• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ama büyük bebeğin yanında fazla diğeriyle ilgilenme biraz zorlarina gidiyor ilk gün alıp kucağına vermeyi dene ve bak bu kardeşin dersen inan hoşlarına gidiyor benim çocuklarım hep üst üste oldu ilk iki kızım arasında 1 yaş var diğeri ile 2.5 yaş benim ellerinizden oper 4 kızım var 6 5 2.5 yaşında biri bu ayın sonunda 6 aylık olucak nasipse biraz zorlanıyorum kızım okula başladı ama şükür diyorum hep
Maşallah harikasınız gerçekten hepsiyle kendiniz mi ilgileniyorsunuz yardımcınız varmı (yalnız nasıl saygı duyduysam hep sizli konuşmuşum)

İnan ki ben ve eşim ikinci kızdan sonra bağlatmak istedik kaynanam bırakmadı bu son kızım da da sezeryanla doğum yapmak istedim ve bağlatmak istedim yine bırakmadılar ama hayırlısıyla bu kız da olsa erkek terlik olsa sezeryanla doğum yapıp baglatacam ben çok çocuk getirmem derdi .hep büyük konuşmamak lazımmış nasip işte benim günahım onlarin boynuna ister istemez herkese 4 kızım var deyince aaaa diye bir tepki veriyorlar ama kizlarimjn tırnağını hiç kimseye değişmem eşim belli etmese de oda istiyor oğlu olsun ama beni. Elimde olan birşey değil onları bana Rabbim bağışladı Allah tüm çocukları korusun

Öncelikle kolaylıklar diliyorum 4 tane yaşları birbirine yakın yavruyla ilgilenmek kolay olmasa gerek.
Dördününde kız olması benim elimde olan bir şey sanki demişsin ya senin değil eşinin belirlediği bir şey bu. Çocuğun cinsiyetini erkek belirler. Kaldı ki kız olsun erkek olsun. Sağlıklı olsunlar öncelikle ve onlara güzel bir gelecek verelim daha ne ister ki insan..

ALINTI:
Ülkemizde pek çok çiftimizin mevcut bilgisinin aksine kadının çocuğun cinsiyetinin belirlenmesinde hiçbir katkısı yoktur ve doğacak çocuğun cinsiyetini erkekten gelen sperm belirler. Sağlıklı bir bireyde genetik şifremizin kayıtlı olduğu 23 çift (toplamda 46) kromozomumuz vardır; bu kromozomların 23’ü anneden 23’ü babadan gelir. Bu çiftlerden cinsiyet ile ilgili olarak kadınlarda iki adet “X” (dolayısı ile XX) kromozomu, erkeklerde ise bir “X” bir de “Y” kromozomu mevcuttur.

Cinsiyeti belirleyen “Y” kromozomudur. Döllenme öncesi kadınlardaki yumurta hücresinde sadece tek bir “X” kromozomu bulunur. Erketen gelen sperm hücreleri de ya “X va da “Y” kromozomu taşırlar. Dolayısı ile yumurta eğer “X” kromozomu taşıyan bir sperm ile döllenir ise doğacak çocuk kız (“XX”), eğer “Y” kromozomu ile döllenirse doğacak çocuk erkek (“XY”) olur.

Amin inşallah benimki isteyerek olmadı ilk kızım hariç diğerleri istemeyerek oldu ama iyiki oldu 17 yaşında evlendim 19 yaşımda anne oldu bende hep çocukların arasında hep 10 yaş olsun isterdim en fazla 2 tane ama nasipleri varmış bide kaynanamla kalıyorum 4 kızım var Allah'ın zoruna gitmesin. Tek dileğim bu erkek olsun da artık kordon bağlamak istiyorum Allah herkese istediğini versin her hastaneden gelince kız dediğimde yüzleri düştü ama sağlıklı olsun da Allah acılarını gostertmesin
Kız evlat öz evlat demişler. Gerçekten Allah bilirya siz kızlarınızı besleyip büyütüp evlendirirseniz eğer cennetliklisiniz. Kız çocuğu bereket demektir, hamile olduğumu öğrendiğimden beri önce sağlıklı ve hayırlı olsun sonra da kız olsun diye dua ediyorum. Çünkü anne babaya kız evlat bakıyor genelde. Ama şunuda söylemeden geçemicem oğlunuz olucak gibi geliyor bana içime öyle doğdu tabi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması.

Ama büyük bebeğin yanında fazla diğeriyle ilgilenme biraz zorlarina gidiyor ilk gün alıp kucağına vermeyi dene ve bak bu kardeşin dersen inan hoşlarına gidiyor benim çocuklarım hep üst üste oldu ilk iki kızım arasında 1 yaş var diğeri ile 2.5 yaş benim ellerinizden oper 4 kızım var 6 5 2.5 yaşında biri bu ayın sonunda 6 aylık olucak nasipse biraz zorlanıyorum kızım okula başladı ama şükür diyorum hep

Maşallah çok güzel :KK19: bende bi kızım daha olsun istiyorum eşimde öyle istiyor ama tabiki herşeyin hayırlısı :)

Ben haziran ayında adetimin bitmemesi üzerine gitmiştim dr. Meğer hamile kalmışım ve düşürmüşüm. Yani ilk öğrendiğimde kese vardı bebek yoktu kürtaj olmak durumunda kaldım. Şimdi keseyi gördük sağlıkla bebişimide görelim inşallah. Bu yüzden heyecanlıyım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Yanlız olacağım ama video olmasa bile ses kaydı alacağım inşallah
Ben de doktora erken adet oldum diye gittim aynen ben de hamile kalmışım da düşük yapıyormuşum meğer. Ben kimyasal geçirdim kendiliğinden düştü kese vs görmemiştim.
Kameraya kendin de çekebilirsin hatıra olur ilerde

Kızlar çıktım şimdi kontroleden 6+0 mış. Bebiğimi gördük çok şükür:dua: kalp atışını duyamadık. Karından göremedi ilk başta alttan baktı . Dr. Kendisi cihazlar çok eski ondan duyamadık şimdi dedi. Olsun şimdilik işe gidiyorum. Birkaç gün daha bekleyip başka bir dr.a gideceğim.

Merhaba canım ben linkimi değiştirdiğim için eski adıyla Bitterlokumu dualarımız kabede topiğinde olurdum sonrasında uzun zaman giremedim senin adına çok sevindim bebek istiyordun çok şükür bir adımda olsa şimdilik kavuştun
Aa oye mi canim ?sen de hamilesin cok sukur bende senin adina cok sevindim Allah sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin ne guzel ayni zamanda anne olucaz :KK19:senin ilk mi

Kızlar çıktım şimdi kontroleden 6+0 mış. Bebiğimi gördük çok şükür:dua: kalp atışını duyamadık. Karından göremedi ilk başta alttan baktı . Dr. Kendisi cihazlar çok eski ondan duyamadık şimdi dedi. Olsun şimdilik işe gidiyorum. Birkaç gün daha bekleyip başka bir dr.a gideceğim.
Çok iyi canım gördün en azından gözün aydın :)
Hadi bakalım sabırlı anne :)
:KK15:

• Beğen
Reactions: BYV
Back
X