- 23 Ekim 2018
- 16.374
- 37.928
- 598
Gaz mıdır ki gazdan farklı gibi ama bilmiyorum belki de öyledirBen de hissettim ama afedersin gazdır dedim canım erken diyprlar bu dönemde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaz mıdır ki gazdan farklı gibi ama bilmiyorum belki de öyledirBen de hissettim ama afedersin gazdır dedim canım erken diyprlar bu dönemde
Bana da böyle tık tık etti :)Gaz mıdır ki gazdan farklı gibi ama bilmiyorum belki de öyledir
Erkek mi ki acaba :) 2 gündür baya hissediyorum ama oğlumda 17. Haftada hissetmiştim bilmiyorum arkadaşın yazdığı gibi belki gazdırMerhaba ;ben de 10.hafta da sol tarafımda hissetmiştim ,hatta annemler erkek bebek canlanır ,olur öyle demişlerdi.Dün de hem gündüz Hem gece hissettim,hatta gece olan hareketini eşime de dinlettim ama o anlamadı
Aynı anlattığın gibi çok sık oluyor aynı nokta ama solda benim :)3 günden beri akşam saatlerinde yarım saat arayla oluyor yatana kadar sağ alt kasığımda sürekli aynı noktada da oluyor ama bildiğin seğirme biraz tekme tarzı bebeğin harekleri olmadığı kesin ama belki genişlediği için kaslar felan seğiriyordur
Benim aynı neredeyse dün gittim 7.1 cm diKızlar sizin bebeğinizin boyu burda yazılan kadar mı canlarım
Aynen ara ara 2 gündür sürekli :)Bana da böyle tık tık etti :)
Benim bebiş sağda sanırım önümüzde ki hafta hareket hisssedebilirim belki anlarım ozaman bebiş mi değil miAynı anlattığın gibi çok sık oluyor aynı nokta ama solda benim :)
Ben de bebek sağda diye düşünüyordum çünkü sağ tarafıma yatınca ve bir anda dönünce ya da kalkınca sağ kasığıma ağrı giriyor ondan sağ da diye düşünüyordum ama seyiren taraf sol tarafBenim bebiş sağda sanırım önümüzde ki hafta hareket hisssedebilirim belki anlarım ozaman bebiş mi değil mi
Demek iyi tahmin ediyor de mi :) benim sanki ilerde geldiBenim aynı neredeyse dün gittim 7.1 cm di
Ay acaba bebek miii :) benim bi de ilk gebeliğim ben bilmem ki bebek nasıl hareket ediyorAynen ara ara 2 gündür sürekli :)
Kesin mi konuştu canım kız için ? Bana 11+4te kız dediler şimdi 12+5 im erkek diyorlarKızlar 3 gündür ağzımın ici yara dilim dudağım yanağım yara damaklarim şiş dün diş etlerim kanadı bu sorunu yaşayan var mı bu haftalarda 11+4 üz bugün bu arada kızımız geliyor kısmetse
bilmiyormki canım9. haftamda direk aynı mm çıkıyordu burda mesela.Demek iyi tahmin ediyor de mi :) benim sanki ilerde geldi
Kıza benziyor faln demedi büyük ihtimalle kız dedi bir bildiği vardır diye düşünüyorum :) kısmet biz ikisine de eşit oranda sevinecegimiz için sorun yok :)Kesin mi konuştu canım kız için ? Bana 11+4te kız dediler şimdi 12+5 im erkek diyorlardeğişiyor dikkatli olasın
Burası iyi gibi geldi bana da sevdim burayı :)bilmiyormki canım9. haftamda direk aynı mm çıkıyordu burda mesela.
O kadar erken olamaz ama benziyor bu hareketler başlangıçtaki hareketlerineAy acaba bebek miii :) benim bi de ilk gebeliğim ben bilmem ki bebek nasıl hareket ediyor![]()
Bana da kızo andırıyor benziypr demişti,alışveriş yapma diye diyim dedim :)Kıza benziyor faln demedi büyük ihtimalle kız dedi bir bildiği vardır diye düşünüyorum :) kısmet biz ikisine de eşit oranda sevinecegimiz için sorun yok :)
Ay demee yerim ben onun hareketlerinii :)))O kadar erken olamaz ama benziyor bu hareketler başlangıçtaki hareketlerine![]()
üyr oldum canım çıkmadı bişey kısmet :)Yok otomatik oluyormuş zaten, herhangi bir işlem yapılmıyormuş.birkaç mesaj yukarıda ekran görüntüsü atmıştım ordan bakabilirsin :)
Katılmışsındır çekilişe canım ben siteyi kurcalayınca gördüm bu bilgileri. Bundan sonrası şans, ya çıkarsa :))üyr oldum canım çıkmadı bişey kısmet :)