• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
canım bende senin gibiyim hiiç belirtim yok en son kontrole de bir ay önce gitmiştim göbeğimde hiç yok hatta sabahları falan içine göçüyordu temelli bugün kontrole gidene kadar aklımdan neler geçti anlatamam dedim kesin büyümedi bebel bir şey oldu hafifte lekelenme olunca ama gittim bebiş gayet sağlıklı o kadar içim rahatladı ki anlatamam şu iki gündür de göbeğimde hafif bir dolgunluk var yavaş yavaş belirtecek sanırım :))
Güzel düşünmek lazım biraz . Çok sevindim canım bebeğin için maşallah kuzucuğa:) :KK200:

Parol içtim canım minoset plus neden içilmio ağır mı bilgim olsunda ona göre dikkat ediyim

Canım minoset plusın minosetten farkı kafein içermesiymiş o yüzden minoset daha güvenli sanırım. Bazı doktorlar çaydan kahvedende aldığımızı o yüzden zararı olmayacağını bazıları ise kullanılmaması gerektiğini söylüyorlarmış. Aklında bulunsun seninde mümkünse plus içme

İyi ki sormamışım :KK70:
Bende cumaya aldım randevu , ikili için bakalım ne zaman diyecek.
Soylımmı gorursem dedı :D yanılmamız pek olmaz dedı hahahaah ben tabı soylersenız cok sevınırım dedım :D ınsallah yanılmaz:halay::halay::halay::halay:
Erken soyledı sankı sevınmıcem yınede beklıyorm ha
Sende cuma gorursun:emir_bebek:

Soylımmı gorursem dedı :KK70: yanılmamız pek olmaz dedı hahahaah ben tabı soylersenız cok sevınırım dedım :KK70: ınsallah yanılmaz:halay::halay::halay::halay:
Erken soyledı sankı sevınmıcem yınede beklıyorm ha
Sende cuma gorursun:emir_bebek:
Ama sen böyle yazarak benim merakımı tetikledin ki :deli:

Back
X