye kısmı sadece göbeğimi sarıyor belime bol geliyor. Aşırı streç kotlardan alıp giymek en mantıklısı benim açımdan sendende sadece göbek varsa derdimiz aynı :))

ya sağlıklı çocuk her türlü tutunuyo o yüzden ultrasonun altında yatsam da nafile sağlıksız çocuk ne yapsan tutunamıyo ben biraz kaderciyim
Çok haklısın canım zaten anne olan anne adaylarının yani çocuğu olan hamilelerin çok çok dinlenme şansı olamıyor Allah’a emanet Bebeklerimiz Rabbim hepsini korusun mis kokularını duymayı nasip etsin bize inşallah :))

Benim sata gore 8 ben 6+4üm ama doktor bi sikinti yok gec dollenme yakalar dedi zamanini sana ne dediler peki
Hiç bişey sadece geç döllenme olduğunu söyledi hiç ilgilenmedi ki öyüzden başka doktora gittim tahlil sonuçların iyi sorun yok 2li tarama testi için 1 ay sonra gel dedi gidiş o gidiş bidaha gitmedim işte

Hamile pantolonlarının kalıbı çok büyük bende aldım ama bacakları falan çok bol geliyor o penye kısmı sadece göbeğimi sarıyor belime bol geliyor. Aşırı streç kotlardan alıp giymek en mantıklısı benim açımdan sendende sadece göbek varsa derdimiz aynı :))
Normal bedenin kaç canım ben 34 giyiyorum 36 beden aldım tam oldu 34 beden yoktu zaten hiç görmedim bacakları flnda normal oldu

Benim aklıma bir fikir geldi;kotlarımızdan bir tanesini feda edip,kumaşçıdan elastik kumaş alıp,terziye yaptırsak nasıl olur ki ???

ben de öyleym canım aynen hiç kg almadım göbek baya belli etti kendini :) erkektir diyor herkes hatta erkekte böyle olurmuşo_O:KK48: ben dün artık aldım pantolon daha giymedim ama 2 tane aldım

canım duyarsın 10 hafta olmuş özelde dinletir mutlaka. :KK49:
Aynen canım bende öyle tahmin ediyorum

Kızlar benim ilk gebeliğim birde çalışıyorum ya çok böyle etrafta insan yok köy gibi bı yerde çalışıyoruz hiç kimseden de fikir almadım ama burada konuşuluyor galiba cok yaziliyor kaciriyorum ama uyku arkadasi felan elde yapılacak şeyler varsa yapmak isterim elimden yapılmış esyalari olsun isterim evladimin:KK200::emir_bebek:
Youtube a amigurumi uyku arkadaşı yazarsan anlatımlı modeller çıkar canım birazcıkta olsa örgü biliyorsan yaparsın bence :))

Hiç bişey sadece geç döllenme olduğunu söyledi hiç ilgilenmedi ki öyüzden başka doktora gittim tahlil sonuçların iyi sorun yok 2li tarama testi için 1 ay sonra gel dedi gidiş o gidiş bidaha gitmedim işte
Bence de degistir o nasil doktormus oyle ya hic ilgilenmemis

Normal bedenin kaç canım ben 34 giyiyorum 36 beden aldım tam oldu 34 beden yoktu zaten hiç görmedim bacakları flnda normal oldu
Ben kot bedeninde 27 giyiyorum canım bana o şekilde 36 38 diye giden bedenler olmuyor belleri hep bol geliyor. Bende 36 aldım waikikiden ama modelin kalıbı büyükte olabilir.

Eklentiler

• B9E49B91-B5A6-4227-95A6-191E5C7CDF72.webp
    B9E49B91-B5A6-4227-95A6-191E5C7CDF72.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 69
Back
X