• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar benim kanamam oldu gece saat 4te wc için kalktığımda çok korktum hastanedeyiz şuan iğne yapıldı yatış verdiler nolur dua edin bu sefer bize bağışlasın Rabbim :KK43:
Çok geçmiş olsun canım, Allah bebeğini sana bağışlasın. İnşallah birşey olmayacak .

Yok Yen'i doğan 44₺ oda 9lu normal hoş kokulu ama
Hos kokudan degıl de yenı dogan bebeklerde onlar daha uygun. Bız nerdeyse bır yasına kdar kullandık sonra dıgerıne geçtık. Cocukların popoları cok hassas oluyor oyuzden tahrıs edebılıyor.
Hele kı bazı bebısler onu bıle kabul etmıyor normal pamukla suyla sıldırıyorlar :)

Kızlar benim kanamam oldu gece saat 4te wc için kalktığımda çok korktum hastanedeyiz şuan iğne yapıldı yatış verdiler nolur dua edin bu sefer bize bağışlasın Rabbim :KK43:
Cok geçmış olsun korkma lütfen burda bende dahıl olmak uzere bır cok kısı yasadı ınsallah sende atlatcaksın.:dua:

benim bi arkadaşım kızını da 12. haftada öğrendi bi heveslendim ben de :dondurma:

o da var canım zaten kesin olmadan bilmekte istemiyorum ama kesin evet bu der mi acaba :anne::halay:
Artık ultrason cihazları çok net gösteriyor canım bebeğin biraz hareket ederse gözükür diye düşünüyorum. Çünkü 1cm Lik bebek bile nasıl net gözüküyor. Seninki baya büyümüştür :)

Hos kokudan degıl de yenı dogan bebeklerde onlar daha uygun. Bız nerdeyse bır yasına kdar kullandık sonra dıgerıne geçtık. Cocukların popoları cok hassas oluyor oyuzden tahrıs edebılıyor.
Hele kı bazı bebısler onu bıle kabul etmıyor normal pamukla suyla sıldırıyorlar :)
misal benim oğlum..
kışın pamukla suyla yazın yıkardım hep kullanmadım ben ıslak mendil

Aslında Allah kısmet ederse yaz bebeği olacaklar ve bez değişiminde de yıkamanın daha iyi olduğunu söylüyolar kısmetse kışa kadar öyle yapmayı planlıyorum. Sonra da pamuk ıslatarak yapıcam bakalım

Ay canım hastanedesin içini ferah tut bişi olmaz Allah on izniyle

Strongmom_ Strongmom_ gecmis olsun
Ayni durumdayiz kaçıncı haftadasin

Canim geçmiş olsun inşallah bebisine bir şey olmaz güzel haberlerle çıkarsın hastaneden . Haberlerini bekliyoruz.

Ben de yarin hastaneye gidiyorum dahiliyeye tiroid için şu 9 gündür hep kotu ruyalar gördüm çok etkilendim sanırım inşallah güzel haberler alırım . Pek yazmıyorum ama her satırı okuyorum:)

İnşallah bitan önce kesilir canım sen tuvalet harici hiç kalkma olumsuz da düşünme dualarım seninle

Strongmom_ Strongmom_ çok geçmiş olsun, bir an önce normale dönersiniz inşallah

Strongmom_ Strongmom_ canım benim yeni gördüm çok geçmiş olsun nasılsın şimdi? Hayır olsun ya ağır bişeyler yapma dinlenn

canım dualarımız seninle inşallah bişeycik olmadan dönersin evine

İnş canım Allah yavrunu bağışlasın sana❤️

Geçmiş olsun canım bebeğin seninle insallah stres yapma Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın bu mübarek günde

Çok geçmiş olsun canım, Allah bebeğini sana bağışlasın. İnşallah birşey olmayacak .

Cok geçmış olsun korkma lütfen burda bende dahıl olmak uzere bır cok kısı yasadı ınsallah sende atlatcaksın.:dua:

Canım hiç stres yapma mübarek gün dualarımız seninle bebeğin seninle inşallah :dua:

Kızlar hepinizden Allah razı olsun o kadar çok bildirim gelmiş ki atladığım varsa affedin kanamam bi azaldı şimdi yine başladı çok korkuyorum Rabbim bana bağışlasın inşâAllah bunu da kaybetmek istemiyorum:( dualarınız için çok teşekkürler inşâAllah atlatırız

Kızlar hepinizden Allah razı olsun o kadar çok bildirim gelmiş ki atladığım varsa affedin kanamam bi azaldı şimdi yine başladı çok korkuyorum Rabbim bana bağışlasın inşâAllah bunu da kaybetmek istemiyorum:KK43: dualarınız için çok teşekkürler inşâAllah atlatırız
Canım evde misin şimdi ? Tekrar hastaneye git bence

Dayanamadım artık rapor aldım 5 gün umarım toparlarım birazcık midem berbat :KK43:
En iyisini yapmışsın. Ben öğleciyim. Bi saatir okula mı gitsem hastaneye mi diye düşünüyorum. Sabah baya kustum. Ardından başka şeyler yedim. Onları kusmadım. Okula gidiyorum şimdi inşallah pişman olmam

Back
X