• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba güzel insanlar :anneadayı:
Benim yüzümde küçük bir güneş lekesi var geçen yazdan kalma. Rengi çok açıldı ama tekrar koyulaşmasından ve fazlalaşmasından korkuyorum. Cildim karma. Aramızda güneş kremi kullanan var mı
Ben 5 yıldır kömür olana kadar güneş ve solaryuma giren bi insandım. Bu sene farkettim ki güneş kadar cilde kötü gelen bişey yok. Kv yazlığı var ve 20 yıldır kendisi 2 ay boyunca güneş altında ve 60 yaşında yaşıtlarına nazaran yanakları ve gerdanı sarkık sarkık buna şahit olduktan sonra bırak güneşlenmeyi dışarı bile çıkarken artık güneş koruyucu sürmeyi planlıyorun. Hele ki gebelikte cildi halı gibi olan insanlar görmüştüm dikkat etmek lazım

bence en az 2-3 yaşında olmalı ve kardeşi de en az 2-3 yaşında olmalı ki korkmasın benim oğlum hala beşikten üstüme zıplıyo dün gece ki gibi bir zıpladı ödüm bokuma karıştı :KK70:
Aman dikkat edin mutlaka Allah korusun cocuk.o bilmez ters bi hareket yapar aman diyim

Öyle canım :110:

Sana da çok ama çok geçmiş olsun . Diğer yavrunu sağlıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallah :dua::dua: İyi haberlerde gelmiş inan çok mutlu oldum . Yasmınle haber göndermıstım sanada bol bol dua ettım :dua::dua:
Cook gecmıs olsun canım.. Rabbım en kısa zamanda saglıklı bır evlat nasip etsın :KK200: bır suru dua aldın en kısa zamaanda kabul olur ınsallah.:dua:

• Beğen
Reactions: H E
Biz aynı yatakta yatmadık fazla hep park beşiğinde yatırdım ama mesela şimdi sabaha karşı uyanıp illa yanımıza gelmek istiyor kolumda yatmak istiyor sağa sola dönerken kolumu öpüyor gel de ayrıl şimdi çocuktan:KK36:
Ya sabah babası gıdınce kızımda gelıyor gelsınnnnn tabıı bu gunler ne zaman gelecek kı? Zaman öyle hızlı gecıyor kı bu gunlerı cok ozlucez... ne zaman buyudu baktıkca soka gırıyorum koskoca kız oldu 3,5yasında arkadasım gıbı benımle konusuyor anlıyor canım yavrum:KK200:onlarr bır taneeee

Yok ilk çocuk bu, kız çocukları ayrı bi tatlı geliyor bana ama sağlıklı ve hayırlı olsun onun tabii en önemlisi o:dua:
Tabiki saglikli ve hayirli evlatlar olsunlar insallah ama iste herkesin gonlunde bir aslan yatarya ondan sordum doktorda kiz dedi bir ihtimal hadi hayirlisicanim

Ahahahajwjwh babalar da birakmayabiliyor ozaman bu durum.baya karisik sanirim
HHahahah Evet baya yazık kızıma falan dıyor :D ee dedm yeter artık bıde wc egıtımı varya oyuzden ben 2,5 ysında ayırmadım bekledım hersey yerlı yerıne oturdu :) ayrıldıkkkk babası da alıstı :)))))

HHahahah Evet baya yazık kızıma falan dıyor :KK70: ee dedm yeter artık bıde wc egıtımı varya oyuzden ben 2,5 ysında ayırmadım bekledım hersey yerlı yerıne oturdu :) ayrıldıkkkk babası da alıstı :)))))
Ee mecbur alisacaklar bu duruma cocuklarda bizde kiyamam kiyamamla is gitmiyor maalesef su anneler de olmasa babalar ne yapacak acaba

Ben 5 yıldır kömür olana kadar güneş ve solaryuma giren bi insandım. Bu sene farkettim ki güneş kadar cilde kötü gelen bişey yok. Kv yazlığı var ve 20 yıldır kendisi 2 ay boyunca güneş altında ve 60 yaşında yaşıtlarına nazaran yanakları ve gerdanı sarkık sarkık buna şahit olduktan sonra bırak güneşlenmeyi dışarı bile çıkarken artık güneş koruyucu sürmeyi planlıyorun. Hele ki gebelikte cildi halı gibi olan insanlar görmüştüm dikkat etmek lazım
Ben de güneşten çok korkarım. Antalya da yaşıyorum, yaz kış güneş haliyle hassas davranmak lazım. Ben la Roche kullanıyorum normalde ama yeterli gelir mi acaba gebelik için ayrı daha etkili kremler var mıdır

Ee mecbur alisacaklar bu duruma cocuklarda bizde kiyamam kiyamamla is gitmiyor maalesef su anneler de olmasa babalar ne yapacak acaba
Aynen :) zaten ayırma falan demedı bır kıyamadı sanırım:) oyle olduguna bakma cok rahat anne babayız bıze cok sasırıyolardı ama kızım suan cok sosyal ve özgüvenli :nazar:

Öyle nazlamayız yanı herseye :) 3,5 yasında ama daha anneee şu bana bunu vermıyorrrrr dıye sızlandıgını bilmem.

Back
X