• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba arkadaşlar ,
3 doktor onayından sonra gebeliğimi sonlandırdık .

3 tane uzman doktora gözüktüm . Bebek olusmus ama kalbınde sıkıntı çıkmış . Yaşasaydı kalp rahatsızlıgı olucaktı dediler . Kendı durması senın için çok iyi oldu falan dediler.
Bende salı gunu direk kürtaja alındım . Kanama alanları falan başlamıştı doktor salmadı zaten çok ağrılı ve ağır kanamalı bır şekilde geri geliceksın dedı . 1 saat içinde hallettık . İşlem 10 dk sürdü ama benım ayılma sürecim ve anestezi sonrası şokumu atlatmak zor oldu ..

Allahım evlatlarınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsın . Dualarım üzerinizde ..
Hepinizle tanıştıgıma çoook sevındım :KK200:
Rabbim yüreğinize tez zamanda ferahlık versin. Çok büyük geçmiş olsun.

Günaydın kizceler :) :KK200: bugün benim doğum günüm:KK73: :) yeni yaşıma bebeğim ile başlamış oldum Rabbime çok şükür allah tüm isteyen uğraşan herkese nasip etsin minik paşamla beraber yeni yaş yeni hayat gibi oldu :)

Nice mutlu seneleriniz olsun bugün canınızla beslediğiniz bir sonraki Doğum gününüzde kucağınızda olsun kokusu en büyük hediyeniz olsun inşallah:emir_bebek::halay:

Teşekkür ederim çok güzel yazmışsın canım :) Şuanda bilmediğim bir konu üzerinde konuşuyorum birde her çocukta bir olmaz diye düşünüyorum yaşayıp görücez bakalım. Şimdilik düşüncemde ikeadaki beşiği ve yanına minik bir şifonyer almak. İlerisini zaman gösterecek bir sağ Salim doğsun da Allah’ın izniyle :))
Aminnn ınsallah:KK200::dua:

Merhaba güzel insanlar :anneadayı:
Benim yüzümde küçük bir güneş lekesi var geçen yazdan kalma. Rengi çok açıldı ama tekrar koyulaşmasından ve fazlalaşmasından korkuyorum. Cildim karma. Aramızda güneş kremi kullanan var mı

Günaydın kizceler :) :KK200: bugün benim doğum günüm:KK73: :) yeni yaşıma bebeğim ile başlamış oldum Rabbime çok şükür allah tüm isteyen uğraşan herkese nasip etsin minik paşamla beraber yeni yaş yeni hayat gibi oldu :)
Nice güzel yaşların olsun ❤️ doğacak bebeğinle mutlu, huzurlu yuvanız daim olsun :nazar:

S Susuem Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere.Şimdi karnında bi daha ki yaşında kucağında olacak bebeğin inşallah.Hersey gönlünce olsun.:KK200:

Kesinlikle her çocuğu tek kalıba sokamayız sokmamalıyız da, çoçuğun durumu fiziki koşullar( bizim evimizi kalorifersiz mesela kışın ayıramam) gibi durumlar etken, annenin psikolojik olarak buna hazır olması da çok önemli ben pek hazır değildim mesela kabullenemedim durumu pek :olamaz:
He bideoyle bir durum mu var biz de hazir olamayabiliyoruz demek ki yandik ben cok duygularla hareket etmem aslinda ama cocuk konusu farkli bende birakamayabilirim gibi bilemedim

Bebitosunu bu haftalarda hissedenler nasıl hissediyolar acaba? Kalp atışını sağdan almıştık şuan sağ tarafımda içten bi minik zonklama gibi bi his var
valla benimde resmen tekme atar gibi şeyler oluyor imkansız tabi bu haftalarda ama özellikle abisi kucağımdayken oluyor :)))

Merhaba arkadaşlar ,

3 tane uzman doktora gözüktüm . Bebek olusmus ama kalbınde sıkıntı çıkmış . Yaşasaydı kalp rahatsızlıgı olucaktı dediler . Kendı durması senın için çok iyi oldu falan dediler.
Bende salı gunu direk kürtaja alındım . Kanama alanları falan başlamıştı doktor salmadı zaten çok ağrılı ve ağır kanamalı bır şekilde geri geliceksın dedı . 1 saat içinde hallettık . İşlem 10 dk sürdü ama benım ayılma sürecim ve anestezi sonrası şokumu atlatmak zor oldu ..

Allahım evlatlarınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsın . Dualarım üzerinizde ..
Çok geçmiş olsun canim. En kisa zamanda çok guzel haberlerle buralara geleceğine eminim. Rabbim sabrını versin. Bir an önce toparlan insallah

• Beğen
Reactions: H E
Merhaba arkadaşlar ,

Canım çok üzüldüm duyduğumda tekrar geçmiş olsun :( vardır bunda da bir hayır rabbim en iyisini bilendir

• Beğen
Canım çok üzüldüm duyduğumda tekrar geçmiş olsun :KK43: vardır bunda da bir hayır rabbim en iyisini bilendir
Öyle canım :110:

Sana da çok ama çok geçmiş olsun . Diğer yavrunu sağlıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallah :dua::dua: İyi haberlerde gelmiş inan çok mutlu oldum . Yasmınle haber göndermıstım sanada bol bol dua ettım :dua::dua:

He bideoyle bir durum mu var biz de hazir olamayabiliyoruz demek ki yandik ben cok duygularla hareket etmem aslinda ama cocuk konusu farkli bende birakamayabilirim gibi bilemedim
Biz aynı yatakta yatmadık fazla hep park beşiğinde yatırdım ama mesela şimdi sabaha karşı uyanıp illa yanımıza gelmek istiyor kolumda yatmak istiyor sağa sola dönerken kolumu öpüyor gel de ayrıl şimdi çocuktan:KK36:

Öyle canım :110:

Sana da çok ama çok geçmiş olsun . Diğer yavrunu sağlıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallah :dua::dua: İyi haberlerde gelmiş inan çok mutlu oldum . Yasmınle haber göndermıstım sanada bol bol dua ettım :dua::dua:
Canım benim ya allah razı olsun iyi dilekerin ve duan için... sen de benim hep duamdasın rabbim en hayırlıyı kapıyı açacaktır inşallah

• Beğen
Biz aynı yatakta yatmadık fazla hep park beşiğinde yatırdım ama mesela şimdi sabaha karşı uyanıp illa yanımıza gelmek istiyor kolumda yatmak istiyor sağa sola dönerken kolumu öpüyor gel de ayrıl şimdi çocuktan:KK36:
Haklisiniz ama cocuk icin ayri olmasi belli bir sureden sonra iyi olur diye dusunuyorum. Sonra alismalari da zor oluyor

Merhaba hanımlar :KK54:
Aranıza katılmaya geldik 10+3 günlük bebeğimle :)) yolumuz çok uzun, birlikte sabırla beklemek en güzeli olacak :anneadayı:
Tüm hamişlere vakti zamanı gelince sağlıkla bebelerini kucaklarina almalarını diliyorum. Tüm isteyenlere de rabbim tez zamanda bu duyguyu nasip etsin inşallah :dua:

Haklisiniz ama cocuk icin ayri olmasi belli bir sureden sonra iyi olur diye dusunuyorum. Sonra alismalari da zor oluyor
bence en az 2-3 yaşında olmalı ve kardeşi de en az 2-3 yaşında olmalı ki korkmasın benim oğlum hala beşikten üstüme zıplıyo dün gece ki gibi bir zıpladı ödüm bokuma karıştı :D

Ben geçen kıs, yaz gelsn artık cısını de ogrendı buyuyor odasını ayırcam dıyınce esım yazık kızıma ya dedı :D ama ayrıldı mecbur :D

Back
X