- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok sevindim canımIkılı teste gırmıstım 25dk kadar sürdü bol bol gördüm bebişimi
Sonuclar hemen cıktı zaten uzmanı herseyın guzel oldugunu söyledı kan verdım oda yarın cıkacakınsallah oda guzel cıkar
![]()
Parol içebilirsin canımKızlar baş ağrısı için parol mu içebiliyoduk yanlış içmeyeyim migrenim tuttu yine
Kızlar baş ağrısı için parol mu içebiliyoduk yanlış içmeyeyim migrenim tuttu yine
Saol canım içtimParol içebilirsin canım
Ay sagol canmmÇok çok sevindim canım
Maşallah her daim iyi olsun![]()
Ikılı teste gırmıstım 25dk kadar sürdü bol bol gördüm bebişimi
Sonuclar hemen cıktı zaten uzmanı herseyın guzel oldugunu söyledı kan verdım oda yarın cıkacakınsallah oda guzel cıkar
![]()
Parol içtim canım minoset plus neden içilmio ağır mı bilgim olsunda ona göre dikkat ediyimParol yada minoset içebilirsin ama minoset plus olmamasına dikkat et canım
İyi ki sormamışımAy sagol canmmcınsıyet tahmını yaptı ama ben kesın gozuyle bakmıcam ayrıntılıya kadar sorana soylemıyım dıyorum
![]()
Güzel düşünmek lazım biraz . Çok sevindim canım bebeğin için maşallah kuzucuğa:)canım bende senin gibiyim hiiç belirtim yok en son kontrole de bir ay önce gitmiştim göbeğimde hiç yok hatta sabahları falan içine göçüyordu temelli bugün kontrole gidene kadar aklımdan neler geçti anlatamam dedim kesin büyümedi bebel bir şey oldu hafifte lekelenme olunca ama gittim bebiş gayet sağlıklı o kadar içim rahatladı ki anlatamam şu iki gündür de göbeğimde hafif bir dolgunluk var yavaş yavaş belirtecek sanırım :))
Parol içtim canım minoset plus neden içilmio ağır mı bilgim olsunda ona göre dikkat ediyim
1,14 cıktı canımCanın ense kalınlığı kaç çıktı
Soylımmı gorursem dedıİyi ki sormamışım
Bende cumaya aldım randevu , ikili için bakalım ne zaman diyecek.
Sen nereye gidiyorsun ? Acibadem altunizade iyiymis diyorlar
Ama sen böyle yazarak benim merakımı tetikledin kiSoylımmı gorursem dedıyanılmamız pek olmaz dedı hahahaah ben tabı soylersenız cok sevınırım dedım
ınsallah yanılmaz
Erken soyledı sankı sevınmıcem yınede beklıyorm ha
Sende cuma gorursun![]()
HahaahahahahAma sen böyle yazarak benim merakımı tetikledin ki![]()
Senın kaçtı ?Canın ense kalınlığı kaç çıktı
Bence mutlaka gıtmelısınbenim de 3 gündür kahve-sarı arası lekelenmem var ama her gün azcık azcık,geçer dedim ama geçmiyor,tehlikeli bi durum olabilir mi?yarın doktora mı gitsem
Amin inşallahCok teşekkür ederim allahım hepimizin bebeğini sağ salım kucağımıza almayı nasip etsin