2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben ayağımın altına sıcak su torbası koydum çok rahatlattı beni yoksa fena haldeydim geçen gün ağladım resmen gaz sancısından
Ya benim de oyle iste mahfediyor beni kasigima gobegime her yere agri vuruyor dolasiyor resmen sicak icin iyi degil diyor herkes arada kaldim

Peki seker yüklemesi ile ilgili ne düsünüyorsun ?
yaptırmadım canım ben bu sefer de düşünmüyorum çok şekerli şeyler tüketen biri değilim zaten. sadece ben ikili yaptırmicam 3 lü yaptırcam ikilide ssadece down sedromuna bakıyolar 3lüde hem ona hemde tırnağından tut saçına kadar bakıyolar allah korusun olurda organlarında bi rahatsızlık çıkarsa ona göre bilinçli bi doktorla bilinçli bi şekilde ameliyat ederler bari

Canım ne diyeceğimi bilemedim. Şimdi üzgünsün, ama acın zamanla dinecek. Sonra yeni güzel bir haber alacaksın, yeniden başlayacak umutların. Hakkında hep hayırlısı olsun canım... Bizim dualarımız da seninle.. kendine çok iyi bak

Reactions: H E
Ya benim de oyle iste mahfediyor beni kasigima gobegime her yere agri vuruyor dolasiyor resmen sicak icin iyi degil diyor herkes arada kaldim
Ayağımızı üşütüyoruz farkında olmadan bence şu evde gezdiğim hale baksana okuldan gelir gelmez sarıp sarmalanıyorum

Eklentiler

• image.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 57
Benim doktorum 11-14.haftalar arasında yapılıyor dedi.Hatta bana randevumu 11+5’de verdi.İlk önce kan vericem,sonra da ultrasyon ile bakacak.Haftan benden ilerde olduğu için sordum
bana da 11+0 için randevu verdi. 12. haftamın başlangıcı olacak. Yani doktor gün vermedi tabi haftaya bir gün gelmemi söyledi. ben de pzt gidicem ikili teste

Benim doktorum 11-14.haftalar arasında yapılıyor dedi.Hatta bana randevumu 11+5’de verdi.İlk önce kan vericem,sonra da ultrasyon ile bakacak.Haftan benden ilerde olduğu için sordum
ben 11+0 da gittim yatıyordu ayakları uzatmış kolları kaldırmış maaşallah ilk defa böyle gördüm ama cinsiyet göstercek gibi değildi.

Bunları yasayamayan yoktur canım en guzelı takmamak.
Kızım normal oldugu halde zayıfmı dıye baska bebekle kıyaslayan kısı, cocuguna 8 9 aylıkken elıne o kucuk cıpslerden kek dılımı falan verıyordu :) he bırde bunları telefonu elıne vererek yaptırıyordu bazı ınsanları cıddıye almamak lazım

Aa bak onu unuttum ya :) bıde o var :)
Ben yaptırdım kucuk bır ıcecek vermıslerdı doktor kotu olsa yaptırır mı? Bılemıyorum ben doktoruma guvendım
Doktorum ne düsünüyor bu konuda bilmiyorum ama kime sorsam sakin yaptirma diyor ondan sorayim dedim bende bakalim.burdakiler ne dusunuyor diye

Sen sakin kalabiliyorsun anladigim.kadariyla ben kavga ederim ciddiye almamak falan hak getire umarim bana denk gelmezler ne diyim

Ayağımızı üşütüyoruz farkında olmadan bence şu evde gezdiğim hale baksana okuldan gelir gelmez sarıp sarmalanıyorum
Ben de asagi yukari bu durumdayim birde cogu zaman yorganin altindayim zaten usutmemek icin elimden geleni yapiyorum ama olabilir de haklisin

Ee niye kimse 3lü yaptirmiyor ki ozaman ben onu cozemedim . Ben doktoruma guvenip devam edivem ama seker yuklemesi konusunda cok kararsizim

Ee niye kimse 3lü yaptirmiyor ki ozaman ben onu cozemedim . Ben doktoruma guvenip devam edivem ama seker yuklemesi konusunda cok kararsizim
geçen doktorumla sohbet ettik dedi ki ikiliyi mecburen söylüyoruz yaptırmak istemeyen var isteyen var çocuğu sakat çıkınca aldıran var allah korusun sende çıkarsa aldırcan mı dedi hayır dedim o zaman yaptırma gel biz 4,4.5 aylık gibi 3lü yapalım ayrıntılı bakıyolar tüm organlarına baktırırsın dedi kafama yattı benimde sadece 3 aylıkken cinsiyet ve kontrol için gidicem yaptırmicam ikili test

Ben yaptiririm büyük ihtimal ya aldirip aldirmamak konusuna girmicem ama bazi seyleri bilmek ona gore davranmak herzaman daha iyi arti engelli cocuk Allah korusun cok zor Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin ama aldirana da kizmam kizamam ben tabiki Allah kimseyi oyle bir karar vermek zorunda birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…