• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Devlete gidiyorum doktorumla baya bi sorun yaşadım başka doktora gittim aynı hastanede oda dinletmedi sonra sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gitmiştim kalp atışlarını sordu dinletmediler ama olduğunu söyledi dedim evet burda ki devletteki doktorlar dinletmiyor dedi. Bazı doktorlarda küçük ken dinletmiyor kalp atışını dinlemek için bebeğe ısı gönderiyorlarmış oda bebeğe zararlı deniyor doğrumu bilmiyorum ama burda bi kaç arkadaşa da dinletmemiş doktor bu sebepten
Ben geçen hafta duydum ilk kez devlet hastanesinde ekranda MâşâAllah gözüktü zaten bende zararlı olduğunu burdan duymuştum açtırmadım sesini ama benim hikayem biraz uzun tüp bebek artı 11 haftalık kaybım var doktor illa sesi açalım dedi ben bişey demedim ultrason probu karnımda baya bi uğraştılar sesi açamadılar en son açtı ama sesi yüksek değildi çok inşâAllah daha çok duyarız kalp atışını ❤️

Göbeğim var ama aşırı da değil şimdi alsam lastik genişler mi ki fotoğraflarda kocaman karınlı mankenler var ya
Benim göbeğimi tam sarıyor canım. Ben bol kesim almışım o yüzden diğer yerleri olmuyor bana. Deneyip al mutlaka biraz bile bol olsa genişliyor ve iyice kocaman oluyor. Bu sefer iyice daracık olmadan almıcam giyemiyorum sonra boşuna almış oluyorum :)

Teşekkürler kuzumm bak bakalm ben de hm e bakıcam bi ara :)

Ya hamile birisi rüyasında erkek bebek görürse kız, kız bebek görürse erkek olurmuş :) ben de kız görmüştm. Merakla bekliyorum :anneadayı:
Dün avm ye gittik ama hiç bakmadım haftasonu kabinler ve kasa çok kalabalık oluyor diye. Haftaiçi gidip bakayım bende :)

Eklentiler

• 4C4E462E-CF2C-4C86-AF92-39A99D51C3AD.webp
    4C4E462E-CF2C-4C86-AF92-39A99D51C3AD.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 100
Israrla beni cildirtmaya çalışan esim gitmis e bebekten bir suru zibin tulum badi falan almis getirmis saklamis.cin göz benden saklayacak aklinca.hayir alma alma alma ddiye milyon defa soyledim bide hepsi beyaz:KK43:bagirip cagirmam bitince bi baktim yenidogan seyleri ne ole oyuncak bebek giysisi kadar :olamaz:
Adami bogmadan bebegi dogurmak tek hayalim artik

Israrla beni cildirtmaya çalışan esim gitmis e bebekten bir suru zibin tulum badi falan almis getirmis saklamis.cin göz benden saklayacak aklinca.hayir alma alma alma ddiye milyon defa soyledim bide hepsi beyaz:KK43:bagirip cagirmam bitince bi baktim yenidogan seyleri ne ole oyuncak bebek giysisi kadar :olamaz:
Adami bogmadan bebegi dogurmak tek hayalim artik
Canımm o da heves ediyo demekki ya :) ve cidden miniminnacıklar ya :emir_bebek:

İlk defa duydum bu yemeği. Yeşil mercimek ve bulgur pilavına bayılırım bende denicem mutlaka :) Ve yeşil mercimek kan yapıyor çok çok faydalı afiyet şifa olsun canım :))
Teşekkür ederim canım evet yeşil mercimek hamilelikte çok faydalı,bol bol tüketmemiz lazım

Ya cok ufaklar bilemedim ki kizimin oyuncak bebegi giyemez :olamaz:usenmedim kizin bebeklik hurcunu actim biraz tombul diye hep 6 aydan baslamistim belki o sebeple minyatur geldiler ins yikaninca cekmezler:KK48:
Ayy çekmezler inşallah canım :) ben de dün bi kaç tane aldım tulum bakalım inşallah üstlerinde de görürüz :KK200:

Ne güzel alisverislerede başlanmış :) ben epey beklerim herhalde kızım olursa ne ala ablasının herseyi duruyor neredeyse ( ilk kızım 33 aylik su an) oğlum olursa da cogunluk gene var :) son ayları bekleriz kalanı almaya :)

Alttan muayeneylemi 6+5 te gördün canım kardeşimde progestan vermiş şuan kullanıyor haftaya gel demiş ama beklemek çok zor tabi
Evet vajinal bakti canim karindan erken oldugunu soyledi ben progestani kestim ilk zamanlar kanamanin olabilecegini soylemisti doktorum tabi asiri olmadigi sürece

Back
X