• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kızlar dramamine bulantı ilacı bende hiçbir işe yaramadı. doktor yaramazsa seruma gel demişti bugün 2 litrelik bir serum takıldı. haftalardır ilk kez böyle yemek yedim; yemek yerken ağlayacaktım nerdeyse, titreme aldı beni. annem acıdı beni izlerken yemin ederim :)

serum için gitmişken muayene de etti doktor. minnoşumun kalp atışlarını tekrar duydum, 2.5 cm olmuş minnak. fotoğrafı koyuyorum

Eklentiler

• 20181112_130548.webp
    20181112_130548.webp
    42 KB · Görüntüleme: 91
Çok haklısın canım zaten anne olan anne adaylarının yani çocuğu olan hamilelerin çok çok dinlenme şansı olamıyor Allah’a emanet Bebeklerimiz Rabbim hepsini korusun mis kokularını duymayı nasip etsin bize inşallah :))
amin canım amin. benim tempom yoktu bir gittim ki kalbi durmuş ama maşallah bu bebişimde ev taşımamı dersin çalışmamı dersin her zorluk var ama şükür en son kalbi gümbür gümbürdü❤️

kızlar dramamine bulantı ilacı bende hiçbir işe yaramadı. doktor yaramazsa seruma gel demişti bugün 2 litrelik bir serum takıldı. haftalardır ilk kez böyle yemek yedim; yemek yerken ağlayacaktım nerdeyse, titreme aldı beni. annem acıdı beni izlerken yemin ederim :)

serum için gitmişken muayene de etti doktor. minnoşumun kalp atışlarını tekrar duydum, 2.5 cm olmuş minnak. fotoğrafı koyuyorum
Maşallah ya :) Aramızda 1 gün var benim bebeğimde böyle mi acaba 10 gün sonra bende gidicem o zamana kadar biraz daha büyür baya bebek gibi olur. Düşündükçe heyecandan ölücek gibi oluyorum :) Sanada çok geçmiş olsun canım biran önce dinsin bulantıların inşallah

amin canım amin. benim tempom yoktu bir gittim ki kalbi durmuş ama maşallah bu bebişimde ev taşımamı dersin çalışmamı dersin her zorluk var ama şükür en son kalbi gümbür gümbürdü❤️
Maşallah ona annesi :)) Sonuna kadar böyle devam etsin inşallah canım

Benim.gribim cok zorgeciyor kapmamak icin takla atiyorum resmen insallah sizinki hemencecik gecer gecmisler olsun
Valla benim de aynı bakalım nasıl geçecek :/
Limon bana yasak hamilelikten once de yasakti bayilip kaliyorum cünkü tansiyonum surekli düsük seyrediyor pastile alerjim var maalesef sadece bal zencefil karabiber karistirip yiyorum ve ihlamur ama astim hastasi oldugumdan cok zor geciyor en az 2 ay falan 39 derece atesler ilacsiz cok zor insallah kapmam
Limon kötü olmuş ya inşallah hasta olmazsın canım:dua:
Cok sükür duyduk canim cok kucukmus ama daha 1 hafta gec yumurtlama 6+4 baya düsuktu sesi ben niye boyle dedim kucuk oldugu icin dedi 2 hafta sonra gumbur gumbur duyulur dedi cok sukur bin sukur:dua::nazar:
Sen hamilelik takvimini mi değiştirdin canım sanki bana daha yakın gibiydin ? Duymuşsun erkenden gözün aydın darısı bize olsun inşallah ;)

Kızlar bugün göbeğimin sağ alt tarafında çok hafif karıncalanma gibi birşey hissettim. Biliyorum bebişi daha çok küçük ama hissetmiş olma ihtimalim var mı sizce :)

Maşallah ya :) Aramızda 1 gün var benim bebeğimde böyle mi acaba 10 gün sonra bende gidicem o zamana kadar biraz daha büyür baya bebek gibi olur. Düşündükçe heyecandan ölücek gibi oluyorum :) Sanada çok geçmiş olsun canım biran önce dinsin bulantıların inşallah
allah razı olsun teşekkür ederim. evet seninki de böyledir şimdi, o güne dek 3 cm'i bile geçer sanırım :) çok güzel bir his gerçekten ya. serum yerken ultrason fotoğrafını öptüm bir an dayanamayıp ahaha ben ki soğuk nevaleyimdir. allah herkese bu duyguları nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım.

Valla benim de aynı bakalım nasıl geçecek :/

Limon kötü olmuş ya inşallah hasta olmazsın canım:dua:

Sen hamilelik takvimini mi değiştirdin canım sanki bana daha yakın gibiydin ? Duymuşsun erkenden gözün aydın darısı bize olsun inşallah :KK66:
Evet benim bebis azcik geriden geliyormus 6+4 imis o yuzden degistirdim bende canim. Insallah sende en kisa surede duyarsin grip konusuna gelince benim cidden olmamam lazim ya normal zamanda ilaçla 2 ayda zor gecen acillerde sabahlatan grip hamileyken bana neler yapmaz Allah korusun:ruh:

Masallah canim benjm saglikla al kucagina insallah

Kızlar bişey sorucam kız kardeşimde hamile kese göründü geçen hafta dün akşamdan beri biraz kanama oldu bu sabah dr a gitti göbekten bakılmiş ama bebek görünmemiş alttan muaeneyle bakılmiş kese var bebeğe benzer ufak bişey var ama bebek mi değil mi belli değil demiş şuan 6+1 haftalık bu haftalarda alttan muayaneylede bebek görünmeyen ve sonrasında gören oldumu acaba lütfen yazarmısını

Back
X