- 9 Şubat 2011
- 30
- 36
- 288
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hafta sonu test yapmam lazım olumlu bi sonuç alırsam süpriz yapmak istiyorum heriften habersiz kan testi vermeye gidicem ama süpriz düşünmem lazım şimdiden![]()
Tüp bebek tedavisi gördüm canım InşAllah pozitifle sonuçlanirdikkat et inşallah pozitif sonuc alirsin :)
Yok cnm değilim tüp bebek olunca riskli tarihleri falan da hiç bilmiyorum .. Sağolasın..Hayırlı olsun canım ilk haziran annesi misin![]()
Valla bu değerlere de çok acemiyim kaç çıkması ıyi falan öğrenicez bakalim:)İnşallah canım benimde 2 gün önce verdiğim kan sonucum 974 çıktı :)
Hoş bulduk :)hoşgeldin canim :)
5ten yüksek çıksında :) cumadan önce veremezmisin canımm? Nasıl dayancaksın cumaya kadar :)Valla bu değerlere de çok acemiyim kaç çıkması ıyi falan öğrenicez bakalim:)
AyySonuçlarımı aldım kızlar 165 çıktı![]()
Kızlarr bende geldiim sat 26 ağustos sabah test yaptım pozitif biraz sonrada kan sonucumu alıcamm heyecandan ölücem bir şey olacak diye allah herkese sağlıklı bebişler doğumlar nasip etsin inşallah![]()
Sonuçlarımı aldım kızlar 165 çıktı![]()
Hadi bakalım hayırlısı olsun :) bende bugün kan verdim ama hepsi çıktı beta hcg çıkmadı hastaneyi aradım ni yanlışlık olmuş sekreter beta hcgyi yazmayı unutmuş sinir oldumEşim o zaman izinli birlikte gideceğiz mecburen dayanıcam artik:)
Teşekkürler. Tekrar mi kan vermen gerekiyorHadi bakalım hayırlısı olsun :) bende bugün kan verdim ama hepsi çıktı beta hcg çıkmadı hastaneyi aradım ni yanlışlık olmuş sekreter beta hcgyi yazmayı unutmuş sinir oldum![]()
Tamam inşallah tekrardan hayırlı olsun:)Canım 5 in üzeri hamilesin demek oluyor benim adet günüm daha geçmedi yada geçti çok düzenli olmadığım için tam kestiremiyorum normal o yüzden daha çok yeni zaten :)
Canım 5 in üzeri hamilesin demek oluyor benim adet günüm daha geçmedi yada geçti çok düzenli olmadığım için tam kestiremiyorum normal o yüzden daha çok yeni zaten :)
Hoş bulduk :)
Valla ben gece 4 te kalktım yaptım testi o heyecanla uyandırdım adamı soyledim
Arada benim de kasiklarim da ağrı var . Gece de dahil sık idrara çıkma var. Göğüs uçlarım da arada sızlıyor. Birde dudaklarimda kuruluk var bir kaç gundur. :)ee nasil hissediyosun kendini :) bende hafif kramplar var kasiklarda ve gogus agrisi