Selam kızlar sanırım topiğin ilk kalp atışı göreni ben oldum alırım bi hayırlı olsundoktorum gorebildiklerimizi dinlemek istemiyoruz çünkü doppler zarar verebilir dedi haberiniz olsun sanırım sonrası için gelişim sıkıntısı yapıyormuş bebeğin kalbinde . Allah hepinize nasip etsin inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza
Selam kızlar sanırım topiğin ilk kalp atışı göreni ben oldum alırım bi hayırlı olsundoktorum gorebildiklerimizi dinlemek istemiyoruz çünkü doppler zarar verebilir dedi haberiniz olsun sanırım sonrası için gelişim sıkıntısı yapıyormuş bebeğin kalbinde . Allah hepinize nasip etsin inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza
Kızlar 2 gün önce beta hcg değerim 80 di bugün tekrar ölçtürdük 280 olmuş çok şükür bidahada kan vermeyeceğim. Doktorumuz haftaya cumartesi çağırdı kese için inşallah görürürz.
yok canım bulantı değil olsa yemek falan bile yaptırmıyor inşallah böyle devam eder bakalım bir yandan da olsunda kendini hissettirsin diyorum :/ 6 haftalık olduk tık belirti yok
Ayrıca salgın mı var ne beninde boğazım çok kötü acıyor adaçayı ile gargara yaptım zararlı biliyorum ama dayanamadım iki yudumcuk içtim bir tanede küçük sarımsağı hap gibi yuttum var mı başka bitkisel önerisi olan
Ayrıca salgın mı var ne beninde boğazım çok kötü acıyor adaçayı ile gargara yaptım zararlı biliyorum ama dayanamadım iki yudumcuk içtim bir tanede küçük sarımsağı hap gibi yuttum var mı başka bitkisel önerisi olan
Kesinlikle aklının bir köşesinde kalsın yinede canim değerlendir yani.
Çünkü güven çok önemli bir unsur.İnsan rahat ediyor..
Gelirsen haberimde olsun bebisleri tanistiririz
Kızlaaar benim karnım çok şiş. 1 aylık değilde 5 aylık hamileyim sanki..
Öncesinde 40 gündür adet görmemiştim o zaman da şişti. Ondan mı kaldı bana. Sizde göbüş durumları nasıl