• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Net cevaplar için biraz daha bekleyeceğiz sanırım. Banada bugün doktor büyük ihtimal kız dedi. Ne zaman netlik kazanacaksa beklemedeyiz hayırlısıyla.:anne:
sana da sağlıkla kucağına almak nasip olsun. bana özellikle bacak arasını gösterdi ordan pipi çıkarmış gibi gelmedi hiç ama bakacağız :olamaz: çok mutlu oldum ya. şükürler olsun.

Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Net cevaplar için biraz daha bekleyeceğiz sanırım. Banada bugün doktor büyük ihtimal kız dedi. Ne zaman netlik kazanacaksa beklemedeyiz hayırlısıyla.:anne:
sana da sağlıkla kucağına almak nasip olsun. bana özellikle bacak arasını gösterdi ordan pipi çıkarmış gibi gelmedi hiç ama bakacağız :olamaz: çok mutlu oldum ya. şükürler olsun.

Canım benimde kasılmalarım hep çıkıyo ultrasonda doktor magnezyum ve Demir ilacı verdi bunları kullan geçer dedi ama sanırım enfenksiyondanda kasılmam oluyor olabilir. Canım şöyle oldu ben kan verdim kanda wbc yüksek çıktı baya kendi doktorumda idrar yolu enfenksiyonundan şüphelendi idrar verdim sonucu çıkmış ama ben görmedim doktor reçete yazmış mesaj attı bende yarın gitcemya sorcam kandamı idrar yolundamı enfenksiyon diye sorucam.
anladım canım kandaki enfeksiyon başka oluyor büyük ihtimal o tavuktan kasılma yapar mı bilemedim ama idrarda yoğun enfeksiyon varsa da tetikliyormuş bende demir ilacını başladım sabah akşam aç diyor sabahkini aç atıyorumda akşamı bi türlü anlamadım gün içinde sürekli yiyorum ya yemekle arasında kaç saat olması lazım acaba

anladım canım kandaki enfeksiyon başka oluyor büyük ihtimal o tavuktan kasılma yapar mı bilemedim ama idrarda yoğun enfeksiyon varsa da tetikliyormuş bende demir ilacını başladım sabah akşam aç diyor sabahkini aç atıyorumda akşamı bi türlü anlamadım gün içinde sürekli yiyorum ya yemekle arasında kaç saat olması lazım acaba
Akşam yemeğinden hemen önce at canım en iyisi :)

merhaba kızlar hayli yazamadım
bulantılar yorgunluk birde evde 3 buçuk yaşında kızım olunca :halay:

nasılınız gördüm ki cinsiyetler öğrenilmeye başlanmıs :oha:

çok sevindim herkes için
biz bugün gittik doktora
maaşAllah 9+6 ama boyu su an uzunmus 3.2 cm
sizin bu haftada nasıldı ?
merak ettim gerçekten uzun mu diye ,annesi babası uzun sayılmaz çünkü:KK48:

inşallah canım. bi de belli olursa hafta sonu cinsiyet partisi yapacağz .çok heyecanlıyım hazırlıkları bitirdik bile bi tek bebişin kendini göstermesi kaldıı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Ben de bugün doktora gittim.cinsiyeti kağıda yazmasını istedim. %95 dedi değişmez dedi bakalım. Cumartesi balon patlatacaz bakalım :) :)

Demir ilacı yemekle 1,2 saat olması gerekır

Kızlarrrr cinsiyet tahminlerinizi alıyımm:KK200:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 102
merhaba kızlar hayli yazamadım
bulantılar yorgunluk birde evde 3 buçuk yaşında kızım olunca :halay:

nasılınız gördüm ki cinsiyetler öğrenilmeye başlanmıs :oha:

çok sevindim herkes için
biz bugün gittik doktora
maaşAllah 9+6 ama boyu su an uzunmus 3.2 cm