2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
bende o konuda yorum yapamam o kendiyle olan bişey ama allahım kkimseyi sınamasın bir cana kıymak da bizim haddimize değil..
Allah herşeyin hayırlısını versin sevdiklerimizle sınamasın geriye kalan herşey gelip geçici

Haklisiniz ama cocuk icin ayri olmasi belli bir sureden sonra iyi olur diye dusunuyorum. Sonra alismalari da zor oluyor
Kesinlikle ben de aynı fikirdeyim o yüzden Eylül de bi denedim ama her uyanıp ağladığında yanımıza alınca Ona alıştı ve gece uyanmayan çocuk yanımıza gelmek için uyanmaya başladı ben de bu işi Mart nisana bıraktım ki artık mecbur ayırıcam park beşiğin yeni sahibi geliyor Allah kısmet ederse yeni bebeğimin odasını daha erken ayırabilirim

Ne güzel anlatmışsın, şu an bende aynı şeyi düşünüyorum, bu sürecin tadını çıkaracağım bahara tekrar denerim baktım olmuyor sonra ikisini bir ayırırım ya da bilmiyorum duruma göre

Dogru soluyorsun canim amin hepimiz icin hayirlisi olsun etrafimizda hep sevdiklerimiz olsun evimiz cocuklarimizla senlensin sag salim gelsinler insallah

Insallah canim bide cocugun hazir olup olmasida onemli cok zorlamamak lazim cocugu

Ne güzel anlatmışsın, şu an bende aynı şeyi düşünüyorum, bu sürecin tadını çıkaracağım bahara tekrar denerim baktım olmuyor sonra ikisini bir ayırırım ya da bilmiyorum duruma göre
Ben dogdugu gunden bu zamana babası gıttı kızımı aldım kollarıma :) hem alıssın ıstemedım duzenı olsun dıye oyle pamuk pamuk opüp oynasıyoruz:) ergen olunca koynumuza gırcekler mı acaba tadını cıkarmak lazım :)

Kaç yasında? hanı bebek sureklı kalkacak ya emmek ıcın gaz aglamaları vs oda rahatsız olup uyanırsa uyku duzenı bozulur dıye dusunuyorum benım kızım kesın kalkardı bızım odada olsa...

Ergen olunca bi öptürmeyecekler bile kız belki yine yakın olur da benim ki erkek bi de 24 aylık oğlum, ve evet ben bunu unutmuşum o zaman kesin ayırmam gerekiyor bi de yatıracak yer de yok, umarım sıkıntı yaşamam tekrar o süreçte

Baska bos oda varsa onun sevecegı sekılde oda yapsan sevınır hersey daha kolay olur belkı?
Yanı bence oyle bılıyosun ozellıkle ılk aylar sureklı gaz sancısı emmek ıstıyorlar bıde vik vik aglayacaklar :) haha bu yavrucaklar uykudan kalırlar vallahı :) sen bunu hayata geçır en ıyısı.

Dogumun hazıranmış bence nisanda havarlar ısınır ozaman daha ıyı olur hem bıraz da zaman geçmıs olur :)

Aynen Mart sonu başlarım ayırmaya, Eylül denememde benim hatam yüzünden olmadı yoksa oğlum kolay uyum sağlayacak gibiydi bu sefer daha dikkatli olacağım bakalım , bi de hedefte tuvalet eğitimi var korkulu rüyam

Yooo vardır belkı hıc bılmıyorum benım burda oldugumu bılen yok
Benim de yok ahahahah bu arada su trend konulari okuyorum da arada okumamak lazim ya bir hemcinsimiz kadina siddeti hakli gormus nasil uzuldum nasil sinirlendim belli degil cok kiskanirsa yapar demis birde aklim almiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…