Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende cuma günü 6+1 olucam o gün randevum o yüzden soruyorum sadece kese görülüyor değilmi içinde bebek görülüyormu
Kuzular bu arada dünden beri okuyorum okuyorum hiçbirini atlamak istemiyorum ama ne çok yazmışsınız yetişemiyorum gündeme![]()
Sorumun cevabı burdaymış canımBen de aynıyım canım, 6+1 iken kese görüldü ama bebeği göremedik. Bu hafta çarşamba gidicem tekrar. Ultrason cihazı mı iyi değil acaba bilemiyorum.
Ya sorma gaz bildiğin tekme atıyor sanki sancı bianda gelio doğuruom sanki ne zaman geçer bu gaz bilemiyorumAmann bu ne gaz sancisi duruyor duruyor birden kivrandiriyor.hayir kabızlık vs sorunumda olmaz benim hic
İlerki haftalarda açığı kapatıyorlar canım benim de geç döllenmeHaftalarda ilerleyecek derken gec dollenme diye diye geriliyor
5+5de kese 6+2 de bebek ve kalp atışlarıni gördüm canım ama özelde gördük yani cihaz önemli yoksa gorunmezdi devletteki doktorum 2 hafta sonra dedi mesela yarın gidicem dahakese göründükten ne kadar süre sonra bebeği gördünüz kızlar?![]()
benim cuma günü kese görünmüştü ama daha çok yeni demişti. bugün tekrar randevum var acaba bebek görünür mü ki5+5de kese 6+2 de bebek ve kalp atışlarıni gördüm canım ama özelde gördük yani cihaz önemli yoksa gorunmezdi devletteki doktorum 2 hafta sonra dedi mesela yarın gidicem daha
bu arada doktorum bana geç döllenme dedi ama kaç hafta olduğunu söylemedi.. şu an kaçıncı hafta da olduğumu bilmiyorum. tahminen 5+4 olması gerek.. tabi SAT a göre düşününce 7+2.5+5de kese 6+2 de bebek ve kalp atışlarıni gördüm canım ama özelde gördük yani cihaz önemli yoksa gorunmezdi devletteki doktorum 2 hafta sonra dedi mesela yarın gidicem daha
Banada yeni sayilir çok küçük demişti geride kalıyor kese boyutu demişti ama sonra gittiğim doktor herseyin yolunda olduğunu söyledi sabredebiliyorsan pazartesi git garanti olsun o zamana kadar birsuru buyuyo bebisin:)bu arada doktorum bana geç döllenme dedi ama kaç hafta olduğunu söylemedi.. şu an kaçıncı hafta da olduğumu bilmiyorum. tahminen 5+4 olması gerek.. tabi SAT a göre düşününce 7+2.
kese oluşumunu takip etmek için tekrar çağırmıştı doktor.. dün akşam sıvı akıntım oldu tedirgin oldum onuda sorcam.. zaten kese de olsa görmek için sabırsızlanıyorumBanada yeni sayilir çok küçük demişti geride kalıyor kese boyutu demişti ama sonra gittiğim doktor herseyin yolunda olduğunu söyledi sabredebiliyorsan pazartesi git garanti olsun o zamana kadar birsuru buyuyo bebisin:)
doktorunuz ne kadar geriye aldı haftayı? ban da geç döllenme dedi ama haftasını söylemedi sadece çok küçük dedi.Haftalarda ilerleyecek derken gec dollenme diye diye geriliyor
Canim bana olmustu bikac kezKarnınıza aniden iğne batması gibi bir şey oluyormu
Sık sık olmyor 5-6 saatte bir
benimkinde 20 gün farketmiş canımdoktorunuz ne kadar geriye aldı haftayı? ban da geç döllenme dedi ama haftasını söylemedi sadece çok küçük dedi.
Sonunda içime sinen bir doktor buldum . Perşembeye randavu aldım .Kese falan gözkmez bılıyorum ama kan artış değerine baktırcam bırde tanışmak istiyorum . Azeiymiş tam denk geldı çok severım azerileri:)Canim bana olmustu bikac kez
Haftalarda ilerleyecek derken gec dollenme diye diye geriliyor
İlerki haftalarda açığı kapatıyorlar canım benim de geç döllenme
bu arada doktorum bana geç döllenme dedi ama kaç hafta olduğunu söylemedi.. şu an kaçıncı hafta da olduğumu bilmiyorum. tahminen 5+4 olması gerek.. tabi SAT a göre düşününce 7+2.
5534 tü canım geçen hafta 6 haftalıktı dün gittim yine 6 halftalık dedişu an hepimizde aynı şeyler var :)
be de 7+5 diyorken 5+1 çıktı.. kızlar kan değerleriniz nasıldı? benim 2 hafta önce 475 di yani 5 haftaya denk geliyordu şuan 5 hafta olmasını anlayamıyorum